Skocz do zawartości

Marcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka_m

1158

• niunia26_m

1010

• Misia_m

855

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Szarla niespecjalnie na mnie też nie podziałało.Agatka w sumie ostatnio kupkę zrobiła w czwartek po dwóch dniach więc nieźle no ale bierze ten specjalny lek.Co noc przed 4:00mam pobótkę , stękanie i płacz.
No z tą dietą myślę że warto spróbować tylko nie wiem czy dam radę bo nigdy na takiej diecie nie byłam i nawet nie wiem jak menu skomponować. No i czy Karmi mogę pić?

• Mamusie
DOROTA napisał(a):
Szarla niespecjalnie na mnie też nie podziałało.Agatka w sumie ostatnio kupkę zrobiła w czwartek po dwóch dniach więc nieźle no ale bierze ten specjalny lek.Co noc przed 4:00mam pobótkę , stękanie i płacz.
No z tą dietą myślę że warto spróbować tylko nie wiem czy dam radę bo nigdy na takiej diecie nie byłam i nawet nie wiem jak menu skomponować. No i czy Karmi mogę pić?

Raczej Karmi nie można, bo jest gazowane, a nie powinno się pić gazowanych napojów w tej diecie ;-(

• Mamusie
No dobra niunia spi, maz pijaniutki rowniez a ja czekam jeszcze pol godzinki sciagam cyce i lulu!!!
Mialam napisac wczesniej i zapomnialam Martus fajnie ze sie odezwalas bo brakowało nam Ciebie!! A majeczka moze ma taki okres, wogole zauwazyłam ze te NAsze szraby ostatnio jakies niespokojne sa!!!
Niunia Pawlis jest rozkoszny a jego gadanie go zabawek jest takie słodkie!!!
Samantko moja Korni tez sie strasznie slini dzis musialam 5 razy ja przebierac a caly czas ma sliniaka!!!
Szarla nie przejmuj sie to normalne ze chcesz sie podzielic ze wszystkimi swoim szczesciem a jesli ktos tego nie rozumie to jego problem, a Ona chyba nie ma dzieci bo nie rozumie tego co czujesz!!!

• Mamusie
Dieta lekkostrawna to tylko gotowane najlepiej na parze, pieczone duzo wazryw i owocow i generalnie duzo zakazow!!!
Ja dzis tez poszałam z jedzeniem na obiad placki ziemniaczane a pozniej u tesciowej zjadłam dwie porcje zapiekanki ziemniaczanej z miesem mielonym!!Duzo tłustego i smazonego!!! Ciekawe jak Korni to zniesie!!!

• Mamusie
Niunia tobie to dobrze, codziennie możesz piwkować 🙂 🙂 Pizza nie za specjalna... sos za rzadki i slywalo z niej to co bylo.. :/ wiecej tam nie kupi, byl to pierwszy i ostatni raz... najlepsza jednak w pizza hut...
Szarla współczuję bratowaj... przyszłej... a może i nie doszłej :P:P:P heheh

• Mamusie
niunia26 napisał(a):
EdytaS napisał(a):
Oklask to dostanie jutro jak wytrzezwieje!!! Ja juz mu poklaszcze ale po glowie!!! 😉

Oj Edzia facet czasami musi ;-)

To ja dobrze wiem ale nie wtedy kiedy mial sie mala zajac zeby mama mogla sie wyspac i dupa blada!!! Ale jutro sie nasłucha... ale nie ode mnie tylko od tesciowej!!!! 😜

• Mamusie
niunia26 napisał(a):
samantka napisał(a):
A u nas z kolei na odwrót, ja za słodyczami aż się trzese, a Artur nie je.... :_ Chociaż ostatnio ma zajawke na gofry z czekolada... 🙂

O rzesz Ty teraz to Ja chcę takiego gofra ;-)

Ja tez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusie
EdytaS napisał(a):
niunia26 napisał(a):
EdytaS napisał(a):
Oklask to dostanie jutro jak wytrzezwieje!!! Ja juz mu poklaszcze ale po glowie!!! 😉

Oj Edzia facet czasami musi ;-)

To ja dobrze wiem ale nie wtedy kiedy mial sie mala zajac zeby mama mogla sie wyspac i dupa blada!!! Ale jutro sie nasłucha... ale nie ode mnie tylko od tesciowej!!!! 😜

Ale nie bądźcie dla niego za ostre ;-)

• Mamusie
niunia26 napisał(a):
samantka napisał(a):
Niunia tobie to dobrze, codziennie możesz piwkować 🙂 🙂

Samanta, ale to zgubne jest bo za często piwkuję i brzuchol mi rośnie, a Ja tak lubię piwko ;-) I w upały super gasi pragnienie. Nie wiem co bardziej wolę piwo czy słodycze ;-)

Oj wiem że zgubne... sama miałam czas, ze z A. szaleliśmy i piwkowaliśmy codziennie.. a mi brzuch urósł niestety... :/ Ja się chyba na jakiś fitness muszę zapisać... mam takiego doła przez moją wagę i wygląd że szok!!!! Aż się boję, że, A. mnie zostawi dla chudszej i ładniejszej... 😞 😞

• Mamusie
EdytaS napisał(a):
niunia26 napisał(a):
samantka napisał(a):
A u nas z kolei na odwrót, ja za słodyczami aż się trzese, a Artur nie je.... :_ Chociaż ostatnio ma zajawke na gofry z czekolada... 🙂

A fujjj a dla mnie one akurat nie smakują.. wolę same 🙂 🙂 z jakimiś owocami albo bitą śmietaną!!!!

• Mamusie
Nie zostawi, nie zostawi bo gdzie indziej znajdzie taka Samantkę???
Niunia to sie zobaczy jak okaze skruche to moze ominie go armagedon w przeciwnym przypadku to juz mu wspolczuje!!!
Zartuje oczywiscie pewnie skonczy sie natym ze bedzie mial wyrzuty sumienia a mi to wystarczy i jeszcze bede mu gadala ze sie nic nie stalo!!! Ale pogadac se moge a co!!! A do jutra przejdzie!!

• Mamusie
samantka napisał(a):
EdytaS napisał(a):
niunia26 napisał(a):
samantka napisał(a):

A fujjj a dla mnie one akurat nie smakują.. wolę same 🙂 🙂 z jakimiś owocami albo bitą śmietaną!!!!

Bita śmietana mniammmmmmmmmmmmmmmm

• Mamusie
niunia26 napisał(a):
Samanta po pierwsze to coś nam cytowanie nie wychodzi ;-) Chyba po tym piwie ;-)
Po drugie zaraz przyjadę i Ci kopa dam. Co za głupoty gadasz, pewnie A mi przyzna rację, na pewno Cię dla Nikogo nie zostawi.

Poprawiłam trochę te cytowanie 😉
Może i mnie nie zostawi, ale tak mi się przykro trochę robi jak się ogląda za takimi w mini, albo wysokimi z długimi nogami... a ja przy nich jak pulpet się czuję.. no ale nic mu nie mówię, bo powie, że zazdrosna jestem.. :/