Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
malgosia31 napisał(a):
Jamargaretka napisał(a):
malgosia31 napisał(a):
zabrałam sie tez za przetwory dla Niunka - na razie ma jabłuszka i gruszki, robiłyście coś jeszcze, macie jakies pomysły?może dynie da sie zaprawić jakoś?

ja jeszcze pomroziłam jagody i zrobiłam mus z malin. chce jesczze brzoskwinie zrobić

Gośka a mus z malin mroziłaś czy robiłaś przetwory?

zrobilam mus do sloiczków - tylko nie pomyslalam zeby przetrzec przez sito wiec mam z pestkami

a czesc malin zamrozilam to sie przyda chocby do kompotu

• Mamusie
Witajcie! u nas dzisiaj bardzo spokojnie,uwielbiam takie dni a jutro znow mojego kukusia zostawiam samego na kilka godzin bo musze do wroclawia pojechac kilka spraw zalatwic a poki co zostawiam na dobranoc (udalo sie uchwycic 🙂) buziaki!
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/707/zdjcie0337e001e001.jpg/][IMG]http://img707.imageshack.us/img707/4664/zdjcie0337e001e001.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/62/zdjcie0343w.jpg/][IMG]http://img62.imageshack.us/img62/4223/zdjcie0343w.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
O cholera... :| napisałam super posta i się nie dodał :/ :? ughhh Zaczynam jeszcze raz...

Witajcie!!! 🙂

Hussi
Piotruś śliczny!!! I jaki piękny uśmieszek! 🙂 🙂

A nasza Hania wczorajszą niedzielę spędziła z moimi rodzicami i siostrą 🙂 Mamusia śpiewała na poprawinach 😉
Była bardzo grzeczna, obesrała się po pachy i dziadkowie musieli Hanię pod zlewem całą umyć 😁 A później wystroili i zabrali wnusię na spacerek 🙂
Hania mi bardzo ładnie nockę przespała (tzn. oczywiście z pobudkami na cycorka) 🙂
A teraz od 8.00 już nie śpimy i zastanawiamy się co na obiad zrobić...
Może dzisiaj wybróbuję spaghetti... zobaczymy, zobaczymy 🙂

MIŁEGO DNIA KOCHANE!!! 😘

• Mamusie
Mnie też "szlag trafia" jak czytam, że np Marinka ugotowała to i tamto, zrobiła to i tamto - a ja mimo, że uwielbiam gotować - nie mam teraz na to czasu - i też się wtedy zastanawiam czy tylko ja mam takie absorbujece dziecko, które nie chce spać w dzień itd....

Ale też nie uważam, że ktoś piszę to żeby przykrość sprawić...
Pamiętajmy - każda z nas jest inna no i przede wszystkim każde dziecko jest inne!

😘

?? 🤨

• Mamusie
marinka napisał(a):
Mnie też "szlag trafia" jak czytam, że np Marinka ugotowała to i tamto, zrobiła to i tamto - a ja mimo, że uwielbiam gotować - nie mam teraz na to czasu - i też się wtedy zastanawiam czy tylko ja mam takie absorbujece dziecko, które nie chce spać w dzień itd....

Ale też nie uważam, że ktoś piszę to żeby przykrość sprawić...
Pamiętajmy - każda z nas jest inna no i przede wszystkim każde dziecko jest inne!

😘

?? 🤨
masz racje marinko każdy jest inny 🙂nie martw sie

• Mamusie
Witam dziewczyny

Długo mnie nie było bo niestety kregosłup odmówił mi posłuszenstwa i musieli nastwiac mi go nc przyjemnego naszczescie już jest dobrze Stas bardzo apsorbujący a od kiedy córki wróciły do szkoły to z niczym sie nie wyrabiam błagan w domu ,ogrodzie sterta prasowania itp a do tego ten bolacy kregosłup MASAKRA pomału dochodze do siebie i dom zczyna lepiej wyglądać tylko nerwa mam okrutnego i nie umiem sie go pozbyc warcze na wszystkich i zle mi z tym okropnie 😞od dzis usmiech na twarz 🙂 bynajmniej sie staram 🙂 nie jestem idealna matką .żoną ,córka itp i takiej chyba nie znam brakuje mi bardzo kogos do pomocy jakies babci czy cioci no ale co zrobic nie można miec wszystkiego 🙂
gratulacje dla wszystkich 4 miesiecznych maluszków 🙂
Jarmagetko trzymam kciuki za Was buziaki dla Majeczki i zazdroszcze tego wyjscia na joge
Hussi Piotrus duzy sliczny chłopiec 🙂
Martyna super zdjecia z basenu (chlor Hani nie przeszkadzał ?)
Marinka tak jak mówisz kazda z nas inna i nasze dzieci tez inne nie ma co sie porównywać 🙂
Pozdrawiam wszystkie Mamusie i dzieciaczki miłego dnia

• Mamusie
bea29 napisał(a):
Witam dziewczyny

Długo mnie nie było bo niestety kregosłup odmówił mi posłuszenstwa i musieli nastwiac mi go nc przyjemnego naszczescie już jest dobrze Stas bardzo apsorbujący a od kiedy córki wróciły do szkoły to z niczym sie nie wyrabiam błagan w domu ,ogrodzie sterta prasowania itp a do tego ten bolacy kregosłup MASAKRA pomału dochodze do siebie i dom zczyna lepiej wyglądać tylko nerwa mam okrutnego i nie umiem sie go pozbyc warcze na wszystkich i zle mi z tym okropnie 😞od dzis usmiech na twarz 🙂 bynajmniej sie staram 🙂 nie jestem idealna matką .żoną ,córka itp i takiej chyba nie znam brakuje mi bardzo kogos do pomocy jakies babci czy cioci no ale co zrobic nie można miec wszystkiego 🙂
gratulacje dla wszystkich 4 miesiecznych maluszków 🙂
Jarmagetko trzymam kciuki za Was buziaki dla Majeczki i zazdroszcze tego wyjscia na joge
Hussi Piotrus duzy sliczny chłopiec 🙂
Martyna super zdjecia z basenu (chlor Hani nie przeszkadzał ?)
Marinka tak jak mówisz kazda z nas inna i nasze dzieci tez inne nie ma co sie porównywać 🙂
Pozdrawiam wszystkie Mamusie i dzieciaczki miłego dnia
fajnie ze wrocilas wracaj szybko do zdrowia 🙂

• Mamusie
hejka mamuski 🙂 co niektorym juz stuknął 4 miesiac gratulujemy 🙂
co do słoiczków to mnie wyrecza moja siostra bo ona ma tesciowa na wsi i marchewke juz mamy w słoiiczkach jabłuszka tez a wczoraj przyjechala mama z londynu i beda dalej wspólnie kombinowac no i mamcia mi kupiła 5 paki body z krotki i dlugim i sposzki i spiworek do spania i kocyk, wszystko sliczne, teraz tylko jeszcze kombinezon wyhacze na allegro no i na poczatku grudnia wszyscy lecimy do londynu wiec tez wrocimy obkupione 🙂
no i wkoncu juz mam za soba wypiek dwóch chlebków pierwszy zjedlismy niemalze na gorąco 😁 no i czuje ze moja waga ruszy ale do góry bo zamierzam piec róznosci od słodkich po słone 🙂

• Mamusie
Bea wydaje mi się, że chlor jej nie przeszkadzał 🙂 oczka ładne, ani przez chwile się nie czerwieniły, skóra ładna (a tego się bałam najbardziej), kilka razy nawet buźka jej się zmoczyła i lekko łyknęła chyba wody ale wszystko OK 🙂
Fijolek powodzenia na szczepieniu! 🙂 buziak dla Hanusi 🙂 😘
Marinka
😘 wracaj szybko do zdrówka :*
Monalissa super masz z tymi ubrankami 😉 no i zazdroszczę chlebka 😉 niedługo mam nadzieję, że też będę wypiekała 🙂

A co do słoiczków, to ja nic nie robiłam 😞 Może jabłuszka zrobię jak będę u siebie już... Ale to jeszcze miesiąc, więc nie wiem czy już za późno nie będzie...

• Mamusie
Witajcie 🙂 😘

My już po chrzcinach 🙂
No i mamy Aniołka w domu 🙂
Wszystko się udało 🙂
Ale zmęczona jestem baaaardzo...

Marinka pewnie źle mnie zrozumiałaś...
Pisząc to miałam na myśli, że cięzko mi z samą sobą czytając jak gotujesz takie pyszności i jak znajdujesz no to wszystko czas (nie raz pisałam, że dla mnie jesteś perfekcyjną panią domu i cudowną mamą), bo wtedy powątpiewam w samą siebie...
Ale nazwiązując do rozmowy o karmieniu piersią - nie uważam, że chcesz nam, kobietom, które nie mają na to czasu - zrobić przykrosć....

Zdrowia 😘

• Mamusie
Witajcie.. jeszcze was nie narobilam 🤔 🤨
u nas weekend minał poza domem, w sobote bylismy u mojej babci w Brodnicy, a w niedziele na westerncity w Grudziadza, a pozniej u Tomka rodziców 😁
Ja dzis ogolnie od rana piore i prasuje, zbieram sie do pakowania, tak nam sie w krynicy nad morzem spodobalo ze dzis popołudniu albo jutro rano jedziemy 😁 ciekawe jaka pogoda bedzie ☺️ ☺️ 🙃 🙃 🙃 🙃
aaaaaa w kupiłam małej kombinezon z hm na zime 😁 😁 😁 i z głowy 😁