Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Hola dziewuszki 🙂 Ja dzisiaj jak zwykle od 6 rano.Porzadki w domu,zalatwienie spraw w miescie,obiad,spacerek i mnostwo prasowania 🤪 Jeszcze pare kartonow po przeprowadzce nierozpakowanych 😮 Na nauke czasu nie znajduje 😞
Pogoda zrobila sie u nas iscie jesienna.Strasznie wieje i deszcz pada.W nocy ma byc minus 1 stopni.
Nasz Kevinek jest kapitalny! Coraz wiecej mowi 😜 i je pieknie zupki ze sloiczkow...az mu sie uszy kreca.Jak na lyzeczke nakladam przecierek to az piszczy zeby mu dac! Mam nadzieje,ze i jak bedzie wiekszy to tez bedzie tak jadl 🙂

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
no to niezle,u mnie widze ze babcie pierwsza bedzie wolal mam nadzieje ze przez sciane uslyszy z tytulu ze mieszkamy po sasiedzku hehehehehe a ile to radosci nam daje takie gaworzenie naszych maluchow...oj uwielbiam jak Piotrula sie rozgada i tak pieje az krzyczy wrecz,no i to "plukanie gardla" to najczesciej hehehehe

• Mamusie
Hussi wszystkiego dobrego dla Piotrusia 😘 😘 😘
Moniczka ja tez to uwielbiam,a ostatnio moj syn przez łzy powiedzial mama...tzn,tak wyszlo mu heh,a jaka radosc.
Joma gratulujemy zabka 😁
Jojalcik ja dzi w nocy plakalam jak dziecko...pomaga mi to czasem...
Marinka witaj kochana 😘
Fijolek 😘
JamargAretko jak Majka z jedzonkiem sobie radzi?Pije mleczko z butli?

• Mamusie
Nadrobiłam 60 stron!!!!!

WITAJCIE!!! 🙂 😘
Ja po przeprowadzce... od weekendu mieszkamy u siebie i tyle mam ochotę Wam napisać, aż nie wiem od czego zacząć. Bo zaczęliśmy rozszerzać dietę Hani... ale chyba jutro zbiorę się do pisania o jestem padnięta... 😉 🙂

Cieszę się, że Was w końcu nadrobiłam! UFFF 🙂

DOBREJ NOCKI KOCHANE!!! 😘

• Mamusie
Pierwsza 😁
My nie śpimy od 6,ale dziś Oskar całą noc przespał w łóżeczku 🙃ja 🙃oj jak się cieszę 😆
Coś mi dużo kicha,żeby tylko sie nie przeziebil 🥴
Martynka gratulujemy 😁w końcu się doczekaliście 🙂Czekamy na relację z przeprowadzki i o pierwszym jedzonku Hanusi 😘

• Mamusie
Ja po wczorajszym ciężkim dniu postanowiłam z mężem, że to dzisiaj ja idę do pracy a on zostaje z Szymkiem 😁 Będę szła na górę tylko na karmienie. No i wyobraźcie sobie, że ja mam większego stresa niż oni 😉 Myślę, że na dobre całej naszej trójce to wyjdzie. Szymek spędzi dzień z tatą, ja złapię trochę dystansu a K. zobaczy, że w domu jest sporo obowiązków. Hihi, ciekawe co mi na obiad dziś zaserwuje 🤪

• Mamusie
witajcie,
a mnie sie nic znowu nie chce 😞
Hania buszuje po moim lozku i musze sie ciagle ogladac bo zaczela pelzac do przodu i boje sie ze rypnie.. 😮
Jolajcik slodziak fajnie spi 😁 a co do pracy, ja moge uczciwie powiedziec ze sie nie moge doczekac powrotu. zostal mi miesiac. wracam 18 listopada.

• Mamusie
Fijolek napisał(a):
Antenka222 napisał(a):
witajcie...my już od 7 na nogach...i już po małej drzemce...a mnie się oczy zamykają...:/
Martyś super że jesteś znowu z nami.. 🙂
u nas pogoda beznadziejna...pada i nieciekawie..:/

Antenka przyjezdzaj na Polesie. u nas nie pada 😁 😁

hehe 🙂

• Mamusie
hejka ja mam dola i nerwa na mojego M bo spedza z mała raptem 5 min rano i tyle 😮 juz mam dosc jak mu nie wygarne to mnie cos trafi w dupie mam ta prace i pieniadze barki mnie napier... non stop od noszenia jej bo ciagle jej sie odbija bez znaczenia czy glodna czy najedzona soczewek nie moge nosic bo cos mi sie poryało z oczami i mi przeszkadzaja nawet do okulisty nie mam kiedy isc
jak mi wczoraj ta kolezanka od spaceru powiedziala ze oni mała klada pózno spac bo maz wraca wieczorem z pracy i jeszcze chce sie nia nacieszyc to az mi łzy staneły w oczach 😞 kurwa no ryczec sie chce
łaskawie niedziele bedzie mial wolna i pojedziemy do lbl i nawet na poniedzialek zostaniemy bo przeciez paszportu jeszcze jej nie zlozylismy
najlepsze jest to ze on sie interesuje i wogole jak mu powiem to ja wezmie itd ale nic od siebie cholera jasna juz mikiedys powiedzial ze jestem jej pitbulem wiec bez mojego pozwolenia sie nie zbliza 😮 😮 😮
chyba sie zdecyduje na siłownie razem z kolezanka spacerowa nawet powiedzial ze ok ze bedzie zostawal tylko ze ja bede chodzic jak ona bedzie juz spac a on w tym czasie i tak bedzie pracowal wiec zadne poswiecenie z jego strony
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Martyna fajnie ze juz jestes i fajnie ze juz jestescie u siebie sami wiem co to znaczy 😉
powiedzcie mi dlaczego w kazdej herbatce przeznaczonej dla niemowlat jest glukoza?????????????

• Mamusie
monalissa glukoza i pełno cukru i aromaty w tych herbatkach. nie wiem kto to dopuszcza dla dzieci

a ja z kolei wogóle do pracy nie chce wracac. nie mam co prawda innego wyjścia wiec wrócę ale bedziemy chyba obie z Mają ryczeć 😞(( moze nawet ja bardziej.
kiedys mialam jakies ambicje a teraz moje ambicje to dzidzia, obiadki, przetwory itp

• Mamusie
Monalissa też to przerabiałam, wiem co czujesz. Musiałam trochę powalczyć o swoje a jak już wczoraj zobaczył, że to nie przelewki, że już na prawdę nie wyrabiam ie tylko fizycznie to dziś on siedzi z małym i poznaje uroki rodzicielstwa a po południu idę na ćwiczenia. Zadbaj o siebie kochana bo szczęśliwa mama to szczęśliwie dziecko.

• Mamusie
jolajcik napisał(a):
Monalissa też to przerabiałam, wiem co czujesz. Musiałam trochę powalczyć o swoje a jak już wczoraj zobaczył, że to nie przelewki, że już na prawdę nie wyrabiam ie tylko fizycznie to dziś on siedzi z małym i poznaje uroki rodzicielstwa a po południu idę na ćwiczenia. Zadbaj o siebie kochana bo szczęśliwa mama to szczęśliwie dziecko.

no wlasnie wkurwiam sie na niego i chodze zla a mala mnie rozsmiesza jakby wiedziala o co chodzi i zaraz mi przechodzi

• Mamusie
A ja z kolei mam do was pytanie czy któraś używa http://allegro.pl/nuby-gryzak-do-podawania-pokarmu-i1835913695.html i czy się sprawdza?

Monalisa co do takich urządzeń to tak myślę sobie, że wolałbym po prostu kupić robota z blenderem a podgrzać zawsze da rady domowymi sposobami. Bo jak nasze dzieci zaczną jeść to co y to taki podgrzewacz-rozdrabniacz będzie zbierał tylko kurz w domu - ale to tylko moje zdanie