Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
jutro mam sprawdzić mocz. za tydzien powtórzyć próby wątrobowe i przyjsc na wizytę.

w sprawie kup pani doktor powiedziała, że mam więcej jeść bo genialnie stwierdziła że może dzidzia nie ma z czego zrobic kupy - tylko ciekawe czemu na wadze przybiera

i zaleciła podawać na jelitka "dobre bakterie"

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dziewczyny, jestem w szoku! Hania leżala na moich udach w pozycji półleżącej przodem do mnie (mam nadzieję, że wiecie o co chodzi) i trzymałam ją za rączki a ona zaczęła się podnosić!!! Dźwigała się cała i głowę mocno!
Ona w ogóle jest bardzo silna i trzyma już główkę 🙂 Wiadomo, że jeszcze ją asekuruję ale spokojnie mogę trzymać ją tylko za pupę 🙂 a jak leży na moich brzuchu to tak podnosi wysoko głowę i macha w lewo i w prawo, że aż w szoku jestem 🙂 🙂
Ale z tym podnoszeniem z pozycji półleżącej to mnie totalnie zaskoczyła! 🙂

• Mamusie
Martynka moj iotrus tez od pewnego czasu to robi takze mozemy sobie przybic piatke 🙂
Gosiu no to wesolo macie u mnie wczoraj tez sie jakies niesmiale piski pojawily ale jeszcze dokladnie nie zatrybil 😁
Jamargaretka silne ojj silne twoja Majeczka tez z tego wszystkiego wyjdzie obronna reka zobaczysz!

• Mamusie
Nasz Szymek w kąpieli znalazł sobie zabawę. Tu w szpitalu są takie metalowe wanienki montowane do ściany jak umywalka, one są dość długie no i księciunio nauczył odpychać się nogami od krawędzi i tak "pływać" w dodatku upodobał sobie to pływanie z głęboko zanurzoną głową aż po same uszy 🙃 🤪 🙃

• Mamusie
Hej
Za Nami ciężki dzień,terAz Oskarek spi w kołysce 🤪a ja buszuje w necie i zerkam na Hausa.
Anie,Hanie rownież życzę wszystkiego najlepszego 😉
Martynko,Hussi mój Oskar tez podnosi główkę jak siedzi w foteliku,a i w kolysce probuje bo lapie raczkami Za szczebelki i probuje wstac...i tez juz ladnie sztywno trzyma...

• Mamusie
Adka czy to ty pisałaś o tej maści znieczulającej? Jak ona się nazywa i czy jest na receptę?

Może uda nam się pojechać na ten ślub do Lubniewic, pod warunkiem, że w czwartek Szymek będzie miał dobre wyniki. Wtedy będzie musiał mieć robione zastrzyki z antybiotyku domięśniowo raz dziennie i chciałabym mu zmniejszyć ból i jakoś znieczulić.

• Mamusie
Anonimosia napisał(a):
Jamargaretka, podwyższone próby wątrobowe ma na pewno z powodu przedłużającej się żółtaczki - my też przez to przechodziliśmy. W tym tygodniu idziemy na badania kontrolne.
A z "dobrych bakterii" - Tomek codziennie dostaje Dicoflor, zalecenie jeszcze ze szpitala.

no my też bierzemy od dziś dicoflor. ale wiesz co żółtaczka spada a AST rośnie

• Mamusie
witajcie mamusie...dawno mnie tu nie było...ale mam problem...
Kuba od jakiegoś czasu bardzo niespokojnie śpi w nocy...tzn.zasypia po kąpieli ok 21 i śpi do 2 karmienie, odbija mu się i odkładam go do łóżeczka i się zaczyna...wiercenia, stękania, machania nóżkami i rączkami, jakieś dziwne odgłosy wydaje ale nadal śpi...budzi się koło 5 na karmienie i znowu tak niespokojnie śpi do 8...a powiem Wam że jakiś czas tamu jak zasypiał koło 21 po kąpieli to budził się 4-5 dopiero na karmienie i spał do 9-10...nie wiem od czego tak może być...może któras z Was mi pomoże...:/