Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Marlena u mnie odkąd wyszłyśmy ze szpitala gra tv, muzyka, wszyscy mówią normalnie, pies szczeka a Marysia przy tym zasypia i śpi... to jest kwestia przyzwyczajenia dziecka do dźwięków w domu i z dworu... ja bym nie mogła chodzić "na palcach" bo bym zwariowała chyba hihi
Buziaki dla Adrianka ode mnie i Marysi 😉

u nas pogoda też piękna, byłam z Małą u lekarza nie jest chora ani przeziębiona ani nic... waży ponad 5700g a mierzy 65 jednak... musiałam ją źle zmierzyć... zresztą babeczką w przychodni też wyszło chyba z 6 różnych miar 🙂 a na 16 na rehabilitację 😞

okey ja muszę się wziąć za naukę bo w sobotę (8.10) mam zaliczenia dwóch przedmiotów a ni cholery nic nie umiem 😮 🙃

• Mamusie
BarbaraK, no widzialas fotke jaka on ma mala pupcie 😁. Probowalam nr 3 ale wisza strasznie i musze zapinac na polowie plecow, wiec jeszcze nr uzywamy.
Nequitia, on tez przyzwyczajony byl do dzwiekow i spal w najlepsze przy halasie, ale jak mi w dzien teraz zasypia to strasznie jest czujny i jeden maly odglos i juz oczy jak 5zl.

• Mamusie
U nas też wszystko można robić jak Mały śpi, raczej się nie budzi. A Doris co do fotelika, to ten, który mamy jest jakiś taki niezbyt fajny, Pawełkowi w nim raczej niewygodnie, takie mamy wrażenie. I żeby nie kupowac niepotrzebnie takiego, który będzie jeszcze na parę miesięcy, rozglądamy się już za większym, a że jest właśnie taki 0-25kg i ta wkładka jest bardzo fajna, to się zastanawiamy.
My już po spacerze. Teraz jedzonko, odpoczynek i kolejna seria ćwiczeń.

• Mamusie
Buziak dla Adiego za 3 mce

U Nas tez na palcach, kiedyś spała twardo przy tv itp a od kolek gdzie w ogóle nie spała jesteśmy cicho jak
Makiem zasiał
Ale teraz codziennie ja wystawiam na taras i śpi
Przy odglosach ulicy, psa etc
Siedzę przy niej i jak np jechała KOPARKA to musiałam ja pobujac
Staram się ja na nowo przyzwyczaić
Jutro wykombinuje jakaś nowa ZUPKE a dziś spróbuje nakarmić ja lyzeczka :-)

• Mamusie
Doris jeśli chodzi o spacery, spróbuj może przywiązać do wózka balonik (taki z helem kolorowy, ja np mam z kubusiem puchatkiem) i dzisiaj mały mimo, że nie spał całe 1,5 godziny na spacerku ani razu nie zamarudził, cały czas patrzył jak balonik fruwa 🙂 Wyglądałam jak debil z balonikiem, ale najważniejsze że małemu się spodobało 😆