Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Widzę Nequitia, że masz takie same doznania jak ja. Też i tak i tak rodziłam i wolałabym następnym razem odrazu cesarkę.
Teraz nastawiałam się na poród sn, namęczyłam się pół dnia i gdyby nie eden lekarz to by się to mogło źle skonczyć.... A na cesarę też nie byłam przygotowana i co przeżyłam w pierwszym tygodniu to moje...

• Mamusie
Nequitia no ja niby wiem ze po raczkach sie nie patrzy, ale przez nozki i glowke ucieka cieplo. I tak mi go szkoda jak ma takie lodowate lapki i nosek.
Na zdjeciu nawet ma cos grubszego zalozone ale pod spodem pewnie tylko cienkie body.
Ogolnie to przez to ze jest przeziebiony tak go mecze z tym ubieraniem.
Ja zawsze na odwrot dzialam, przyjdzie kuzwa zimna to bede dziecko w pizamke ubierac, haha

• Mamusie
Ja o nastepnym porodzie nawet nie mysle. Powiedzialam Wojciechowi ze gdyby cos sie teraz zdarzylo, biore line i ide do piwnicy sie wieszac (zartem oczywiscie). Ja sie nie nadaje do tej roli. Jedno dziecko starczy, chociaz oczywiscie nie oddalabym go za zadne skarby, ja juz sobie nie wyobrazam ani jednego dnia bez niego 🙂.

• Mamusie
Gratuluje 3 miesięcy!!!
My kończymy jutro. Jakoś się udało.
Nikola ma skok.. Nie dość ze nie śpi w dzień to już 3 razy się budziła teraz :-( masakra...
Nie chce jeść walczę z nią godzinę żeby wypila butle bo o cycu nie ma mowy :-( jakby parzyl...

Jestem wykończona a miałam teraz poród iść szafę bo o 5 rano wyjazd.. Tak nas załatwiła ze może przeprowadzkę trzeba będzie przesunąć ...

• Mamusie
hehe, no to niesamowite jaka widac roznice w ciagu niecalych 3 miesiecy, wlasnie sobie to uswiadomilam, strasznie szybko dzidzius sie rozwija, nie wspomne juz o pomiarach. Ja pamietam normalnie jakby to bylo wczoraj jak urodzilam i od razu polozyli mi go na klatke, bylam ledwo swiadoma ale go przytulilam i wyciumkalam glowke, a pozniej jak mi kazali sie przespac i odpoczac to gapilam sie ciagle na niego i co zamknelam oczy to znow otwieralam, zeby sprawdzic czy mi sie to nie przysnilo.
No i ta reakcja taty Adriana, od razu mnie przytulil i powiedzial " dziekuje Ci ze urodzilas mi takiego pieknego synka" . Achhh