Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
dziewuszki baaardzo dziekuje za pamiec tu na fb i nk. 😘 😘 😘 😘 a Piotrus zrobil mamie prezent i obudzil sie dzis tylko o 4.30 a potem o 10.30 wiec wyspana jestem,katarek go meczy i strasznie wiejeee u nas wiec nici ze spaceru.a ja sprobuje dzis cos upichcic z okazji urodzin hmm z jedna reka bedzie trudno no ale w razie co tesciowa obok! jeszcze raz dziekuje za pamiec.buzka

• Mamusie
Zasnął mój maluszek a mama odpoczywa 😉Biedactwo się męczy chwilami prZeZ ten kaszelek,a chwilami jest taki rAdosny i ładnie się bawi,jak antybiotyk się skończy czyli jutro lub pojutrze a nie będzie poprawy jadę do innego pediatry...eh...
Hussi ja też muszę coś upichcić na jutro...a nie chce się:/
Joma czytałam wcześniej i nie skomentuję bo brAk mi słów 😞
Jamargaretko no jakbym mogła zapomieć 🙂

• Mamusie
joma napisał(a):
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/wielka-brytania-i-Irlandia/wielka-brytania-zgwalcone-niemowle-walczy-o-zycie,1,4946229,region-wiadomosc.html#.TtyGTSWiWUR.facebook

😞 😞 😞

boże... aż się popłakałam... urwałabym nie powiem co gdybym dorwała takiego bydlaka... 😠 😠 😠

• Mamusie
Ale dziś cicho...gdzie jesteście dziewczyny???Na MIKOŁAJKI się szykujecie?
Mój Mały właśnie zasnął biedaczek...ja jeszcze seriale i też do łóżeczka...
Joma ja wyrzuciłam ostatnio Nan Pro całe opakowanie,wzięte ze 6 łyzeczek...niewiem do czego mozna wykorzystac.Szkoda ze nie nAdaje sie do bloku 😞 😞 😞JOMA jak pytalam o kropelki OLBAS wspomialas ze moga powodowc dusznosci i powiem ci ze moj maly po odlozeniu do lozeczka po jakims czasie zaczynal kaszlec okropnie i przypomialo mi sie o tym co pisalas i przelozylam go do swojego lozka i poki co ani razu nie zakaszlal 🤨czyzby mu nie podchodzily te kropelki???jutro wszystko pozmieniam zeby nie bylo czuc tego zapachu juz.

• Mamusie
Cisza jak makiem zasiał. U nas dziś ciężki dzień. Szymek w nocy budził się co 2 godziny ale spał do 9. Przez to poprzestawiał mu się cały dzień i nie chciał spać w południe, zrobił się marudny. Zazwyczaj ma druga drzemkę ok 16 więc pomyślałam, że skoro wcześniej nie spał to zaśnie szybciej, a gdzie tam. Po wielkich perypetiach zasnął po 17, za to śpi do teraz, nawet nie ma jak go wykąpać. Chyba zrobimy mu dziś "dzień trola" 😉 jak się obudzi to podam mu leki i nakarmię, zmienię pieluchę i położę z powrotem.

• Mamusie
Witam wieczornie 😘
U nas dzien zabiegany- szal mikolajkowy 😉 Patrys ma CUDOWNY humorek 🤪 jutro znowu mamy gosci 😮
Hussi duzo zdrowka, usmiech na twarzy co dzien oraz mnostwo radosci z wychowywania syneczka 😘 😘 😘 😘
jamargaretka buziaczki dla Majeczki 😘
joma artykol 😲 😠 cos okropnego 😞 😞 😞 co do mleka to mozesz zrobic kuleczki rafaello 😆 pychotka 😜 oto przepis mniam,mniam
jolajcik Szymus poprostu CUDO 😘
Kasiu 😘 😘 😘