Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Werona napisał(a):
Jamargaretka napisał(a):
Mai idzie drugi ząb i t chyba dlatego tak marudkuje.

Może dlatego nie miała dziś apetytu na obiadek?
A jak idzie ten ząb do wyraźnie to widać?? U nas zupełne NIC!
A jak już się pojawi ząb to myjecie je? W sensie że szczoteczką czy jak??

U NAS pierwszy zab 2 wrzesnia wyszedl a drugi 4 i nie mylam jeszcze kurcze...nawet niewiem zbytnio jak ☺️ ☺️ ☺️

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kasia-Manki napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
Kasia a Oskarek juz sam Ci siada czy tylko siedzi jak Ty go posadzisz?

Kilka razy sam usiadł i potrafi sam to zrobic ,ale on to leniuch i zbytnio mu sie nie chce wstawac i sie wysilac

oo a moja jeszcze sama nie siada tzn. jak ma poduszke gdzies blisko to sie juz podpiera do siadu ale zawsze laduje na brzuszku 😁

• Mamusie
Werona napisał(a):
Moja nie potrafi sama siedzieć, na wszystkie strony się przechyla, ale co się złapie czegoś to próbuje się podciągać. Na czworakach za to ładnie stoi i się giba do przodu i do tyłu jak by chciała iść ale nie wie jak 😁

bedzie czas to usiadzie 😉
moj na czworakach nie umie,za cieZka d..pcie ma 😜

• Mamusie
Kasia-Manki napisał(a):
Werona napisał(a):
Moja nie potrafi sama siedzieć, na wszystkie strony się przechyla, ale co się złapie czegoś to próbuje się podciągać. Na czworakach za to ładnie stoi i się giba do przodu i do tyłu jak by chciała iść ale nie wie jak 😁

moja chyba tez dzis jak cos probowala zorbic to buzia w dywan uderzyla 😁 moj pulpecik to 9500gr wazy 😁

• Mamusie
gosiaa21 napisał(a):
Kasia-Manki napisał(a):
Werona napisał(a):

moja chyba tez dzis jak cos probowala zorbic to buzia w dywan uderzyla 😁 moj pulpecik to 9500gr wazy 😁

myslalam ze tylko moj Oskar tyle...

• Mamusie
Kasia-Manki napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
Kasia-Manki napisał(a):
Werona napisał(a):

myslalam ze tylko moj Oskar tyle...

ona by mogla jesc wszysko 24h na dobe 😁 dzis jadlam ciastka z cukrem i tak krzyczała ze musialam jej dac 🤢 ona sie nawet drze jak np.kawe pije i musze jej herbatke robic zeby ona tez miala.. niedlugo w ciemnym kacie bede jadla zeby mnie nie widziala 😁 aaa i jak jadla sniadanie to ona musiala jesc pietke odd chleba i co chwile sie na mnie i tak patrzyła

• Mamusie
hej 🙂 moja Gwiazda jeszcze nie śpi 😮 🥴
Tatuś ją usypia bo śmiać się nam chciało... wypiła 180ml mleka z kaszką i gadulec jej się włączył... 🤪
Zostawiłam ją w pokoju a ona tak gadała i śpiewała że szok 😁 😁
Mam nadzieję, ze zaraz uśnie...

Co do kąpieli...? BOMBA! 🙂 🙂 Hania łapała kaczki 😉 Pojutrze pewnie znowu w wannie zrobimy 🙂

Ja też dla Hani mam tą nakładkę sylikonową na palec i czasami jej dziąsła masuję... lubi to i też mi palca przygryza 🙂

• Mamusie
Werona napisał(a):
Jamargaretka napisał(a):
Mai idzie drugi ząb i t chyba dlatego tak marudkuje.

Może dlatego nie miała dziś apetytu na obiadek?
A jak idzie ten ząb do wyraźnie to widać?? U nas zupełne NIC!
A jak już się pojawi ząb to myjecie je? W sensie że szczoteczką czy jak??

przed pierwszym ząbkiem też tak marudziła i ciągle cyca chciała. i nagle pojawił się ząb. a dziś już widać że obok wyżyna się drugi

• Mamusie
Werona napisał(a):
gosiaa, no ja też mam taką na palec, czasem masuję jej te dziąsełka i nie wiem czy do zębów to jakieś inne już są czy jak..

ja kupiłam zwykła szczoteczkę od 0 do 2 lat ale nie używamy bo nasz ząbek jeszcze malusi

w aptece jest też specjalne pasta dla takich dzidziusiów

• Mamusie

Martyna ale Ci dobrze, że Hanusia zje sztuczny pokarm na noc. Majka to na modyfikowane mleko ma odruch wymiotny i strasznie się krzywi.
Mały Tadek Niejadek mi rośnie. mam nadzieję, ze w szpitalu wreszcie postawią diagnozę i zacznie się jakieś leczenie i wtedy Maja zacznie lepiej funkcjonować

• Mamusie
No nareszcie nadrobilam 🙂uffff...Pogoda sie zepsula, na spacerki juz sie tak nie chodzi i posty sie pisza 😁 ale to dobrze 😘
Wiec Zosia zasnela mi pieknie na spacerku po 40 minutach stwierdzilam ze starczy jej snu wiec idziemy do domu, a ona nie chciala sie obudzic wiec zostawilam ja na podworku i sobie spala a ja zmarznieta wrocilam do domu, po poltorej godzinie ja obudzilam, bo bez przesady, spac jej sie zachcialo o 17 😮kompiel, zalaczyla sie maruda i juz id trzech godzin spi 🙃posprzatalam zrobilam A. kolacyjke i w koncu usiadlam 😁
Ewelka mąż pracuje ale co to sa za pieniadze w morzu potrzeb...
Hussi ja tez mam mile wspomnienia z Boszkowa, uwielbiam to jeziorko 🤪 🙃