Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Beti no szok z tymi sprzedawcami normalnie, moja znajoma zamowiła wózek i jej babeczka przysłała spleśniały a stan niby bardzo dobry miał być, chamstwo... ja jakoś się jeszcze nie nacięłam a kupuję bardzo dużo w większości używanych rzeczy.
Za to jak zamówiłam krzesełko do karmienia i nie rozkładałam go do gwiazdki(a nie moglam się doczekac) okazało się ze brakowało ważnej części a było nowe, nie dało się w nim dziecka posadzić i taka lipa była pod choinką,ale zadzwoniłam rano do sprzedawcy (i wcale mnie to nie interesowało ze pierwszy dzień świat) dosłał biegiem tę część i kosz na zabawki bo tez nie było w paczce 😮
Marlena zawsze możesz sobie zrobić pączuchy 😁

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Beti-ja tez mialam "przyjemnosc"trafic na nieuczciwego sprzedawce na allegro.zamowilam malej zestaw zabawek edu,w tym garnek grajacy(rzęzi)magnetofon ze zwierzatkami(nie gra,albo gra kawalek melodii)slynny gadajacy mlotek-jeszcze dziala,telefon dzwiekowy (melodyjki+cyferki-nie dziala).jedno co dziala to żółwik z klockami do wciskania....juz nie wspomne,ze trafilam na brudasa...niektorzy nie maja wstydu.

Domki super!zarowno Basi juz istniejacy,jak i Gosi w planach(oby sie spelnily)
ja tez baardzo chce,ale radza odczekac jeszcze do przyszlego roku.nasz rzad na wiejskiej szykuje nam niespodzianke w postaci podatku katastralnego 🤨ludzie beda sie pozbywac domow za bezcen,bo nie beda w staaaaaaaanie ich utrzymac(np za nieruchomosc warta 500tys trzeba bedzie zaplacic 5 tys w roku podatku-jeszcze nie wiadomo do konca,ale chca a od 0,5-1,5 % wartosci nieruchomosci!!!)zlodziejstwo!

• Mamusie
Mysza ojej, jaki sliczny chlopczyk z twojego Kubusia, w jakim jest wieku??
Chetnie bym sobie zrobila paczki, ale ja tak chaotycznie zyje, ze nie mam czasu dobrze sie wysrac ze tak powiem. Caly dzien sama z Adrianem, a jak spi to szybko cos robie w domu albo obiad. W poniedzialek, wtorek i piatek pracuje i jak wracam to malo nog nie polamie bo musze leciec do zlobka po dziecko. Ostatnio byla Wojtka mama u nas na weekend, poprasowala mi, pomogla z Adrianem, tak ze ja moglam zrobic inne rzeczy, fajnie bylo... akurat na to nie moge narzekac, babcia jest zakochana w swoim wnusiu, z tym ze jeszcze nie potrafi nic przy nim zrobic, ale moze przyjdzie z czasem.
ja sie wlasnie wzielam za wyparzanie butelek, smoczkow i kilku plastikowych zabawek.... bo juz nie pamietam kiedy ostatni raz cos wyparzalam 😮