Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Megan ani nie mów, mnie ciarki przechodzą jak sobie pomyślę o tym... oglądałam fakty i jak tam mówili że szukali w internecie o cenach pogrzebu i zasiłkach za śmierć dziecka jeszcze przed zgłoszeniem zaginięcia, no i zaczadzeniu.... ciekawe czy ją nie zaczadzili a potem do pewności jeszcze coś zrobili, masakra!!!!!!!!!!!! dożywocie to mało!!!!!!!!
a Marcelek jaki słodziak, jak się super śmieje!

• Mamusie
Dokładnie szkoda dziecka to taka mała kruszynka jak nasze, ja wierzę że się wszystko wyjaśni i też oglądałam fakty aż się w głowie to nie mieści, głupia dziewczyna przecież mogła ją oddać 😠

McDa oglądałam zdjęcia na aguagu jej u Ciebie to naprawdę prawdziwa wiosna 😜 a Paulinka to taka modelka 😁

Megan śliczny chłopak z Marcela i powiem Ci ze jak na chłopaka to drobny jest 🙂

a ja ślęczę nad projektem ale nie mogę się oprzeć i do Was zaglądam 🙃

• Mamusie
Ja wskakuje na szybciutko jeszcze z racji uzależnienia 😜

Cos mnie zoladek boli ale tak Mum przyniosla smakolyki to sie nazarlam i mam efekty 😉

McDa i majaaa
- super że poznałyście się "na żywo" a dziewczynki wyglądają super
Napiszcie jakie macie wozki? wiem było juz o tym ale nie pamietam

megan - Marcel taki sam telemaniak jak Patryk

Teraz doczytałam że niby Marcel drobny... - a to Marcel grubszy chyba od Patryka jest 😆, musze isc do dzieci zdrowych bo w styczniu ost. raz bylam to mial 8,2 kg

Nic znikam

Buziole 😘 😘 😘

Dobranoc

• Mamusie
Marcelek tak nogi sztywno wyciąga jak Olek 😁
Mój Terrorysta już padł ☺️

Edytka moja znajoma wybielała i średnio zadowolona. Z tym,że ona miała dosyć żółtą kość,więc dentystka uprzedziła,że śnieżnobiałe nie będą.
Z kolei druga znajoma też wybieliła i rzeczywiście jaśniutkie, ale szybciej się jej psują 🤨 Nie wie czy to od tego. Tym bardziej,że wcześniej problemów tego typu nie miała.

A moje Ole waży z 9,5kg 🙂 Ale długi jest trochę 🙂

Spadam spać 🙂 Jutro już piątek i Stary wraca 🤪 🤪 🤪

Dobrej nocki 😘

• Mamusie
witam 🙂
kurcze moje dziecko coraz krócej rano śpi;( dziś już po 6 zaczęła się przebudzać a całkiem wstała o 6.40 wrrrr

Gosiaczek jak najbardziej zapraszam, pojedziemy do Wisły do Majaaaa 🤪 hehe

Wercia ja mam wózek Tako Captiva 3w1 http://www.shopitp.pl/oferta/formatka.php?idwyb=51 ale chcę jeszcze kupić jakiś składny w laskę jak pojedziemy na wczasy bo ten duużo miejsca w bagażniku zajmuje, ale to chyba używany tani kupimy....

Megan moja też uwielbia Baby Tv 😁

Tedit ja wybielałam zęby przed slubem 🙂 nie mam żadnych problemów z zębami i jestem zadowolna, miałam dość zółtą kość i miałam w końcu białe zęby, teraz już nie są takie, ale dentysta mówił że raz w roku by się przydało jedną strzykawkę zużyć a ja z racji ciąży i teraz karmienia nie stosowałam, ale na pewno powtórzę jak skończę karmić… kosztuje to u mnie 400 zł z tym że ja miałam 2 zastrzyki więcej czyli płaciłam 500 zł, i w trakcie wybielania nie mogłam pić kawy i czerwonego wina bo mogły by się przebarwić, ale potem już można wszystko

• Mamusie
witam 🙂

U nas to już norma pobudka o 5,45 🙂 Natalia musi dać tacie buzi i zrobić pa pa Słoneczko ładnie świeci ja już wymalowana i za godz wychodzę na spacer i do kumpeli na kawunie 😉 Natalia coraz dalej raczkuje 😜 dziś popełzała do kuchni 🙂

megan ale super filmik, a Marcel jaki śliczny

• Mamusie
Witam

Nocka standardowa ale Lenka też wcześniej wstaje tak przed 7 i mimo ze ją wczoraj położyłam koło 20 to i tak przed 7 się obudziła 😉

McDa no widzisz co dentystka to coś nowego się można dowiedzieć, ale może to też zależy od zębów tzn. jedni przecież mają słabsze tak jak ja a np. mój mąż ma bardzo mocne zęby wiec oby Lenka po tatusiu takie odziedziczyła 😜 A co do pogody to dzisiaj u nas słoneczko ale jak będę w waszych stronach to sie na pewno odezwę 🙂

emilia no to wcześnie na ten spacer a my dopiero koło 13 🙂

• Mamusie
My też już na nogach od 7.30 🙂
Teraz Olek zasypia, więc mam czas 😜
Dobrze,że już piątek, Mąż zajmie się Małym a ja będę się byczyć 😉

Emilciu po drodze wpadnij na ploty do mnie 😁 😉 Bo ja sama korzenie powoli zapuszczam ☺️ No właśnie... Natalka pokazuje pa pa??? Bo mój Łobuz chyba prędzej zacznie mówić niż pokazywać... ☺️
Wczoraj po kąpieli zainicjował pierwszy raz zabawę w ,,a ku ku" 🙂 A kosi kosi wertujemy drugi miesiąc i nic 🙂
Jedyne co udało mi się wypracować,po zabawie razem chowamy zabawki do pudła na znak,że pora na drzemkę 🙂

I takie nietypowe pytanie... Czy kupki Waszych Dzieci bardzo śmierdzą??? Bo mój Olek jak nawali w pampersa czuć smród na całym pokoju 😮 Nie wiem czy to normalne, czy ja mam tak niski poziom wytrzymałości na tego typu ,,zapachy""...? 🤨 A może coś z Jego żołądeczkiem się dzieje? Kupę robi 2 razy dziennie, konsystencja papki, ale ten odór! 😲

• Mamusie
Witam

My po śniadanku

Rozbojnik froteruje podłoge a ja musze poskladac sterte prania...

tedit - nie wybielalam ale sie przymierzam, uwielbiam bielutkie zęby
moi znajomi wybielali i sa zadowoleni- wybielali u dentysty, ze specjalna nakladka na zeby i preparatem "z tubki"
wiem ze potem dokupywali ten specyfik na Allegro sobie no ale to po konsultacji dentystyczenej...
występuje też po tym zabiegu czasowa nadwrazliwosc zebow
no i zeby musza byc zdrowe...
w Stanach to standard ale tam bardzo dbaja o zeby i maja je ladniutkie, zazdroszcze im

Gosiaczek
- ja tez licze ze PAtryk bedzie mial zeby po Tacie

emiliaeem
- u Nas roznie z kupami, raz smierdza bardziej a raz mniej, srednio jak zrobi kupe to czuc w pokoju ze zrobil
czasem zrobi mniej smierdzaca to wtedy nie czuc...

• Mamusie
emiliaeem moja rożnie raz tak kupka śmierdzi że z daleka czuć a czasem to ją wącham czy czegoś nie zrobiła i nie czuć a okazuje się że tam kupa 🤪

wercia ja też już co nieco porobiłam rozwiesiłam pranie i posprzątałam kuchnie a Lenka wtedy oglądała bajki jak pójdzie spać to będę sprzątała dalej a teraz wzywa mnie do zabawy

• Mamusie
hallo

megan Michalinka ważyła 2 tygodnie temu 10 kg 🙂 Więc teraz coś ponad 10 pewnie...

wercia my mamy wózek http://dino.sklep.pl/nowy/hartan-topline-s-led-2012-hamulec-kurier-huggies-gratis-p-12554.html?zenid=36bc98646607a2b8858642517809e473 nie ma ich chyba na allegro...bardzo fajny tylko ciężki 🙂 Ja kupowałam w zestawie z gondolą, ale myślę, że dziś pomyślałabym na jakimś lżejszym...do miasta. W Wiśle mimo wszystko się sprawdza...na kamory przed domem super !

Co do spotkania...Oczywiście ponawiam propozycję spotkana w większym gronie...Zapraszam 🙂
Rzadko do Was zaglądam teraz, bo mała straszny urwis, ale myślę o Was i podczytuje co u Was a z pisaniem gorzej, bo Miśka nie da nic napisać...jest taka histeria, że też chce pisać, że nie da rady 🙂

Emilia1 moja przybija" piątkę" jak jej się pokaże to za każdym razem przybija, ale po 15 min zapomina i już nie wie jak to zrobić, dopiero jak pokażę znowu to przybija 🙂

• Mamusie
Witam 🙂

A my na nogach od 6:30.
Pranie zrobione, balkon posprzątany.

Dziękuję za odpowiedź odnosnie wybielania 😘

emiliaeem nawet nie pytaj o kupska! Moja jak zrobi to gorzej niż mój maż ☺️

Lenka robi kosi kosi a papa jeszcze nie. Za to lubi a kuku 🙂

U nas pieknie już 17 stopni. Miodzioooooo 😁
Jak tu ubrać bobasa hmmm 🤪

Aha i zarezerowaliśmy apartament w Ustce na majówkę - już nie mogę się doczekać!!!!!!

• Mamusie
Tedit daj namiar jaki apartament zamówiłaś bo my też szukamy ale na wakacje....
i moja robi tylko a kuku i bardzo to lubi, potrafi przez pół godziny się chować i śmiać się z tego a ja ciągle muszę powtarzać "gdzie jest Paulinka- a kuku 🙂 jak nie mówię to się denerwuje hehe