Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kasiu nie takk cicho i pusto, w koncu nadrobilam i mam chwile zeby usiasc

U nas ostatnie wieczory to jakas tragedia, juz sie wydaje ze Zosia zasnie i strzela sobie drzemke przy butli o 20 a pozniej nam wojuje do 23
jak narazie dzisiaj udalo mi sie ja jakos przeciagnac zeby popoludniu nie spala i zmeczona padla przy butli i poki co sci juz pol godziny tak wiec mam nadzieje ze do rana jejzejdzie oczywiscie z pobudkami na mlecio po drodze 🙂

• Mamusie
Joma nie zazdroszcze choroby, ale caluje 😘
Kasiu jjesli chodzi o sprzatanie to ja tez musze miec na blysk ale teraz jak zajelam sie konczeiem studiow to klade na to laske 😉bo mozna by sie zajechac na smierc, no i oczywiscie rano pierwsze za co sie zabrala to powierzchnie plaskie bo nienawidze zakurzonych podlog

• Mamusie
U nas dzis tez jakas masakra 😮 bylismy u znajomych 3 godzinki i u nich w miare sie zachowal... a tak to szok doslownie 😮 obudzil sie dzis o 8 rano (dla niego to jeszcze bardzo wczesna pora, spi zawsze dluzej) i ZERO spania w dzien 😲 spal chwilke w samochodzie. Teraz wcina cycusia- zobaczymy czy zasnie 😮

• Mamusie
Kasia-Manki napisał(a):
no to widze ze nie tylko u Nas takie akcje...
kiedy to sie skonczy?
marzy mi sie corka ale jak Oskar daje tk popalic to sie naprawde odechciewa.

A mi sie marzy syn 😁 I pociesza mnie fakt ze wszyscy w tej kwesti sa zgodnii, ze to drugie dziecko sie wychowuje samo, tzn ze jakos jest bardziejsamozielne jesli mozna tak powiedziec o niemowlaku 😮wiecie o co mi chodzi, brakuje mi słow, ooo moze jest mniej absorbujace 🤪

• Mamusie
Jak urodzilam Maly dawal popalc i slyszalam w kolo co tylko miesiac skonczy to bedzie lepiej...minal i zero poprawy,potem bylo jak 3 m-ce skonczy to mu sie unormuje wszystko i bedzie lepiej i dalej lipa...skonczy pol roku to juz bedzie super...wczoraj skonczyl i zobaczymy ale jak narazie nie zapowiada sie na poprawe,wrecz przeciwnie,

• Mamusie
Bambosz napisał(a):

U nas ostatnie wieczory to jakas tragedia, juz sie wydaje ze Zosia zasnie i strzela sobie drzemke przy butli o 20 a pozniej nam wojuje do 23
jak narazie dzisiaj udalo mi sie ja jakos przeciagnac zeby popoludniu nie spala i zmeczona padla przy butli i poki co sci juz pol godziny tak wiec mam nadzieje ze do rana jejzejdzie oczywiscie z pobudkami na mlecio po drodze 🙂

Bambosz, u nas ostatnio jak Hania właśnie przegapi jedną z dwóch drzemek dziennych to źle mi śpi... I ostatnio jak nie spała po południu i moja mama ją położyła już po 19 spać to wzięła to za drugą drzemkę i później harcowała 😁 🙂

• Mamusie
martyna_czaro napisał(a):
Bambosz napisał(a):

Bambosz, u nas ostatnio jak Hania właśnie przegapi jedną z dwóch drzemek dziennych to źle mi śpi... I ostatnio jak nie spała po południu i moja mama ją położyła już po 19 spać to wzięła to za drugą drzemkę i później harcowała 😁 🙂

To tez zauwazylam i raz juz nam zrobila taki numer, ale miala w dzien dwie drzemki i trzecia w tym momencie tylko opoznilaby sen nocny 🙂