Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Beti napisał(a):
U nas kupki sa co 6 dni. A bąki - masakra aż nos wykręca 🤢

jak Ty to znosisz 6 dni bez kupki ja po 3 wariuję....a bączki u nas tak samo fuuuuuuj... 😜 😜 😁 😁

• Mamusie
kasidelko88 przyzwyczaiłam się, mała nie wyciska się przy kupkach , dobrze to znosi więc juz chyba taka jej fizjologia. Kiedyś robiła kilka dziennie , jak miała pierwszy przestoj to troche panikowałam i dalam jej czopka od razu pojawiła sie mega kupa. Na jednym czopku sie skonczyło , bo jeszcze by sie przyzwyczaiła. Jej bąki to czad 😮 z takiej małej dupki a taki mega smród 😉

• Mamusie
Witajcie! bylam dzis na targach mother& baby i powiem wam szczerze ze troche sie rozczarowalam myslalam ze cos fajnego sie dowiem,ktos mi cos poradzi a tu sie okazuje ze wszystko skupilo sie na kobietach w ciazy,jedynie to to ze wygralam gryzaczek dla Piotrulka i kupilam kilka drobiazgow po hurtowej cenie.
Ola bardzo mi przykro ze cos sie dzieje nie tak,ale masz teraz dla kogo zyc a reszta jakos sie ulozy.trzymam kciuki i z niecierpliwoscia czekamy na zdjecia Anulki.
ojj wracam do mojego krolewicza bo chyba jakas kupa poszla 🙂

• Mamusie
martyna_czaro napisał(a):
Planujemy na listopad, więc trzeba będzie sukieneczkę z długim rękawkiem, ew. jakiś sweterek i rajtki grubsze 🙂 🙂 Jak znajdziesz tego linka, to prześlij mi 😘
A Wy kiedy chrzcicie?

my mamy plan w maju 2012. zaraz po pierwszych urodzinach Hani.

• Mamusie
hejka ja padam na twarz 🤢
malutka tez juz spi i ja zaraz do niej dołączam misiek zszedl na dól do pracki bo przeciez nie przezyje jak nie zobaczy co sie dzieje 🙃
my chrzcimy w świeta z brata niunika razem a sukienie widzialam ostatnio w tk maxie na szeleczkach i z wierzchu tiul ale na dole miala rózowe różyczki no boska moze sie skusze jak bedzie przy nastepnej wizycie 😉