Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hehe, ja o sobie nawet nie pomyslalam, nie wiadomo jaka bedzie w ogole pogoda. Bede tez musiala sobie cos kupic, myslalam cos w odcieniu brazu, albo jakas szara kiecke, ja nie jestem zbyt za kolorami.
Ogolnie to nie mam sie w co ubrac na codzien, masakra. Musze w koncu sie wybrac na jakies zakupy dla siebie.

• Mamusie
Gosia Ty szalona jesteś 😉 osobiście mi się bardziej podoba czerwona, jak miałabym Ci doradzić to wybierz coś w kolorze, bo jesteś bardzo szczupła, a jak wiadomo czarny Cię wyszczupli jeszcze bardziej... poza tym, fason czarnej ma poszerzane ramiona, więc to by trochę komicznie wyglądało na tak chudziutkiej osobie, chodzi mi o kontrast, szerokie "bary"- bardzo szczupłe nogi i wąskie bioderka (trochę jak z tej bajki jetsonowie)...

A tak w ogóle to buziak dla Boryska :* dzisiaj i on ma już 3 miesiące 🙂
Egzaminy mam 8.10 😞

Teraz się przywitam "Dzień dobry" 🙂 załatwiłam się, gardło napieprza jak nie wiem co... już nie pamiętam kiedy tak bolało... 😞 Maryś nakarmiona i śpi dalej... a ja zdycham i próbuje odzyskać siły życiowe przy herbacie...

Jeśli boli którąś z Was gardło polecam tantum verde, stosowałam to przed ciążą i jest bardzo dobre, a można stosować w okresie ciąży i karmienia piersią 🙂

Dzień dobry Mamusie i dzień dobry Mamuś Dzidziusie 😁

Ja mam fajny humor 😁

Gorące buziaczki dla Boryska[color=purple][/color], naszego dzisiejszego 3-miesięczniaka!!!!
😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘
Oj Madzia, bidulo - kuruj się!! NIe daj się chorobie!
Ps. tez jak byłam w ciązy chora to tantum verde używałam, i faktycznie fajne było. A ja nawet nie pomyślałam że teraz dalej nie wolno mi takich zwykłych leków, tylko te co w czasie karmienia piersią można. Jakieś zaćmienie czy coś... 🙃

Ja pomykam na zakupy, na większą spożywkę, ale zawsze to sie odstresuje, szczególnie w samochodzie, bo z Małym to powoli jeżdżę i innym autem 🙂 A Fifi oczywiście z Tatą zostaje 😁

Marlena jego brzuszek nie bolał na 100%, nie wiem, to wygladało jakby się bał... 😮

• Mamusie
Gosia kurde teraz myślę o Twojej sukience 😮 pasowałby Ci taki fason http://allegro.pl/mala-czarna-sukienka-38-m-do-wszystkiego-czerwona-i1829450271.html
hihi wybacz ale mam chyba zboczenie zawodowe... bo jestem kreatorem ubiorów (projektant brzmi ładniej) z wykształcenia po liceum 😜

• Mamusie
Wszystkiego najlepszego Gosiu i Borysku !!!! 😘

BarbaraK, moze mu sie cos przysnilo, albo rzeczywiscie sie mogos/czegos wystraszyl, czasem tak jest i wtedy dziecko tez ciezko uspokoic, ale dobrze zrobilas ze go wzielas i mocno przytulilas, bo wiadomo tylko u mamusi sie czuje najbezpieczniej.

Nequitia i Marysia dzien dobry 😁. Powodzenia na egzaminie. Ta sukienka rzeczywiscie fajna na Gosie. Do tegbo czarne szpilki i gwiazda gotowa.

• Mamusie
Buziaki dla Boryska 🙂

Nasza Zuzia nie smieje sie przez sen 🙂

U nas znow pogoda piekna zaraz idziemy na spacer 🤪 znow marudna noc, krostek nie ma wiec coraz mniejsze szanse ze to ospa 🙂

Czerwona sukienka- piekna! 🙂

Nequitia powodzenia na egzaminie 🙂 ja tez mam 8.10 ale troche inny polowkowy na kociego sedziego xD hehe

Milego dnia zyczymy 🙂

• Mamusie
Gosia, wycałuj Boryska! I koniecznie zamów sukienkę, którą podesłała Magda- boska!
Ja dzisiaj mam wspominany wcześniej spend rodzinny... Postanowiłam podać filety po hawajsku (z ananasem i serem),pieczone ziemniaki łódeczki pieczone w ziołach i do tego sałatka z pekińskiej itd. A ogólnie będa paszteciki, sałatka tradycyjna jarzynowa, wędliny, ser, trzy rodzaje ciasta i mam wszystko gdzieś. Nie mam siły myśleć dłużej. Muszę teraz jeszcze posprzątać,Pawełek właśnie zasnął.

• Mamusie
Dzień doberek! 🙂

Buziaczki dla Boryska 😘 😘
trzeba przyznać, że ciasteczko Ci Gosia rośnie z tego Boryska 🙂
Jeśli chodzi o kreację na chrzciny mi się podoba Gosia ta Twoja pierwsza wersja czyli czerwona rozkloszowana 🙂 i czerwoan którą Nequitia zaproponowała też jest git, tyle, że bardzo obcisła i wydaje mi się, że podkreśli Twoją szczupłość, ale to tylko moje subiektywna opinia 🙂

Co do uśmiechania się przez sen, mój Milo tak ma 🙂 czasami też marudzi przez sen 🙂