Skocz do zawarto艣ci

Lipc贸weczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

• Mamusie
Witam dziewczyny 馃檪
I ja sie melduj臋 馃檪J p贸ki co to czesciej czytam forum niz pisze bo duzo na dworku jestesmy z ma艂a i szkoda mi ja tak kisisc w domu.A chcia艂am sie pochwalic ze super mi spi na dworze 馃檪Og贸lnie to ja jestem na czerwc贸wkach bo urodzi艂a sie w czerwcu.Ale tu bede zagladac i jeszcze na brzuszku zeby powspierac nasze dziewczyny co jeszcze nie urodzi艂y.
Mi艂ego dnia 呕ycze i czekamy na reszte tutaj 馃檪
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

• Mamusie
Darka wsp贸艂czuje ze nie macie u was pogody 馃槥U nas p贸ki co jest pogoda w miare to korzystamy i kilka razy dziennie na dworku jestesmy.Wiecej na dworze w sumie jak w domu.Dzis tylko siedzimy w domu bo same dzis jestesmy,maz musia艂 jechac na Szczecin a moja starsza c贸rka chora.
Darka moze wrotce i u was s艂onko zawita 馃檪Og贸lnie rzecz biorac jestes bardzo dzielna bo sama bez faceta i tak dajesz sobie swietnie rade,to tylko chwalic.Nie martw sie Oskar jak dokucza Ci czasem to tylko teraz jest ten najgorszy okres,bo tak od 3 miesiecy to juz raczej jest z g贸rki i coraz lepiej powinno byc.Takze g艂owa do g贸ry.
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Melduj臋 si臋 na forum 馃檪 Widz臋, 偶e niewiele si臋 tu dzieje.
Moja ma艂a Kornelia jest zdrowa i dobrze si臋 chowa. Jest w miar臋 spokojna i nie sprawia szczeg贸lnych problem贸w 馃檪 Urodzi艂a si臋 22 lipca, wa偶y艂a 3030 oraz mierzy艂a 58cm. Por贸d by艂 naturalny, rodzinny i wspominam go bardzo pozytywnie.
Najgorsze, co si臋 zacz臋艂o to b贸le krocza po porodzie, gdy偶 mia艂am naci臋te. Ciekawa jestem jak wy dziewczyny znosicie czas po艂ogu? W moim odczuciu niekt贸re dni s膮 gorsze teraz ni偶 kr贸tko po porodzie, przez co zastanawiam si臋, czy na pewno rana goi si臋 prawid艂owo. Krwawienia s膮 coraz silniejsze.
Chcia艂am jeszcze doda膰, 偶e karmi臋 piersi膮. Na trzeci dzie艅 mia艂am jaki艣 kryzys i piersi by艂y twarde, bolesne... teraz ju偶 w miar臋 opanowa艂am karmienie, ale mleka mam tak du偶o, 偶e wykarmi艂abym chyba trojaczki 馃檪
Podzielcie si臋 dziewczyny waszymi do艣wiadczeniami i odczuciami. Niech to forum b臋dzie dla nas platform膮 wymiany informacji i sympatii 馃檪
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, kole偶anki z brzuszka i nie tylko 馃檪
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
deyzee dziewczyny napewno si臋 rozkr臋c膮, widz臋 偶e tak jak ja mia艂a艣 por贸d naturalny i rodzinny i krocze te偶 mia艂am naci臋te bo Lenka jako艣 nie mog艂a wyj艣膰 a by艂a taka malutka 2500g i 48 cm, cho膰 to ja chyba s艂abo par艂am bo b贸l by艂 okropny, mi naci臋ta rana si臋 dobrze goi, szwy mia艂am rozpuszczalne wiec nie jecha艂am na zdj臋cie, na pocz膮tku krwawi艂am ale ju偶 tak w 6 dobie mniej teraz to ju偶 ma taki kolor 偶贸艂tawo be偶owy, cho膰 czasem czuje takie uk艂ucie w miejscu naci臋cia no ale to chyba normalne i z czasem minie. Ja niestety jak na pocz膮tku mia艂am nawa艂 pokarmu tak teraz wr臋cz odwrotnie, musz臋 dokarmia膰 ma艂膮 馃槥 no ale ca艂y czas walcz臋 偶eby pokarmu by艂o wi臋cej cho膰 powoli trac臋 nadziej臋 馃槥
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Justynko ja ju偶 sama nie wiem co lepsze i wygodniejsze, karmienie piersi膮 czy butelk膮 ...ehh

jak karmie butelk膮 to ma艂a upomina si臋 o cycuszka, a czasem karmi臋 piersi膮 i wydaje mi si臋, 偶e ona nie chce spa膰 bo sie nie najad艂a :] w tym momencie ba艂abym si臋 j膮 zostawi膰 w domku komu艣 do opieki, bo wydaje mi si臋 偶e sama butla nie wystarczy, ona chyba zwyczajnie lubi przytula膰 si臋 do cycuszka... Na razie ci膮gle, wsz臋dzie jeste艣my razem, no ale kiedy艣 b臋de musia艂a j膮 zostawi膰....
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
ania_1988 jak narazie u mnie najwygodniejsze by艂oby karmienie piersi膮 zw艂aszcza wieczorami a teraz moja ma艂a je coraz wi臋cej i dzi艣 o 5 musia艂am da膰 jej butelk臋 bo by艂o ma艂o, i u mnie to samo jak zje butle nawet zostawi czasem jakie艣 10ml to chce cyca 馃檪 lubi przy nim zasypia膰 馃檭 i pewnie lubi jego ciep艂o 馃榿
Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋

• Dodaj now膮 pozycj臋...