Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
no teraz was nadrobiłam 😁 😁
Martyna no nareczcie ja juz mówie jak sie nie odezwiesz to by szedł sms 😁 😁a tez jakis czas mnie nie bylo ☺️ super ze napisałas co u Ciebie, u Was 🙂 ja tez mam @ wczoraj dostałam 🙂 po porodzie miałam raz i teraz ehhh beznadzieja.
Co do kapania to my kapiemy w wanience na stojaku , mała lezy wpatrzona w tate 🙂
MArtys tez mówi NIE szczególnie jak sie ja gilgocze, no i "MI MI" mówi dla mnie to jakby mama mówiła i robi ze mna co chce 🙂

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Jamargaretka napisał(a):
Kasia skoro mój maluszek robi bajoro z łazienki to ja sobie nie chcę wyobrażać jak Twój silny chłopak chlapie 🙂))

🤪
Majeczka tez tak chlapie???
WidzisZ chociaZ cos Nasze marudy lubią 😜

21:35 😆dokladnie pol roku temu na swiat przyszedl moj Oskarek

• Mamusie
U nas Hania chodzi spać ok 20-21 a ostatnio to nawet cyrki były, że przed 23 😲
Ale dzisiaj zrobiłam jej wcześniej kąpiel (po 18.00) i o 19.00 już spała!!! 🤪 nie wiem teraz jak prześpi nockę, zobaczymy 😉
A teraz mi jęczała, ale smoczek poszedł i już śpi 🙂 też się zastanawiam czy nie zmienić już smoka na większego... ale czy polubi nowego...? 🙂
Aneczka 😘

• Mamusie
ale dzis był u nas ciezki dzionek, poszlismy na spacer do parku mała spała pozniej przełozylismy ja do fotelika i pojechalismy do tesciów tam sie obudziła i masakra, ciagle płacz ktokolwiek ja wział, tylko jak ja wziełam to spokoj był, gryzła co popanie, no i mysle ze masc bedzie musiała isc w ruch ze 2 zebolek chce wyjsc, przy pierwszym nic nie było nie marudziła ... a teraz ...zobaczymy. ☺️

• Mamusie
HEJ 😘 😘 jejku strasznie ciężko Was nadrobić!! ale rewelacja 🙂 w końcu jest co podczytać 🙂

Martynko witaj spowrotem 😉
Manki Wszystkiego najcudowniejszego dla Oskarka 😉
Reszta dziewczyn 😁 :*:*:*:*:*

U nas troche zamieszania... małe przemeblowanie itd a roboty w huuuuk 😁
Milenka dostała swój pokoik 😉 jak tylko go dopieszczę to się pochwalę zdjęciami 🙂
Co do kąpania to u Nas to działka tatusia ale też już od dłuższego czasu kąpiemy w łazience 🙂 Mamy prysznic, ale nalewamy wodę do brodzika i Milena ma mega frajdę jak chlapie tatę 🙂

• Mamusie
martyna_czaro napisał(a):
a my z Hanią od jakiegoś tygodnia śpimy codziennie do 10.00 😁 😁
A jak musieliśmy z Grzesiem w sobotę wstać wcześniej, żeby zawieźć Hanię do moich rodziców to nie mogliśmy dobudzić tej królewny o 9.00 😁 robiła tylko grymas i dalej spała... 😁 😁

oj jak wam zazdroszcze ☺️ ☺️ ☺️
a o ktorej zasypia i jak w nocy spi?

• Mamusie
joma napisał(a):
Martyna nawet mi nie mów...
Mi tak się marzy takie spanie z Mariuszkiem chociażby do 8! 😉
Ale gdzie! On o 6:30 gotowy do zabawy i to nie byle jakiej więc od razu na pełnych obrotach! 😉
Mam nadzieję, że kiedyś mu się odmieni 😉

u mnie jak wstaje 6;30 to jestem zadowolona,a co powiecie na pobudki w godz 4:30-5:30?