Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
megan dobre 7,50 🤪 a co do bucików wszystkie fajne a najbardziej podobają mi się te czerwone, no ale jak dla mnie obcas za wysoki a ja nie lubię czuć się i być wyższa do męża wiec na takie butki mogę sobie tylko popatrzeć. Mój mąż uwielbia takie szpileczki i zawsze mówi kup sobie a ja na to tak i będę na ciebie patrzeć z góry 😁

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

nie no ja jak włożę szpile wysokie to jestem prawie na równo z mężem..ale ja zawsze się i tak garbię..bo dawno dawno temu moj mąż za ideał miał kobiety blond włosach około 160cm wzrostu i z 45 kg wagi więc ja przy tych proporcjach jestem jak guliwer w spódnicy 🤢 ale kurde tak sobie powiedziałam ze jak mi przejdą te dolegliwości to msze sie za siebie zabrać...zlicze solar fryzjer no i bede jezdziła na orbiteku nareszcie bo stoi i robi za wieszak

• Mamusie
no a ja sobie kupiłam tylko kurtkę niby skórzaną w orsayu 🙂 ale oczywiście Paulince kupiłam 2 bluzeczki na przyszły rok już bo mi się tak spodobały że nie mogłam się oprzeć a mniejszych nie było, no i kupiłam gumeczki do włosów i sukienkę letnią z kapelusikiem 🙂 będzie na wakacje 🙂 no i mężowi kupiłam koszulkę w h&m za 22,90 🙂 ale bardzo ładna więc wzięłam no i podoba mu się, ładnie podziękował że o nim nie zapomniałam 🙂 no i kupiłam w carreful pampersy bo były te mega paki po 150 szt pampków za 84 zł 🙂 wzięłam 1 paczkę trójek i jedną już czwórek 🙂

• Mamusie
megan powiem tak szpilka a szpilka to też różnica te to mają szpilę 😁 bo przecież te też mają szpilkę http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/damskie/damskie-buty-damskie/buty-damskie-szpilki/00006001076770/szpilki.prod ale w moich granicach i jak je założę to jestem równa z mężem 😉

• Mamusie
tu dzisiejszy kapelusik z kompletu z sukienką 🙂 i gumka do włosów 🙂 hehe ale jeszcze ciężko zrobić kucyk 🙂

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/85/kolal.jpg/][IMG]http://img85.imageshack.us/img85/5140/kolal.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

zjdęcia pojedynczo wrzucę na agu 🙂

• Mamusie
McDa - super zdjęcie 🙂

widzę że kupujecie i kupujecie - cieszę się że zakupy udane 🙂

mnie nie było 3 godz w domu a tu juz sie tescie zdarzyli na jutro wepchac wrrr - nienawidzę tego niby dzwonią czy mogą przyjsc a i tak wiadomo ze jak sie odlozy to predzej czy pozniej sie zjawia,
jasne do pomocy to ich nie ma ale na "kontrol" jak ja mowie to sie zjawiaja

i moj mi juz zdarzyl wypomniec ze sie musi zajmowac Rozbojnikiem wieczorem 😞

dupaaa wkurzyl mnie 😞 😞 😞
ide spac

Dobranoc

Mcda super zdjecia jakie ona ma sliczne wyrazne brwi!!!! a co do noska u nas to samo hehehe od kilku tygodni wlasciwie uwielbia to 😁 i jeszcze dziubek robi do tego 🤪
dziewczyny ale sie Wam zakupki udaly....az zazdroszcze, Megan a stronke zapisalam do ulubionych poogladam pozniej buciki.

MajaCh napisał(a):
Megan o co chodzi z puzzlami? 😜 nie rozumiem...pytalas mnie ? ja kupilam w sklepie pound and stretcher jak cos .....chyba nie doczytalam jak pytalas?

masz zdjęcie Zuzy w avatarze jak leży na puzzlach i pytalam gdzie mozna je dostać i czy to dywan

• Mamusie
witam ,
u nas nocka ok, przed 2 cyc i o 5 no i 7.45 spała 🙂

Megan ja mam te puzzle i Paulinka bardzo je lubi bo są kolorowe 🙂 http://allegro.pl/puzzle-piankowe-kupus-puchatek-myszka-miki-i2148069067.html

MajaCh Ona ma wyraźne brwi od urodzenia 🙂 ale teraz je lepiej widać niż na początku, a wszyscy się mnie pytają czy już do kosmetyczki z nią chodzę jak ją widzą 🙂 ja bym chciała takie brwi hehe 🤪

• Mamusie
Gosiaczek fajnie się masz 🙂 ja chyba dziś nie zdążę na spacerek bo na 13.30 idę do fryzjera a potem jedziemy z mężem oglądać kuchnie bo chcemy zrobić projekt... a jeszcze muszę obiadek ugotować dla nas i dla Paulinki 🙂

położyłam ją do łóżeczka, jest bardzo zmęczona ale walczy 🙂 na razie grzecznie, zobaczymy co będzie dalej 🙂

hej 🙂 Megan ja kupilam tutaj fartem bo Angielki nawet pytaja jak widza te zdjecia co to i jak to hehe, ja mam dwie paczki wiec takie wielkie sa i mysle nad nastepna bo mala coraz wiecej sie przemieszcza,a mam panele i jest podloga zimna,a na tych piankach swietnie ....i to prawda..ona mam wrazenie szybciej sie uczy, przewracac itd. bo to plaskie , wygodne..na allegro jest wiecej ,nawet nie wiedzialam,ze sa takie fajne z kubusiem 🤪

nie nie Zuzia tylko drapie szczebelki i wklada nogi pomiedzy 🙂
Gosiaczek przeczytalam i wzielam sie juz do roboty, wieczorem pokaze przynajmniej jedna 😉
ja niecierpie fryzjerow.....jeszcze nie trafilam na takiego ,zeby scial mi ladnie....