Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ale suuuuuuuuuuper fotki trzech majowych ślicznotek !!! 🤪 😁 😆
A jak fajnie można je przyrównać ,jak się różnią (a ludzie mówią że małe dzieci to wszystkie takie same) guzik z pętelką 🙃
Ja też bym chciała tak położyć Wiktorka koło rówieśników i zobaczyć jak sie mój "olbrzymek"zaprezentuje 😎
Ale naprawdę zazdroszczę Wam ,super opcja i fajne wspomnienia no i kto wie może maluszki też się zakumplują w przyszłości 😉 😉

Więcej zdjątek poprosimy .... 😘 😘 😘

• Mamusie
martyna_czaro napisał(a):
U nas nocka średnia... zasnęła dopiero o 22.00, pobudka o 2:30 i 5:30 i koniec spania... 😮 3godz z nią wojowałam... 🥴 😠 Teraz dopiero na mnie zasneła więc jestem uziemiona bo jak się ruszę to już się wierci 🥴 😲 masakra...

u nas spac 19:30, pobudka kolo 00:30. potem jakos kolo 3:30 i straaasznie rano o 6:30.. ehh byla mala godzinna drzemka ale juz sie wziela i skonczyla. Wiec Hania siedzi obok mnie i probuje skrecic kark spogladajac w tv.. 😮

• Mamusie
Witajcie! u nas nocka jak zwykle ladnie4h, 6h a potem znowu 4h i sie moj ksieciuniu wlasnie chwile temu obudzil,ale bidok sie meczy tak go swedza dziasla ze az plaka i marudzi...a jak u was z tym wszystkim jest? bo sie zgadalam z Justyna ze u jej Fabianka tez juz delikatne zabki a raczej plamki ida,mam nadzieje ze to tylko teraz a potem juz wszystko z gorki...