Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
pierwsza? 🙂

DZIEŃ DOBRY! 🙂 🙂

Dziewczyny, zrobiłam dzisiaj w nocy tak jak któraś radziła.... Hania jak się w nocy obudziła pierwszy raz (około 1.00) to dałam jej smoczka i dalej poszła spać, około 2.00 to samo i dopiero o 3.30 zmieniłam jej pampka i dałam cyca 🙂 🙂
Może nauczy się wstawać trochę później 🙂

MIŁEGO DNIA DLA WSZYSTKICH 😘

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witajcie ja dojadam śniadanie i lecę na spacerek i sprawdzić wagę Mojego chłopca 🙂

Ewelinka powiedz, dlaczego mniej będziesz wychodzić z Alą. Ja z Anielka wychodziłam tyle samo prawie jak latem 🙂 I nie wyobrażam sobie tym bardziej w zimę siedzieć w mieszkaniu 🙂

Gosia fryzurka suuuuuuuuuuuuuper!

Ej no babeczki! Ale nie powiedziałyście kiedy chcecie...

Moja propozycja brzmi 23.09Co wy na to ???

• Mamusie
martyna_czaro napisał(a):
No! I wróciło na antenę DDTVN! 🙂 🙂 tylko nie lubię duetu Pieńkowska&Robert... :/
Najlepiej ogląda mi się Prokop&Wellman 🙂 Zawsze się uśmieję 🙂 🙂

zazdroszczę, ja nie mam telewizji...Dopiero za miesiąc może założymy. Ale powiem Ci, że tak naprawdę nie mam kiedy oglądać 🤢 🤢

• Mamusie
Witajcie 🙂

Ale Wam dooobrze z tym spotkaniem 🙂
Marinka w nasze urodziny co? 😉

Martyna 😘

PS. Ja tez sobie nie wyobrażam zimy bez hartowania Maluszka...

Aha! Właśnie jem owsiankę - bez mleka, bo mi się skończyło i powiem Wam, że nie widzę różnicy 🙂
Martyna może spróbujesz? 🙂

• Mamusie
KAsia-MAnki gratulujemy 2 zebolka 🙂
Fijolek.. tez bym miała stresa.. brrr
Anonimosia -Słodziutki ten Twoj Tomeczek 😁
Jamargaretka u..lala ale fryzurka łdniutko 🙂
A ja jestem załamana tym wypadaniem włosów ... boje sie rozpuscic, czesac bo garsciami wychodza, i juz sie zastanawiam czy mi cos na głowie zostanie 😮 😮 😠 😠 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

• Mamusie
My właśnie wróciłyśmy ze spacerku 🙂 kupiłam dzisiaj zaproszenia na chrzest, bo robimy 13 listopada 🙂
Aneczka też zaraz odpalam żelazko 😉 i też się boję czesać czy nawet dotykać moich włosów!!! 🤢 😠
Fijolek powodzenia w negocjacjach!!! 🙂 🙂 Będzie dobrze 😉
Jola chyba zaraz sobie zrobię tą owsiankę 😉 😜 i jeszcze mam dwie kolby 😉 mogę się jedną podzielić 😉 😘

• Mamusie
a my jednak mamy chodzić na rehabilitację. wstepnie 2 razy w tygodniu. pani dr mówi że najprawdopodobniej jest to efekt tych spadków tętna w ciąży

pytałam o basen. pani dr powiedziała że jak najbardziej ale jeszcze nie teraz. Majunia musi być silniejsza - i wtedy będzie więcej pożytku z basenu. więc my się jednak wstrzymamy. a szkoda bo chcialam jechac w wekend

• Mamusie
Witajcie kochane.Chcialam tylko wszystkie mamy i ich malenstwa pozdrowic.Lecimy do Polski,ja z synkiem.Maz nie dostal urlopu.Mamy pogrzeb w rodzinie,moja ukochana ciocia zmarla 😞 ,siostra mojej mamy.Chce z moja rodzinka troche pobyc i odpedzic smutne mysli.Wrocimy jakos za dwa tygodnie.Trzymajcie sie mocno.Pozdrowionka 😘