Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Jamargaretka napisał(a):
my bedziemy od soboty - w wekend rodzinka - ale od poniedzialku bde juz dosc wolna

to w sprawie terminu dogadajcie sie z Martyna - ja sie dostosuje do Was

no oki...ja muszę pogadać z Karolem żeby mnie do Was zawiózł bo autobusem się tłuc z łodzi z wózkiem i z Kubą to nie bardzo więc uzgodnie z nim jakiś dzień i wtedy napisze do Was dokładnie.. 🙂
mam nadzieje, że pogoda będzie super.. 🙂 ja będe dokładnie w łodzi od 7mego do 13tego...

• Mamusie
Hej Dziewczyny!!!
U mnie jest dokładnie to samo!!! Jakbym o swojej Hani czytała... Od kilku dni (chyba5-ciu) Hania budzi się na karmienie ok 1-2 a od 4-5 nie chce już spać!
Dzisiaj od 4.00 do 7.00 nie spała w ogóle, jak się jej pytałam czemu nie chce spać to tylko się do mnie uśmiechała a za chwilę znowu marudziła, płakała i machała nogami i rękami...
Jestem tymi nocami tak zmęczona...

Antenko, to w takim razie tylko od Ciebie zależy kiedy będziesz miała ochotę przyjechać, bo ja jestem na miejscu! 🙂 🙂 Chyba, że jeszcze jakaś majóweczka się dołączy do spotkania! 🙂
Jeszcze Ania Fijolek chciała przyjechac! 🙂

• Mamusie
U nas też się tak zdarzało, że Szymek płakał przez sen albo piszczal i strasznie się wtedy kręcił. Nie była to kolka bo po sekundzie się uspokajał. Któregoś dnia zauważyłam, że po takim "ataku" puszcza bączki i od tego czasu podaje mu espumisan po karmieniu piersią i problem zniknął. Znowu w nocy śpi jak suseł.

Dziewczyny chyba się uda i wyjdziemy w piątek i pojedziemy do dziadków 🙃 🤪 🙃
mało tego, księciunio nie będzie nawet musiał brać zastrzyków na wyjeździe tylko tak jak przed szpitalem pół tabletki furaginu 😁 BOSKO
Wszytko zależy od wyniku pobranego dziś moczu na posiew....trzymajcie kciuki :*

• Mamusie
jolajcik napisał(a):
U nas też się tak zdarzało, że Szymek płakał przez sen albo piszczal i strasznie się wtedy kręcił. Nie była to kolka bo po sekundzie się uspokajał. Któregoś dnia zauważyłam, że po takim "ataku" puszcza bączki i od tego czasu podaje mu espumisan po karmieniu piersią i problem zniknął. Znowu w nocy śpi jak suseł.

Dziewczyny chyba się uda i wyjdziemy w piątek i pojedziemy do dziadków 🙃 🤪 🙃
mało tego, księciunio nie będzie nawet musiał brać zastrzyków na wyjeździe tylko tak jak przed szpitalem pół tabletki furaginu 😁 BOSKO
Wszytko zależy od wyniku pobranego dziś moczu na posiew....trzymajcie kciuki :*

to super Jolka 🙂ucaluj malego:*

• Mamusie
No ja niestety Kochane nie piszę się do Bełchatowa 😞 😞

Dla mnie daleko. POza tym od 6 .08 mamy urlop i jedziemy sobie w góry ale myślami będę z Wami!O!
Idę piec ciasto drożdżowe bo Anielka juz mnie męczy... W ogóle nie chce mi się niiiiiiiic. Totalna pupa.

• Mamusie
marinka napisał(a):
No ja niestety Kochane nie piszę się do Bełchatowa 😞 😞

Dla mnie daleko. POza tym od 6 .08 mamy urlop i jedziemy sobie w góry ale myślami będę z Wami!O!
Idę piec ciasto drożdżowe bo Anielka juz mnie męczy... W ogóle nie chce mi się niiiiiiiic. Totalna pupa.

Marinka - dlatego proponuję spotkanie nr2 w Warszawie 🙂