Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witajcie 🙂
Wiolis sto lat dla Patrysia
Monalissa wyjazdu zazdroszcze ☺️ale tego balaganu poprzedzajacego chyba raczej nie 😜
Jolajcik "staruchu" superasna z ciebie mama no i sunus tez boski 🙃
My dzisiaj intensywny dzien mielismy

Ha ha dziewczyny widze ze wiecej nas z rocznika '86 (cudowny rocznik 😉) ja mam cwiercwiecze w marcu 😲

• Mamusie
No i zgadzam sie z Monika ze bebilon i bebiko to to samo, identyczny sklad, moze i dziesiate i setne procenta sie roznia ale niewiele. My dawalismy bebilon bo ja jeszcze kupowalam Bebilon Comfort w aptece i tego mleka dopiero cena jest zawrotna 😮
Pod koniec bebilon 1, wprowadzilam bebiko 1 no i teraz przeszlismy na 2.
Kasia21 Oskarowi raczej nie mleko szkodzi bo sklad jest ten sam 🙂

• Mamusie
Bry 🤪

Szymek koncertuje od 7 więc jesteśmy już zwarci i gotowi do walki z kurzem i brudem.
Jutro jedziemy do moich dziadków, muszę skoczyć jeszcze na zakupy dla nich na szczęście nie muszę dziś obiadu robić. Mama zrobiła mi niespodziankę i z rana podrzuciła miskę pierogów 🤪 😘 🤪

• Mamusie
Witajcie 🙂

Mnie dzisiaj Syn zaskoczył - pospał do 7:30 🙂
Taki standard to 6:30 🙂
Więc mimo pobudek jestem wyspana 😉
I co lepsze to nie on pierwszy wstał tylko obudził nas telefon od Męża, że jest już na miejscu, bo dzisiaj w nocy pojechał do Gliwic na szkolenie na cały weekend...
A ja czekam na Mamcię, bo ma do nas dzisiaj przyjechać na noc, a ja jutro jadę z Mariuszkiem do rodziców i tam będziemy spać 🙂

Bambosz ja też jestem 86 🙂

Aaaa i mogę powiedzieć, że mój Synuś oficjalnie siedzi 🙂 🙂 🙂
Do tej pory siedział sam posadzony, a dzisiaj sam się podniósł z rogala 🙂

• Mamusie
Nasz Szymek zrobił nam psikusa i usiadł sam jakiś miesiąc temu ale od tamtej pory siada tylko jak ma się czego trzymać. nawet posadzony gibie się we wszystkie strony i po kilku sekundach "upada" więc na samodzielne siedzenie chyba jeszcze trochę poczekamy. Póki co Szymek opanowuje przewracanie się z brzucha na plecy.

• Mamusie
Kasia21 napisał(a):
Kasia-Manki napisał(a):
Kasia21 napisał(a):
Hej :*
Monalissa nie wiedziałam że to jest to samo... bebilon może i droższy ale jest go więcej, więc chyba cenowo się wyrównuje...

No ja za bebilon 800 g placilam 48 zl w sklepie 38 w biedronce,a za bebiko za 500 g place 16.99 czyli jak kupie 2 opakowania to mam 1000 g a wyjdzie mi troszke taniej niz bebilon i troche wiecej tego mleczka jest 😉
My od poczatku bylismy na bebilonie a jakies miesiac-poltora jestesmy na Bebiko bo nie moglam bebilonu dostac w tych naszych wiochach i musialam podac inne.A ty Kasiu karmisz piersia czy mm?

Ja prawie od samego poczatku mm i jestesmy na bebilonie wlasnie... A skoro zmienilas mleczko to moze dlatego Oskar taki marudny 🤨 🤨 tak sobie teraz pomyslałam...

Nie on od 2 miesiecy ponad jest na Bebiko

• Mamusie
Witajcie,
u nas noc nie za bardzo...o 4 Zosia postanowila nie spac, na szczescie A. wstal i probowal ja ululac, no i po 5 padla... 🤔
Dzisiaj A. ma sie zajmowac dzieckim, ja sie poswiecam nauce no i na 16 ide do fryzjerki obciac kudly 😮
Poki co mezus pojechal na zakupy bo u nas pada, a ja sie wyleguje z Zosia
🙃

• Mamusie
Hej dziewczyny!
U nas ostatnio się nie wysypiam. Sylwia o 4, 4:30 się budzi od kilku dni i nie ma ochoty dalej spać.. 😠 Jak ją próbujemy ululać to drze się jak nie wiem, za to chętnie by się bawiła i zasypia dopiero po 6, w dzień praktycznie nie śpi... łooo matko nie wiem ile wytrwam 🤢 🤢

jamargaretko, trzymajcie się tam w szpitalu i szybko wracajcie
Wiolis spóźnione życzonka dla Patrysia 😘
monalissa udanego pobytu i imprezki!!! My chcemy w wakacje pojechać do Anglii do mojej przyjaciółki, przyszywanej siostry jak ja to mówię i nie mogę się doczekać! Ale my będziemy samochodem jechać 🤪

Sylwia też próbuje siadać, ale nie podnosi się z plecków tylko tak z czworaka, skręca dupcię zobaczymy czy jej wyjdzie 😁
miłego dnia! Lecę korzystać póki mąż jeszcze jest w domu i niuńką się zajmuje.