Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Kasia-Manki napisał(a):
Antenka222 napisał(a):
Kasia-Manki wszystkiego najpiękniejszego pociechy z chłopaków i spełnienia marzeń...ode mnie i Jakuba..:*

Kochana dZiękuje ale ja mam urodziny w grudniu,dziś ma Mariusz... 😜
Ale dziękuje będą już na grudzień...
A jak u Was z ząbkami?

to najlepszego dla męża.. 🙂

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej dziewuszki 🙂
Wczoraj piękna pogoda a dziś ponuro i brzydko 😞 blee
U nas nocka spokojna, cała przespana. Wczoraj dałam Wiktorii kaszkę mleczno ryżową o smaku maliny. Zaczęła po tym bąki puszczać i trochę marudziła, więc jak na razie zostane przy zwykłym kleiku ryżowym.

• Mamusie
Witam 🙂
My wczoraj pobalowalismy 🙂 w domku bylismy przed 1 😁 fajnie bylo sie rozerwac- mezus troszke sobie popil 😉 ale ogolnie bylo super. Moja kolezanka (u ktorej wczoraj bylismy) ma synka o 1 dzien mlodszego od Patrysia (a tak w ogole to poznalysmy sie w szpitalu- lezalysmy na tej samej sali 😁 przygotowala kaszke dla swojego maluszka, postanowilam dac troszke Patrysiowi- wyobrazcie sobie, ze tak zaczal plu i plakac, ze normalnie SZOK !!!!!!!!!!!!! Biedaczek 😞 wiec jak na razie to mamy traume i kaszką mowimy wieklie NIE 😉
Bambosz trzymam kciuki 😘
Witam nowa mamuske 😘

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
A ja od 9.30 na spacerku i dopiero teraz wróciłam 🙂 🙂 Ufff 🙂 U nas bardzo gorąco się zrobiło a przede mną sterta prania!!! No to idę nakarmić Hanulę i odpalam żelazko!

DZIEWCZYNY, PARAPETÓWKA TUŻ TUŻ!!! Mam nadzieję, że mi nie odmówicie i przyjedziecie!!! FIjolek i Antenka to nawet nie mają możliwości odmowy!!! 🙂 🙂 🙂 CZEKAM NA WASZE PROPOZYCJE, KIEDY BY WAM NAJLEPIEJ PASOWAŁO? OD POŁOWY PAŹDZIERNIKA ... 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
Ale cisza...
Ja coraz częściej dokarmiam Hankę sztucznym mlekiem... Moje cycki coraz bardziej miękkie, ona się przy nich denerwuje, poje trochę i jest niespokojna... nerwowa... Zjadła mi prawie 170ml z butli i od razu inne dziecko!!! Więc obawiam się, że bebiko coraz częściej będzie gościło w naszym menu...

Reds malinowy wieczorową porą... 🙂

• Mamusie
Hejho!
Kupiłam dzis kaszkę HiPP. Hmmm żadna do mnie nie przemawia 🙂 Ale podam później. Jeszcze z tydzień 2 poczekam.
Jeju jak ten czas leci... Jutro Józek Księciu 5 mies. skończy 😮 🙂 🤪 🤪 🤪 🤪 szok.

No i tak piękna pogoda, że spędzamy dzień na dworku 🙂

• Mamusie
Martyna my probowalismy mleko modyfikowane i jest ok. Kupilam dwie puchy wiec jest na czarna godzine. Ja na razie swoje mleko mam, ale zdecydowanie wiecej mam w lewej piersi bo ta HAnia zdecydowanie woli (??). W prawej jest mlesio ale taka miekka zawsze jest i strasznie sa nierowne.. 😮

• Mamusie
witajcie... widze ze nareszcie uda mi sie napisac do was, cos mój komp odmawia mi posłuszenstwa 😞 co do naszego nierobienia kupki to po 7 dniach dalam poł czopka i poszło, i juz sie martwie zeby nie trezba było poraz 3 podawac czopka.. a moze zle cos jem, jak walczycie jak dziecko kupki nie robi ???????????????????

• Mamusie
Fijolek... u nas też Hanka z lewej częściej je 🙂 A ostatnio jak chcę ją karmić na leżąco i położę się na prawym boku, to nie chce jeść! Pójdę na lewy bok - od razu je 🙂 I z lewego boku musze oba cycki podawać 😁
i walczymy z zasypianiem w łóżeczku... Yhhhh... ciężko... :/