Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witam witam i skrobię do Was!!! 🙂 🙂 🙂 🙂

My już po wizycie teściów, ło matko jak ja sie zawsze czuje przed i w trakcie atmosfera taka że szło by siekierę zawiesic w powietrzu, 😉 niestety nie nadajemy na tych samych
falach i nigdy tak nie bedzie... 🤔

Dzis bylismy na spacerku i jak zwykle pranie i takie tam 🙃

Tylko rzeczy na Allegro nie udalo mi sie wystawic

Daje w koncu PAtrykowi chrupki kukurydziane - te pały dlugie 😜 a nie te z HIPP-a chrupeczki - bo sa jednak takie same - czyli dobrze sie rozplywaja w buzi
a cena:
HIPP - ok. 4,5
Pały 😜 - ok. 1,8
takze roznica jest 🙂

A teraz słówko do każdej z Was 🙂

megan
- wtrącę swoje 3 grosze co do puzzli, to ja właśnie bardzooo polecam takie puzzle, grunt kupic takie ktore nie smierdza plastikiem,
My mamy z Auchana, nie byly tanie bo 60 zeta za 10 puzzli ale jakośc jest bardzo dobra i nie smierdzialy
ja też czasem sie zastanawiam czy ktos mnie tu nie podczytuje...

McDa - bardzo ładne te Wasze puzzle i cena atrakcyjna, napisz mi czy on smierdzialy plastikiem jak je kupiliscie???
i jak nowa fryzurka? ja sie wybieram na przyszly tydzien...
u Nas gryzienia szczebelkow nie ma ale szczerze to Rozbojnik bardzooo malo przebywa w lozeczku, tyle co w nim spi i to w nocy
ale za to mamy pogryzionego pilota od tv i aparat i komorki - ale juz ich nie dostaje
a na filmiku rzeczywiscie chrupanko slychac 🤪

łooo McDA - to sobie bedziecie w okna patrzec z tesciami... 🙃

monia321 - wow nie napiszę nic nowego - Ania ma super czuprynę!!! 🤪 🤪 🤪

MajaCh
- i do Ciebie nie napisze nic nowego jak to ze opaski sa super, mnie najbardziej podoba sie ta z ważka czy tez motylem 😆
ja też nie cierpie jak ktoś mi coś dyktuje albo co i czasem uciekłabym na drugi koniec PL chętnie 🙃

emiliaeem
- super ze zakupy udane a bluzka z Allegro bardzo ladna
gratulujemy przespanej nocki
a co do spacerowki to masz upatrzoną konkretną? bo my tez jutro mamy zamiar sie wybrac ogladac

Tilii
- widzę że i u Ciebie zakupy udane no a cena za sukienkę super

Gosiaczek
- no tak moi tescie tez dzwonia, bo tak bym chyba sie totalnie z nimi poklocila o te "najscia" zwlaszcza ze mieszkamy sami to
nie ma czasu na zycie "jak w bombonierce"

Apropo wstawania to Patryk wstaje srednio 6.30 a ja probuje go zawsze przetrzymac w lozeczku do 7.30 chociaz bo nie chce zeby sie nauczyl
jesc tak wczesnie, po 7 je tylko jak jedziemy na rehabilitacje

emilia1 - no to jeszcze troszkę Ci zostało wolnego 🙂

Kiniek
- miałam pytac - Ty zawsze podgrzewasz mleko??

dziewczyny !!!! pisalam juz wczesniej, w ustawieniach sa nowe opcje, mozna pozaznaczac,ze nie bedzie Was czytal nikt np.kogo nie macie w znajomych, albo nikt kto nie jest zalogowany albo zdjec nie beda widziec, poszperajcie i ustawcie. Nie bedziecie sie obawiac i mozna wszystko pisac 🙂

• Mamusie
To ja mam teściów najdalej,bo aż 50 km 🤪 Może i lepiej ☺️

Meganwięc to takie buty... 🙂
My z mężem to tak rach ciach i zaręczyny, od pierwszego wejrzenia zaskoczyło 😁 A potem był ślub 🙂 I nie żałuję... Czasami jak przeglądam jego znajome na nk, trochę nerwa łapię, ale nie mówię tego głośno. Nie dam satysfakcji,że czuję się gorsza od nich 🙃 W końcu to ze mną został 🙂 A teraz niech się męczy 😉

McDa Paulinka niezłe chipsiki znalazła do pogryzienia 🤪 Ale lepsze to niżeli upodobania kulinarne mojego Olka! Każdy włos wychwyci z dywanu i zżera jak makaron 🤪 Obawiam się jedynie,że to spagetti niedługo bokiem Mu wyjdzie 😉
Poza tym dziś dostał barszczu czerwonego z ziemniakami, smakowało 🙂

Werciu mi się cholernie widzi ten quinny buzz 3,ale za dużo ceregielenia i niestety na nowy mnie nie stać, musiałabym zakupić używany... Pojeździmy po hurtowniach, popatrzymy...

Emilciu no weee... Zaglądaj częściej 😜

Gosiaczku już jutro piątek!!! 🤪 🤪 🤪 Mój wraca a Twój???

• Mamusie
emiliaeem mój w sobotę po śniadaniu dopiero wyjeżdża, jedzie autem wiec pewnie będzie w sobotę późnym wieczorem albo jakoś tak między 2 a 4 w nocy w niedzielę 🥴 a potem będzie ją odsypiał, wiec może dopiero wieczorem w niedziele będzie z nim jakiś kontakt 🙂

no nic uciekam 😉

• Mamusie
Wskakuje naskrobac jeszcze troszke

Wracam z łazienki - cycow nie ruszałam ponad tydzien i kurdeee co?
Zas wycisłam mleko 😉 😉 😉
Poza tym stwierdzilam że mi cycki obwisły i ze brzydko wygladaja ☺️
A jak u Was z biustem po karmieniu?

Co do ustawien prywatnosci, tak wiem ale jakos zapominam i podejrzen nabieram ze ktos czyta jak wypisze co mi na watrobie lezy

emiliaeem-
ano wlasnie co do zjadania tego co na podłodze to ja nie widzialam ale podobno moj maż widział jak Rozbojnikos nasz zbiera sobie paproszki z podlogi i je wcina 😲 😮 🤢
aha mialam pytac bo chyba cos wspominalas kiedys ze mozesz miec problemy z nerkami?
czy bolalo Cie z tylu czy ew brzuch tez???
bo ja od kilku dni mam taki bol jakby skurczowy tylko z tyłu z tymze nie wiem czy to z nerka cos czy jakis miesien czy sciegno czy co (od dzwigania Małego i roznych wygibasow z Nim)

Nic znikam, mam nadzieje ze bede miala czas nabazgrac chociaz troszke jutro

Dobranoc

• Mamusie
jestem, jestem pierwsza 😜 😜 😜 😜

u nas nocka standard jedzonko o 23,30 i chyba coś kolo 4 😮 , oczywiscie pobudka o 6 🤢 No ,ale cóż trzeba się przyzwyczajać do wczesnych pobudek , w końcu do pracy będę najwcześniej miała na 7 😉

Maja ja tez sobie już dawno poustawiałam prywatność 😉 Natalia nie cierpi żadnej opaski ,a w tej od ciebie od samego rana siedzi i jest ok 🙂 A zauważyłam ,że jej jedno uszko lekko odstaje i zakładałam jej opaski , ale jak ściągała to się poddałam, a tu cud spodobała jej się twoja 🤪

emiliaeem i gosiaczek ja bez was już oddychać nie mogę, także bez obawy nawet po omacku a naskrobie coś 😜

wercia ja za to teściów mam z 8 km dalej 🙂, ale ja mam z nimi lepszy kontakt niż z własnymi rodzicami 😉

Pogoda za oknem słoneczna 😎 zmykam bo na 10 ta umówiłam się z ciężarną koleżanką na spacer 🙂

• Mamusie
i ja witam 🙂
oczywiście tak jak myślałam pobudka wcześniejsza ale i tak nie było źle bo do 7.30 pospała z tym że od 5 się strasznie kręciła, wzięłam ją już do łóżka bo była zimna ale i tak się wierciła że ja nie mogłam spac 😞 i oczywiście co mnie o 5 obudziło?? chrupanie w szczebelki 🙂 🤪 no a wcześniej o 24 cyc, 2.30 smoczek....
a dziś u nas ma być 17 st nie mogę się doczekać południa i spacerku w wiosennej kurteczce 🙂 juppii!!! a jutro ma być nawet 19 i w niedziele też a ja do szkoły idę 😠 ale ok 14 już będę w domku więc mam nadzieję że trochę skorzystam z pogody 🙂

Wercia puzzle nie śmierdziały, jedyna wada to może taka że są dość zimne, ale za to śliskie i fajnie się małej po nich czołga 🙂 mają powłokę taką jakby trochę lakierowaną.... nie wiem jak to opisać 🙂 więc jak było zimno w domu to ją nie dawałam na nie ale teraz śmiga 🙂 i drapie każdą postać na nich, nie potrzebuje zabawek 🙂
aparat, komórki, piloty to u nas też lądują w buzi od razu no i uwielbia deseczkę z krzesełka jak Sabinka, tyle że my mamy plastikową 🙂
i widok na teściową mam z kuchni z okna...;( nie wiem co to zrobiłam 🙂 hehe

heh Emiliaeem to ja jednak wolę żeby Paulinka jadła te szczebelki niż włosy z dywanu 🙂 tym bardziej że ostatnio ich u nas sporo 😞

Gosiaczek a jak Lenka spała?? też wcześniej się obudziła czy normalnie??

• Mamusie
witam 😎

emilia u nas nocka taka jak u ciebie z tym że jeszcze ok 2 wciskałam jej smoczka no i mimo że zasnęła mi tak 19.10 to obudziła się dopiero o 7 a że przez 30 minut sama się bawiła w łóżeczku to zwlekłam się z łóżka o 7.30 😜

McDa ja napisałam wyżej Lenka obudziła się o 7 😉 a co do spacerku to my też po południu to na pewno będzie już ciepło 🙂 a powiedz mi ty już Paulinkę w spacerówce wozisz a jeśli tak to jak ją ubierasz na taką pogodę??

wercia ja mam małe piersi wiec wyglądają jak przed porodem a poza tym wykonuję takie ćwiczenia, wpisz sobie w Google one ujędrniają piersi bo w żadne tak kremy to ja nie wierzę 😉

• Mamusie
Gosiaczek wożę już ją w spacerówce i wlaśnie nie wiem jak ją dziś ubrać... ale kombinezon już myślę schować 🙂 ubiorę jej kurteczkę i mam takie spodnie co kiedyś dorwałam w Zarze na przecenie z polarkiem od środka to jej ubiorę, a jak będzie duży wiatr to zasłonię ją śpiworkiem z wózka.... choć te spodnie są takie cieplejsze i raczej nieprzewiewne.... albo czasem jej jeansy ubiorę mam takie jeszcze z podszewką bawełnianą więc też takie grubsze i ich wiatr nie przewieje... a Ty jak Lenkę ubierasz??

Wercia z moimi piersiami jak u Gosiaczka, małe 🙂 tylko rozstępy są małe na bokach 😞 ale nie widać ich w staniku 🙂 no ale nie są takie same jak byly, utraciły swoją jędrność 😠

• Mamusie
McDa no właśnie ja ją do tej pory woziłam w gondoli bo pogoda była słaba a teraz właśnie się tak zastanawiam w sumie też mam taki śpiworek na nóżki od wózka no ale mam jeszcze taki kombinezon taki polarowy nie jest jakiś taki za gruby wiec chyba na tą pogodę ok. Oczywiście pod ten kombinezon zamierzam założyć bluzę i spodnie jeansowe. Zresztą teraz ta pogoda taka zdradliwa 😮

hej Emilia super to czytac 🙂 moze dlatego,ze jej nie uciska i jest na cale uszka ,a nie na polowe albo kawalek.. 🙂
a ja zrobilam wczoraj dla kolezanki synka pierwszy raz dla chlopca takie cos:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/11/desktopmg.jpg/][IMG]http://img11.imageshack.us/img11/7813/desktopmg.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Czołem! 🙂

U nas jedna pobudka na cyca o 3.40 i spanko do 7.15 🙂
Apropos cycków... Wercia ja to mam obwisłe wory 🤪
Nie dość,że rozstępy, to jeszcze po pępek 🤪 A takie ładne kiedyś były... ☺️
Trochę ćwiczę klatkę,mąż ma mi wyciąg zainstalować, ale czy efekty będą??? 🥴
Poza tym już wciągnęłam się w biegi 🙂 A waga dalej leci w dół, co oznacza,że mogę troszkę więcej jeść 😎 Tylko co z tego jak o bikini dwuczęściowej mogę już tylko pomarzyć, a w całościowej czuję się jak wieloryb owinięty w żagiel 😮

MajaCh chustka fajna sprawa tyle,żemój Olek wygląda w niej jak Mania 🤪

Zmykam ogarniać domek, bo luby wraca po 16-tej 😜

Hej Kochane
Wercia Maksik nie wypije nic co ma temperaturę pokojową, musi być cipłe ;/ wygodniś mój, być może w lato w temp. pokojowej mu przypasi 😎

My dziś ,zaskoczenie, pobudka o 2:30 na szamę..choć mi to wyglądało na zły sen , przez to rano zjadł tylko połowę 😮 nie nadążam za nim czasem, dziś zafascynował się tłuczeniem swoją szczotką do włosów po zabawkach to mu cymbałki wyjęłam , ale że to kolorowe, to gdzie tam grać, trzeba obmacać ,polizać ehh łobuziak mały
Z dywanu nie podżera 🙃 jeszcze 😉

A tak z innej beczki -nie pamiętam, która z Was wrzuciła kapitalną stronkę z butami ...gdybym ja tylko umiała chodzić w szpilkach, ale ale do rzeczy, potrzebuję analogicznie fajnej stronki z kieckami jak coś macie wklejajcie bez opamiętania 🙂 kiecki bardziej wieczorowo ,wyjściowe ale nie balowe, coś eleganckiego ....bo ja już nie mam pomysłu gdzie szukać 🤢

Odnośnie strojów kąpielowych to wiecie jednoczęściowy nie musi od razu być jak "żagiel" do owijania 😉 oo np takie cudo 😁 http://www.e-lady.pl/produkt/15186/kostium-jednoczesciowy-monokini-lilly-06d.html ,ja właśnie zamierzam się zaopatrzyć ale na basen ^^