Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
no i ogarnięte 🙂tylko pokoik Oskara został no i okna muszę umyć 😞mam veluxy i codziennie musze myc 😞jak sasiedzi pala w piecu to okna mam czarne,a wyobrazcie sobie jak krotko przed porodem lozeczko bylo przygotowane i caly pokoik,na komodzie lezaly przygotowane wyprane ubranka a okno bylo otwarte i ja wchodze a wsZystko w sadzach 😞 😞 😞 😞az sie wtedy rozplakalam 😞i tak jest zawsze...nie moge sobie okna otworzyc po poludniu,wiec korzystam teraz dopoki sA w pracy i nie pala w piecu.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Beti napisał(a):
Witajcie 🙂
Moja kruszyna spała sobie 1,5godz 🤪 cudownie 😆 dziś podam małej pół żółtka :0
Kupiłam dziś Wiktorii telefonik grający , jaka zadowolona 🙂 😉 🙂
Miłego dnia życzę!

moj teZ lubi grajace zabawki 🙂
a zoltka dalismy przed wczoraj 🙂dzis kolejne do zupki

• Mamusie
Czesc dziewczyny, u nas noc w normie dwie pobudki i punk 7 pobudka, juz nie musimy nastawiac budzika jak A. idzie do pracy 😁 Maleńkie zasnela ja na chwile wpadlam odetchnac, zostal mi odkurzacz jak mala sie obudzi i te niedociagniecia 😮
Zrobilysmy juz duze zakupy, tiramisu gotowe w lodowce, udka sa w piekarniku, takze temat kuchni chyba zakonczony 🤪 🤪 🙃

Manki jesli chodzi o okna to bez komentarza, ja ostatnio umylam i co?? Sadza to jest juz dla mnie pikus bo nie uciekne od tego ale sasiad ma golebie srajace na parapety no i uderzajace w moje okna 😠 😠 😠 Umylam golebia z okna i na drugi dzien znowu mi sie odbil ale tym razem jakies 4-5 razy, i mam takie wstretne odcisniete golabki 😠 😮 Na szczescie jest jednego mniej bo moj kot dzisiaj jednego upolowal 😁 😁 😁ha ha a kot jest bialy i golab byl bialy i teraz golebia nie ma a kot czerwony 😮 😜 chyba czeka go kapiel 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
Bambosz,ale masz kota mysliwego 😁 A my dzisiaj bylismy prawie 4 godziny na spacerze.Kevin spal polowe spaceru,a po powrocie zaczal byc nieznosny...znowu te zeby 😞 Przez to nie chce za bardzo jesc...biedny sie meczy 😞 Juz dwa zabki na dole ma i chyba u gory niedlugo bedzie mial,a do tego czasu musimy byc cierpliwi 😲