Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
tedit - właśnie mi uświadomiłaś że oprócz okien pora zabrac się za Nasz blokowy balkon bo na nim po zimie syf, kiła i mogiła 🤪 🤪 🤪, szmaty co bede nimi pucowac od razu pojda do kosza

majaaa - szczerze to takiego wozka nie widzialam wczesniej, drogiiii
a waga rzeczywiscie dosc spora jak na aluminiowy stelaz

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
tedit tylko pozazdrościć długiego weekendu a my też się zastanawiamy jak go spędzić oby nie w domu 😮

wercia u mnie też balkon brudny jak cholera ale ja to męża jutro zagonię niech go umyje a ja się wezmę za okna 😉

Lenka spała mi godzinkę wiec na spacerek idziemy dopiero za dwie godziny 😜

• Mamusie
my już po spacerku, nogi mnie bolą ,ze na pieszo bym do ciebie nie doszła emiliaeem 😁 😁 Ja się do zapachu kupek przyzwyczaiłam, zależy co zje to raz mniej raz bardzo mocno śmierdzi 😜 Natalia nie robi jeszcze pa pa 😜 ja macham jej raczka, za to kosi kosi robi, a raczej klaszcze bo jak mowie kosi kosi to nie robi , a jak się sama bawi to sobie klaszcze hehehhehe

zmykam bo mi pomidorówka sama się nie zrobi 😉

aaa i tedi zazdroszczę wypadu majowego ja niestety w maju to wracam do pracy 😠

• Mamusie
ech Rozbojnik zasnal kolo 11 i mialam isc myc balkon
ale mysle zrobie cos dla siebie, zwlaszcza ze jutro idziemy na urodziny do tesciowej (co za radosc 😉
i tyle co zdarzylam zmyc lakier z paznokci a tu ryk - chyba cos mu sie przysnilo
wycie i darcia przez pol godziny,
dałam pic - bo czasem popije i zasypia ale nic z tego 😉
w koncu dalam mu obiad i tera probuje zasnac kotlujac sie w lozeczku - juz 3-ci dzien pod rzad spi w ciagu dnia w lozeczku

Zaraz przychodzi moja Mum to go popilnuje a ja pojde myc ten balkon a potem chcialam wyjsc "do ludzi" 😜 zapakuje Zboja i do Stokrotki chociaz pojde kupic mu jego chrupki - pały

Aha mialam pytac - wiecie moze gdzie mozna kupic najtaniej herbatke z HIPP-a granulowana?
Wlasnie Nam sie konczy a nie ma jeszcze tego produktu obcykanego gdzie najtaniej

• Mamusie
wercia82 ja robię zwykła w torebkach herbatkę owocową i daje łyżeczkę cukru .Wydaje mi się ,że jest zdrowsza ta niż ta granulowana, spróbuj . Ja robię tak zalewam w szklance torebkę i do butelki wlewam troszkę i dodaje wody żeby nie była za mocna +cukier według gustu 😉

McDa87 ja niestety nie mam balkonu, poopalaj się i za mnie bo blada jestem 😜
Ale mnie zamuliło , dobrze ,że Natalia zasnęła o 14 tej to ja chociaż z 30 min się kimłam , mam nadzieje ,że Natalia pośpi jeszcze z 30 min 😉

• Mamusie
my już po spacerku Lenka spała 2 godziny bo ja cały czas spacerowałam aż mi mało nogi w tyłek nie weszły 😮

McDa u mnie słoneczko ale wieje i to miejscami nieprzyjemnie chyba muszę się przeprowadzić tam gdzie ty mieszkasz 🤪

Zajrzę wieczorem bo zaraz z siostrą wychodzę połazić po sklepach, a mąż zostaje z Lenką 🙃

• Mamusie
majaaa ja mam fotelik po kuzynce i siostra tez chce mi dać , ale to są takie starszego typu chyba bo po ich dzieciach 😉 wiem tylko ,że w obu jest możliwość regulacji siedzenia i leżenia u nich się sprawdził to i ja będę zadowolona 😉to taki jest http://allegro.pl/fotelik-samochodowy-romer-king-ts-plus-9-18-kg-i2211852712.html

• Mamusie
Ja tak na szybciutko
Gary musze umyc jeszcze no i kapiel Rozbojnika - juz nie jest grzeczny w wanience, od 2 dni szaleje, juz tylko siedzi i ciezko mi go umyc bo mialam obcykane juz mycie z pozycji lezacej, potem buch na brzuszek i jazda a teraz ani glowy umyc ani dupki kurczeeeeeeeeeee

majaaaa
- my planujemy taki kupic ale nie wiem co z tego wyjdzie bo to dosc masywne fotelisko i podobno nie wszystkim dzieciom taki model pasuje...

http://allegro.pl/fotelik-cybex-pallas-2-nowosc-kol-2012-8-kolorow-i2202222777.html

• Mamusie
wercia82 faktycznie dość masywny ten fotelik 🙂 Co do kąpania to ja mam to samo , usiądzie i zaprze się rękami i nie położy 😠 głowę mogę jej tak umyć , bo jak na razie nie przeszkadza jej jak cieknie po oczach 🙂 gorzej z umyciem pupy 🤔

Gosiaczek jak na zakupach , co znowu kupiłaś 😉

• Mamusie
Ja wracam do domu a Lenka w łóżeczku gada no myślałam ze będzie już spała, najwidoczniej wyspała się na spacerku. A ja ledwo żyję nogi to mnie strasznie bolą od tego chodzenia, dodam ze ja cały czas pomykam na obcasie 6cm 🤢

emilia nic nie kupiłam tylko sałatkę zjadłam 🙂 ale zrobiłam rozpoznanie i jutro idziemy z Lenką po buciki, chcę jej kupić bo ona nie ma żadnych na ta pogodę 😉

majaaa my za fotelikiem jeszcze sie nie rozglądaliśmy, ale u mnie to też zadanie męża 😉 i też musi być bezpieczny 😉

tedit fajny fotelik a jaki kolor bo mi się podoba ten fioletowy i czerwony 🙂

emiliaeem i co przyszła Ci ta koszula 🙂

http://allegro.pl/listing/product.php?category=0&product=ZmMxN00SQVkCQQsFBgEABFJUBBsUWUVvDwcTDQZNNjAxMA%3D%3D&sg=0&string=recaro

to jest firma którą polecali na tvn turbo..twierdzą że sąnajbezpieczniejsze bo robili testy zderzeniowe

• Mamusie
szperam jak zwykle po Allegro szukajac tym razem spodni dla PAtryka i jak cos mi wpadnie podrzucam

http://allegro.pl/sliczne-spodenki-dla-dziewczynki-80-i2213530721.html

http://allegro.pl/spodnie-jeans-hm-wyszywane-i-ocieplane-super-i2210177312.html

http://allegro.pl/minoti-sliczna-bluzeczka-z-kokarda-garden-80-i2228185924.html
http://allegro.pl/matalan-kolorowe-sukieneczki-na-lato-2-szt-74-i2215706524.html

jednak dla dziewczynek to niektore ciuszki sa super, te zestawy np. tuniczki i spodenki,getry itp sa super mozna zaszalec i zbankrutowac przy okazji 🤪

• Mamusie
Wercia masz rację, można zaszaleć i zbankrutować 🙂 a ta bluzeczka biało-czarno-zółta śliczna!!

Megan taki właśnie fotelik chce mój mąż....

Tedit te foteliki o których piszesz też są bardzo fajne, tylko baza isofix do nich jest droga;( wiem że to razem wychodziło chyba ok 1200-1300, nie pamiętam już czy dokładnie te modele....

• Mamusie
megan właśnie kliknęłam "kup teraz" i kupiłam ten fotelik 🙂

Recaro 9-36 kg w kolorze szarym, kupiłam także mojej Michasi nocnik 😮 i już sobie zaczynam wyobrażać co mnie czeka 🙂 Najgorsze jest to, że od lipca idę do pracy i w sumie pewnie do tego czasu małej nie uda mi się nauczyć sztuki załatwiania się do nocnika, a moje trudy pewnie tatuś zaprzepaści...w lipcu 🥴

Ja też mówię dobranoc, chociaż czekam na męża, aż wróci z trasy...pewnie jeszcze ze 2 h 😞

• Mamusie
Witam! Dzis ja pierwsza 🙂

W koncu weekend z mężulem i Bobem 🙂 Idziemy na miacho na obiad, pospacerować, piwko itp.
U nas pięknie jak wczoraj.

A po fotelik pojedziemy we wtorek bo dziś nam się nie chce 😜

Miłego dnia Kochane Mamusie i Słodkie Szkraby!