Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
wlasnie sie upewnilam po przeczytaniu kolejnego artykulu ze musze kupic chuste i nosic ja w chuscie po pierwsze bedzie spokojniejsza zwłaszcza wieczorami bedzie spokojnie odbijac po jedzeniu no i bede miala wolne rece a juz bym chciala porobic cos innego np cos ugotowac bo jak do tej pory to mama mi gotuje i nie ma mowy zeby bylo inaczej 😮 ale niedlugo przenosimy sie do miska i tak bedziemy sami i trzeba bedzie ugotowac i posprzatac itd 🙂 wiec prosba do posiadaczek chust jesli macie pod reka linki do waszych sprawdzonych chust to poprosze bo niestety nie chce mi sie szukac nie wiem ile stron wstecz 🙃

• Mamusie
U nas też etap piąstki w buzi tyle, że ja muszę uważać bo Szymek akurat upodobał sobie tą rączkę,na której ma venflon
co do chust to nie wiem na ile różnią się te natibaby o tych azimi ale ja mam tądrugą i jest porządnie wykonana a cena na pewno dużo atrakcyjniejsza
http://allegro.pl/listing.php/search?string=azimi&sourceid=Mozilla-search

• Mamusie
nie mam juz sił

czekam dzis na nowe wyniki bilirubiny i sie denerwuje bardzo

z kupami ciagle problem - moje jedzenie wogole nie wpływa na jej jelita

na dodatek majka chyba nie ma umiaru w jedzeniu - juz 3ci dzien ulewa - tzn nie wiem czy to ulewanie czy wymioty. od razu po jedzeniu i chlusta pewnie z pol szklanki

😞((((

• Mamusie
Jamargaretka napisał(a):
nie mam juz sił

na dodatek majka chyba nie ma umiaru w jedzeniu - juz 3ci dzien ulewa - tzn nie wiem czy to ulewanie czy wymioty. od razu po jedzeniu i chlusta pewnie z pol szklanki

😞((((

wiem ze latwo sie mowi ale jeszcze mieisac i bedziesz mogla dac jej jabluszko i z kazdym dniem bedzie lepiej bo uklad pokarmowy dojrzewa i moze w koncu przyjdzie taki dzien ze nic nie bedzie bolalo nasze malenstwa moja wlasnie drzemie ale placze co chwila przez sen bo tez pewnie kupcia w jelitach sie zbiera i wyjsc nie moze ehhh

• Mamusie
Jamargaretka napisał(a):
nie mam juz sił

😞((((

Czesc Gosiu !
jak pisałam ostatnio tez mielismy problem z kupka i wiesz co zaczełam normalnie jesc wszystko jak w ciaży i zjadam ok2,3 jabłka swieże dziennie i kupa sie pojawiła po pas codziennie ...a potrafiło jej 5 dni nie byc

• Mamusie
wczoraj pozwoliłam sobie na surówke z białej kapusty 2 łyzki a wieczorem zjadłam 3 zapiekanki z pieczarkami i jak narazie wszystko ok mału spał od 22 do 3 30 pózniej pobudka o 6 i 8 na jedzenie i teraz po zabawie zasnął sam w kołysce