Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Aneczka1983 napisał(a):
witajcie 🙂
Fijolku super ze Haneczce podoba sie jazda z spacerówce 🙂 a powiedz mi zadowolona byłas z nosidełka Womar na wyjezdzie ??

mielismy dwa. ja korzystalam z womaru, amoj maz z tomy'ego. moim zdaniem te womarowskie sa za cieple. Hania byla totalnie upocona..

• Mamusie
dziewczynki super maluszki az wam zazdroszcze tego spotkania ale niestety dzis naprawde nie moglam,no coz moze jeszcze nie wszystko stracone i kiedys wpadne,ale Piotrus mialby raj przy dziewuszkach 🙂 a moj Piotrun dzis taki marudny swedza go dziasla jak nie wiem,na szczescie jest camilla ktora baardzo pomaga i polecam!
Aneczko moj synus lubi ten fotelik i szybko w nim zasypia ale patrzac na twoja cudowna Martynke to jest przy niej malutki 🙂

• Mamusie
kasiar12 napisał(a):
Dziewczynki sliczne 🙂 zazdroszcze spotkania 🙂
Ja tu jestem totalnie sama 😞 ale juz za kilka dni lecimy, a jeszcze do tego dzis dostalismy list ze nie dostalam pozwolenia na pobyt 😞 (maz norweg, dziecko z norweskim paszportem)...

??? i co teraz?? dlugo mieszkasz w NO?

• Mamusie
Przyjechalam pod koniec marca... teraz dostalismy odpowiedz ze do 02.09 musze opuscic kraj a jak nie zrobie tego sama to policja to zrobi... 😞 tylko nie patrza na ta ze wyrzucaja tez swojego obywatela - mam na mysli Zuzie... oczywiscie moge wrocic i starac sie jako pozwolenie na pobyt ze wzgledu na prace- wtedy podobno latwiej- zobaczymy .
Ja ogolnie jestem zalamana 😞 bo ludzie ktorzy sa innej narodowosci dostaja pozwolenie na pobyt na zasadzie laczenia rodzin bez problemu a ich obywatel nie... 😞

• Mamusie
kasiar12 napisał(a):
Przyjechalam pod koniec marca... teraz dostalismy odpowiedz ze do 02.09 musze opuscic kraj a jak nie zrobie tego sama to policja to zrobi... 😞 tylko nie patrza na ta ze wyrzucaja tez swojego obywatela - mam na mysli Zuzie... oczywiscie moge wrocic i starac sie jako pozwolenie na pobyt ze wzgledu na prace- wtedy podobno latwiej- zobaczymy .
Ja ogolnie jestem zalamana 😞 bo ludzie ktorzy sa innej narodowosci dostaja pozwolenie na pobyt na zasadzie laczenia rodzin bez problemu a ich obywatel nie... 😞

a slub gdzie braliscie? slaba akcja ogolnie.. 😮

• Mamusie
Na pytanie do urzedu np. " czy obywatel francji chcac sprowadzic swoja zone z ukrainy dostanie pozwolenie na pobyt bez problemu - odpowiedz tak" " a czy obywatel norwegi chcac sprowadzic swoja zone ma trudniej- odpowiedz tak" polityka dziwna no ale coz, zobaczymy jak wrocimy spowrotem jak sie to potoczy :/ ja najchetniej zostalabymw PL ale maz tu ma studia jeszcze...

• Mamusie
Fijolek dzieki za odp odnosnie nosidełka... 😘
Joma tak mamy ta wkładke ... przesuwam ja ku górze,,, jest w tym taka scisnieta, ale wszytsko dla bezpieczenstwa. a ty ja wyjmujesz? to mariuszek na siedzaco bedzie w foteliku??
Dziewczyny super zdjecie 3 majowych dziewczyn 🙂 a to na brzusiu super poprostu 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
Aneczka ta wkładka ma głównie za zadanie stabilizować główkę, a Manio już trzyma ładnie, a tak jak piszesz - przez nią dzieci są ściśnięte w foteliku, bo widzę, że u Hussi ta wkładka troszkę inaczej wygląda...
Czytałam, że ok 3 miesiąca można już ją wyciągnąć...