Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
gosiaa21 napisał(a):
moja sie miesci w wanience bo kapie sie na siedzaco 🙂

ale na siedzaco jest zanurzona do brzuszka tylko i mam wrazenie ze jej zimno kurde wielka ta lazienka i co z tego ze nawet tam krzeslo do siedzenia mam 🤢 jak dla niej jest za chlodno u mamy jest lazienka 2x2 i saune mozna zrobic 🙂 🙂

• Mamusie
monalissa napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):

ale na siedzaco jest zanurzona do brzuszka tylko i mam wrazenie ze jej zimno kurde wielka ta lazienka i co z tego ze nawet tam krzeslo do siedzenia mam 🤢 jak dla niej jest za chlodno u mamy jest lazienka 2x2 i saune mozna zrobic 🙂 🙂

Ja mam malutka lazienkie,bardzo malutka i jest strasznie goraco w niej,przykrecm kaloryfer bo tak to wysiedziec tam nie mozna.

• Mamusie
Kasia-Manki napisał(a):
monalissa napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):

Ja mam malutka lazienkie,bardzo malutka i jest strasznie goraco w niej,przykrecm kaloryfer bo tak to wysiedziec tam nie mozna.

och jak ja uwielbiam tak cieplutko i moj misiek tez tak lubi a jak do tej pory to trafiamy na zimne i duze lazienki brrrr ostatnio sie smialismy ze lazienki to bedziemy miec w docelowym miejscu 😎 dwie jedna normalna a druga do dlugich kapieli taka saunowa 🙂 mmmmmm i sie rozmarzylam jak ja nie lubie zimna brrrr

• Mamusie
Też z chęcią przeniosłabym się do wanny, ale nasza łazienka zimna jest.. 🥴
A moja maruda jeszcze nie śpi, dobrze że Rafał już z pracy wrócił to może ją wymęczy.
Za późno na drugą drzemkę usnęła i są skutki... ale może chociaż dziś nie zrobi pobudki o 24 jak wczoraj 😮
Ciekawe jak Martynie i Hani poszła kąpiel w wannie 🙂

• Mamusie
Bambosz napisał(a):
Ewelka duzo mam pracuje i wszystkie dzieci je kochaja, nie popadajmy w paranoje, ciesz sie ze masz prace, bo ja niestety nie mam i jak tak dalej pojdzie to nie bedziemy mieli na jedzenie 😞 bo rachunki, paliwo i Zosia i koniec kasy 😞
Znam mame ktora pracuje od rana do wieczora, mala jest z babcia a dziecko o 18 juz czeka w oknie i czeka na mame, jak ja widzi to krzyczy mama...
Takze sie nie martw sie 🙂glowa do gory 😁
a maz pracuje? wszystko tak drozeje ze masakra skad brac ta kase na to wszystko prawda

• Mamusie
Werona napisał(a):
Jamargaretka napisał(a):
Mai idzie drugi ząb i t chyba dlatego tak marudkuje.

Może dlatego nie miała dziś apetytu na obiadek?
A jak idzie ten ząb do wyraźnie to widać?? U nas zupełne NIC!
A jak już się pojawi ząb to myjecie je? W sensie że szczoteczką czy jak??

ja mam taka szczoteczke silikonowa na palec ale zebow ni widu ni slychu 😜 ale szczoteczka juz jest 😜