Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kasiu Oskarek to słodi żabolek 😉

Gluten odpuszczam, naturalne kaszki i kleik sa super i wcale nie ma duzo roboty no i tansze. Miesko daje Zosi od jakis dwoch tydodni, kurczak i indyk, chcialam kaczke gdzies kupic i krolika, musze poszukac po sklepach albo u babci na wsi popytac 🙂

Oliwy z oliwek daje ok luzeczki na porcje, a mala zjada tak pojemnosc sloiczka na obiadek. poki co daje jej tylko obiadki i na podwieczorek jabuszko starte, musze pomyslec o sniadankach 🙂

• Mamusie
Kasia-Manki napisał(a):
martyna_czaro napisał(a):
Ale to taka zwykła oliwa z oliwek (ja mam z firmy Bakkaland) może być? Czy jakaś specjalna? I ile się dodaje? 1 łyżeczkę do gotujących warzywek?

wlasnie o tym nie pomyslalam czy moze byc jakas zwykla oliwa z oliwek czy jakas specjalna 🤨

ja raczej normalną kupiłam. choć ponoć najlepsza jest extra vergin

• Mamusie
Wreszcie usnęła... ale ile marudzenia było i tylko na rączki 🥴 A mnie dzisiaj tak bardzo plecy bolą... 😞 Jeszcze G. wpadł tylko na chwilę po pracy i pojechał do rodziców pomagać w remoncie... i znowu sama 😞 😞

Idę posprzątać łazienkę i może wypastuję podłogi :/ prasowania nie ruszam... a niech rośnie, w dupie... :/

• Mamusie
a my juz po spacerze i obiadku poszlo 3/4 słoiczka 🤪 normalnbie super jeszcze tylko deserek niedlugo
a kaszki my tez naturalne no i ten kleik musze pamietac zeby ryz namoczyc na noc 😉
aaaaaa Jamargaretka płatki owsiane zawieraja gluten 😉
no i mysle nad kaszka kukurydziana bo nie trzeba jej miksowac ani nic 😉 dobra dla leniuchów czyli mnie tylko musze kupic 😜
no i na razie przestaje eksperymentowac bo w sobote wylatujemy wiec lepiej zeby nie bylo dodatkowych atrakcji a po powrocie od nowa eksperymenty 🙂

• Mamusie
Dziewczyny jeszcze Was nie nadrobiłam ale muszę Wam koniecznie coś powiedzieć. Jak byłam w pracy M do mnie zadzwonił że położył Tosię spać i po 5 min patrzy w niańkę i własnym oczom nie wierzy bo ona stoi!!! Wpada do pokoiku a ona stoi w łóżeczku i ogląda obrazki na ścianie 🤪 Ale ja nauczona doświadczeniem że mój M lubi koloryzować zbytnio się nie podpalałam. Jak wróciłam to zobaczyłam co Tośka potrafi. Poraczkowała do pufy i tak się wspięła, podciągnęła że stanęła 🙂 SAMiUTEŃKA 🙂 🙂 🙂 Jestem w szoku bo sama nie usiądzie, ledwo co siedzi dopiero zaczęła raczkować i już stoi 🙂

• Mamusie
monalissa napisał(a):
a my juz po spacerze i obiadku poszlo 3/4 słoiczka 🤪 normalnbie super jeszcze tylko deserek niedlugo
a kaszki my tez naturalne no i ten kleik musze pamietac zeby ryz namoczyc na noc 😉
aaaaaa Jamargaretka płatki owsiane zawieraja gluten 😉
no i mysle nad kaszka kukurydziana bo nie trzeba jej miksowac ani nic 😉 dobra dla leniuchów czyli mnie tylko musze kupic 😜
no i na razie przestaje eksperymentowac bo w sobote wylatujemy wiec lepiej zeby nie bylo dodatkowych atrakcji a po powrocie od nowa eksperymenty 🙂

wiem - ale zamierzam zrezygnowac z manny

• Mamusie
gusia333 napisał(a):
Dziewczyny jeszcze Was nie nadrobiłam ale muszę Wam koniecznie coś powiedzieć. Jak byłam w pracy M do mnie zadzwonił że położył Tosię spać i po 5 min patrzy w niańkę i własnym oczom nie wierzy bo ona stoi!!! Wpada do pokoiku a ona stoi w łóżeczku i ogląda obrazki na ścianie 🤪 Ale ja nauczona doświadczeniem że mój M lubi koloryzować zbytnio się nie podpalałam. Jak wróciłam to zobaczyłam co Tośka potrafi. Poraczkowała do pufy i tak się wspięła, podciągnęła że stanęła 🙂 SAMiUTEŃKA 🙂 🙂 🙂 Jestem w szoku bo sama nie usiądzie, ledwo co siedzi dopiero zaczęła raczkować i już stoi 🙂

wow. ale z niej silna dziewczyna. brawo

• Mamusie
widze ze po calym dniu zadna nie odpowiedziala mi zbytnio na moj post no ale trudno, pozostaje mi net i poczekac na moja pania doktor, zrobilismy probe mleczna dzisiaj moze to ulatwi sprawe bo poki co nic sie nie dzieje.
Gusia u nas podobne numery odchodza dlatego obnizylismy lozeczko w weekend.
no nic ide wykonac rytualy wieczorne.buzka

• Mamusie
Aneczka lecimy w sobote do Londynu na urodziny mojego brata 40! 🤪 miala byc niespodzianka ale nadgorliwiec wymyslil sobie ze pojdzie do pracy wiec powiedzielismy mu ze przyjezdzamy na zakupy i musi po nas na lotnisko przyjechac 🤪 ale mial chlopak problem bo juz nasza mama tam pjechała jej mama tez i martwi sie strasznie jak sie pomiescimy bo na 5 jeddzie wiec cały dom ludzi 🤪 aale bedzie ubaw w koncu psychicznie odpoczne
kuzwa jeszcze walizki nie mam ☺️