Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Czaesc mamusie,
Zosia od wczoraj ma strasznie luzne kupki, pozniej doszedl do tego sluz i teraz troche krwi. Wczoraj jak bylysmy na szczepieniu to Pani pediatra powiedziala ze to na zabkowanie, ale to nie przechodzi i mala ma cala obszczeypana pype, drze sie jak ja przewijamy. Wczoraj kup bylo 9 a dzisiaj juz 6 😮
Zadzwonilam do pediatry ktory opiekuje sie Zosia prywatnie i czekam na odpowiedz bo nie odbiera, pewnie ma dyzur w szpitalu...
Mam nadzieje ze cos zaradzi, w najgorszym wypadku wezmie nas pewnie do szpitala na badania... Jestem zdruzgotana i strasznie sie martwie...

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Bambosz napisał(a):
Czaesc mamusie,
Zosia od wczoraj ma strasznie luzne kupki, pozniej doszedl do tego sluz i teraz troche krwi. Wczoraj jak bylysmy na szczepieniu to Pani pediatra powiedziala ze to na zabkowanie, ale to nie przechodzi i mala ma cala obszczeypana pype, drze sie jak ja przewijamy. Wczoraj kup bylo 9 a dzisiaj juz 6 😮
Zadzwonilam do pediatry ktory opiekuje sie Zosia prywatnie i czekam na odpowiedz bo nie odbiera, pewnie ma dyzur w szpitalu...
Mam nadzieje ze cos zaradzi, w najgorszym wypadku wezmie nas pewnie do szpitala na badania... Jestem zdruzgotana i strasznie sie martwie...

z tego co mi mowili to na zabkowanie luzne kupki ale jak sluz czy krew to trzeba to sprawdzic,ale napewno bedzie wszystko dobrze.

• Mamusie
Bambosz napisał(a):
Czaesc mamusie,

trzymajcie się dziewczyny... 😘 😘

• Mamusie
joma napisał(a):
Marinka no jakbym mogła nie pamiętać! 😘

Kurcze...miesiąc bez dzieciaczków...jak Ty to wytrzymasz?
Jedziesz do rodzinki czy w jakimś innym celu?

Ząbkowanie...
Rozumiem...bo u nas to samo...

jadę załatwiać sprawy .
nie wiem jak wytrzymam 😞 😞 😞 🤢

• Mamusie
Jolajcik no to super 🙂Styczniowa kartka superowa...
Marinko miesiac to dlugo,ale dasz rade,a dzieciaki beda pod dobra opieka 🙂
Joma powodzenia przy zoltku 🙂my jakis czas podajemy,ale nie co drugi dzien,raz na jakis czas...
Martyna_Czaro a gdZie Ty sie podziewasz?
Wiolis ciebie tez nie widze 😞
Bambosz daj znac jak bedziesz cos wiedziala.
Hussi sliczne zdjecie profilowe 😜

• Mamusie
Witam 🙂
U nas stresu troche.Maz calymi dniami pracuje,a ja juz z sil opadam.Zazdroszcze tym,ktorym rodzice czy tescie pomagaja.Tu w Niemczech,jezeli o te sprawy chodzi,to Niemcy sa zimni,nie to ,co Polacy.
Kevinek wczoraj caly dzien plakal i robil na okraglo kupki,w tym sporo zielonych.Zaczelam mu dawac sloiczki od 8 mca,ale chyba cos mu nie podpasowaly o do tego te zeby...dwa juz ma,ale cos mi sie wydaje,ze nastepne dostanie.Wiem tez,ze zielone kupki dzieci robia przy zebach.Kevinek pierwszy raz ma pupke czerwona,ale smaruje tormentiolem i juz jest lepiej.W tym tygodniu kupujemy jakas maszyne do przygotowywania potrawek dla dzieci.Teraz bede wiecej sama potrawki przygotowywac 🙂 Teraz moj niunio spi...juz mu lepiej,i nawet domek juz posprzatany.Dzisiaj nie idziemy na spacerek...bo caly czas leje jak przez sito i strasznie wieje.

• Mamusie
Hej 😘
Dzięki Kasiu-Manki 😘

Cały czas Was czytam, ale nie wiem co napisać, tyle się u nas dzieje, że musiałabym litanie napisać 😁 🙂 Tak jak widzicie na fotkach na fb, Hania staje 😁 🙂 Jak ją wezmę za ręce to siada i od razu wstaje! I sprawia jej to ogromną radochę! 🙂 Ostatnio jej ulubionym "słówkiem' jest "MAMMMM, MMMM, MAMI" więc są dobre zalążki na mama 😉

Nie pamiętam już co miałam napisać... kurcze każdej z Was chciałabym coś napisać... :/ yhh

w ogóle w piątek pół dnia spędzę w Łodzi a w sobotę mój mąż robi 30-stkę na 16 osób... nie wiem jak ja się ze wszystkim wyrobię. No to tyle, może jeszcze dzisiaj wpadnę i włączę się w dyskusję 😉

A dzisiaj wieczorem wybywam do mamy mojej na noc (z Hanią) na top model 😉 😁 😁

• Mamusie
Martynka Ty to zalatana ciągle bidulko 😘No Hania silna jest...mój to nawet nie próbje,ale ma jeszcze na to czas więc się nie martwie 😉
Justina ja od tygodnia na dworzu z Malym nie bylam bo chory a jak choroba minela to ciagle deszcze i huk...czekam tez na kombinezonik ktory zamiowilam dla Oskara.A co do meza i pracy to Cie rozumiem...u mnie tez tak 😞ale co zrobic...Za cos trZeba zyc.

• Mamusie
Kasia Manki...masz racje co do naszych mezow.Tylko.ze tesciowie mnie zawiedli,bo myslalam .ze sa troszke inni.Maz ma na ten temat inne zdanie.ale on byl inaczej wychowany.takze tego nie rozumie.Bo u nas w polskiej rodzinie zawsze rodzice pomoga.Ale coz staram sie jak moge.Jeszcze moje plecy mi wysiadly i trzeba do orthopedy..a kolano wczesniej operowane boli...trzeba na kontrole isc i....schudnac wiecej.to i kosciom.bedzie lzej 🙂

• Mamusie
Jestem w szoku
http://www.tvn24.pl/-1,1724809,0,1,spisz-z-dzieckiem-w-lozku-zabijasz-je,wiadomosc.html

😮 😮 🥴 🥴

Hania śpi z nami... jak wstaje na pierwsze jedzenie w nocy to bierzemy już ją do nas.... nawet dzisiaj w nocy przebudziłam się i Hania położyła się u tatusia na poduszce 🙂 tak boczkiem 🙂 I oboje leżeli obróceni w moją stronę! 🙂 🙂
Jestem w szoku tym, jakie komentarze tam ludzie w tym artykule wypisują... :/