Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Marinko jak Ty to robisz że tak bezstresowo i bezproblemowo jedziesz z 2 dzieci w tym 4miesiecznym Józkiem 500km???ile przystanków robicie po drodze i np gdzie go karmiesz gdzie przewijasz gdzie nosisz do odbekniecia qrcze ja na sama mysl o takiej podróży z Wiktorem mam dreszcze.... 😮 😮 😮

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
kasidelko88 napisał(a):
Marinko jak Ty to robisz że tak bezstresowo i bezproblemowo jedziesz z 2 dzieci w tym 4miesiecznym Józkiem 500km???ile przystanków robicie po drodze i np gdzie go karmiesz gdzie przewijasz gdzie nosisz do odbekniecia qrcze ja na sama mysl o takiej podróży z Wiktorem mam dreszcze.... 😮 😮 😮

Kasidelko dla nas to żaden problem... Jedziemy zwykle na wieczór znając życie Józek nam prześpi cała podróż ale go wybudzam na jedzonko i przewijanie. Przewijanie mu funduję w samochodzie i karmię też w samochodzie. Zawsze tak jeździliśmy i teraz też. Dzięki Bogu trafiło nam się dziecko , które nawet lubi podróż w samochodzie.A co do odbekniecia to Józek to robi w minute po jedzonku i nie trzeba go nosić i nie ulewa w ogóle. Dlatego dla mnie to żaden problem 🙂

• Mamusie
Aneczka teraz na tej stronie jest mało rzeczy ale są miesiące , że jest mnóstwo i wtedy szaleję. Mi jest cięzko teraz z 2 dzieci chodzić do sklepu więc zamawiam tu 🙂 🙂 A uwielbiam rzeczy z coccodrillo więc zamawiam to a czasami też w sklepie Olinek 🙂 🙂 Tam też jest coccodrillo

• Mamusie
martyna_czaro napisał(a):
My miałyśmy dzionek przyjemny, ale wieczór marudny totalnie... :/
A mnie jeszcze do tego głowa boli... 😞 apap ledwo co pomaga :/

Więc lecę w pióra, może jeszcze zerknę na mecz Barcelona-Real... 🙂 🙂 jak nie usnę...
DOBRANOC :*

Gosia
musimy się zgadać :* dzisiaj byłam w centrum z Hanią, a z powrotem 20 min od domu musialam ją w chuste wziąc to w ogole mi dzisiaj w wozku nie chciala spac 😮 😆 może 40min a wyszłyśmy o 14.00 z domu i wróciłyśmy o 17.00 🙂 🙂 więc już przed 17.00 zaczęła marudzić i chusta dała radę 😉 😉

a ja po tel do ciebie jeszcze 2 godziny chodzilam. jak na majke to niezly wyczyn 🙂

• Mamusie
Hej
My jak Fijolek pozegnalismy sie z gondola,ale Oskar i tak nie chce lezec w wozku,a na spacer moge wyjsc niosac go na rekach lub na spiaco...usypiam go i dopiero wychodzimy...eh...Teraz właśnie zasnal wiec wpadlam na chwilke...
HUSSI ja mam mate Tiny Lovi-fajna ale moj Synus poki co sie nia nie interesuje,popatrzy 5 min na zwierzatka i tyle,woli karuzelke

• Mamusie
witajcie,,,
JA miałam dzis szalony dzien, mama moja byla , i sie MArtynka zajełą a ja miałam wychodne, fryzjer... zakupy, ale mi fajnie było 😁 😁 😁
MArinka dzieki wielkie, tez lubie cocodrillo 😁 😁 dlatego zaczepiłam 🙂 🙂 bede czatowac 🙂
i co jeszcze to nie moge przestac słuchac tej piosenki 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=FHp2KgyQUFk&ob=av2e

• Mamusie
witajcie,
dzis wrocilysmy do domku, ale cos mi sie widzi ze w niedziele pojedziemy nad morze. 🤪 oj nosi mnie nosi.
we wtorek bylysmy z Hanulka na Akademii Pampersa - genialna sprawa!! mozna zobaczyc z czym borykaja sie nasze Szkraby. Wszystko bylo takieee wielkieee 🙂
o, np kubeczek i talerzyk
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/717/dsc07064e.jpg/][IMG]http://img717.imageshack.us/img717/1289/dsc07064e.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
a nasz kolejny wyjazd rewelacja, Hania w zasadzie spala calymi dniami - upal jej dokuczal ale nie mialam z nia zadnych klopotow. ciagle usmiechnieta i radosna. moze uda mi sie zamiescic jakas foteczke.
Gosia podesle Ci jutro pdf z ksiazeczka. mnie sie bardzo podoba.

co do jezdzenia autkiem w trasy my z Hania tez jezdzimy i robimy przystanki co 3h. nie karmie Hani w aucie podczas jazdy, chyba ze z butli. Mala uwielbia jezdzic i szybciutko zasypia 🙂

• Mamusie
Witajcie dziewczyny i dzieciaczki.
W końcu udało mi się do Was dołączyć, bo tak to nie mogłam się tu wcześniej zarejestrować 😠 bo coś nie działało.
U nas jakoś leci.. małą męczy brzuszek, lekarz powiedział, że po pleśniawkach ma pewnie grzybki i kazał dawać dicoflor, mam nadzieję, że pomoże, bo przez to wszystko zaczęła mniej jeść. Powoli sobie rośnie, ma 5400 i 62cm, więc urosła bardziej na długość niż w szerz 🙃 bo przecież miała przy porodzie 52cm.
A tak to zajmuje cały mój czas 😁 przylepa jedna, nic mi nie da zrobić, no chyba, że przyśnie w dzień na pół godzinki, a tak to śmiechy chichy, gadanie, zabawa i cycek najważniejszy. Choć ostatnio w dzień czasami też marudzi i płacze, ale to może przez ten brzuszek.. 🤨 😞
Postaram się już z Wami być na bieżąco 🙂
Dobrej nocki, do jutra 😘 Sylwia usnęła już na noc więc i ja idę wypoczywać.