Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Cześć Kobietki! 🙂

Ja tylko na chwilkę, bo Olek dzisiaj łobuzuje na całego! 😮

Kinia mój Olek też ogląda te dwie bajki na MiniMini+ 😁 I jeszcze Lwa Rarę 🙂 A mi i mężowi przypadł do gustu Luźny skład 🤪 😁

Darka Oskar od kołyski ćwiczy ,,zimy łokieć" 😉 Jaki On już fajniuchny jest 😎

Zajrzę potem bo Olek taranem jedzie po dokumentach...

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mam meeega chandrę od popołudnia, wszystkich gryzę i kąsam ,pluję jadem na kilometr, a rodzony facet (!)zamiast wspomóc zirytował się i podku...a mnie jeszcze bardziej, zero zrozumienia kobiecych potrzeb, dzisiaj nadajemy na kompletnie innych falach, ba inny eter w ogóle 🤢

Zajrzałam się wypisać coby ulać z czary goryczy 🙂 nawet trochę pomogło ...

W każdym razie mówię dobranoc, jutro musi być lepszy dzień !

• Mamusie
Witam

Ja jeszcze tak na chwilke wskoczylam poczytac i sie wypisac

Dzien Nam minal standardowo, nawet moja Mama przyszla mi pomoc
Nastawilam kolejne pranie - jeszcze 2 i koniec no i walcze ze skladaniem tego ktore wyschlo

Maz ma miec od poniedzialku 2 tyg urlopu - oby nie skonczylo sie na tych 2 tyg w tym roku

Ale oczywiscie sie zdarzylismy pozrec zas - o zalegle pomalowanie pokoiku - od tygodnia mi trul ze pomaluje przed wyjazdem a ja mu ze nie
zdarzymy i ze chce od czwartku miec czas na spakowanie i przygotowanie do drogi
I co dzisiaj wyszlo - ze pomaluje po urlopie - i ze jeszcze to z mojej winy - bo nie pomalowal w zeszlym roku bo nie umialam sprzedac szafy
a teraz nie pomalowal bo musial sie zajmowac wieczorami dzieckiem
Nosz normalnie szlak mnie trafia z Nim, ciagle wymowki, tylko w stosunku do firmy wymowek nie ma

W koncu wyszlo tak - ze w sobote moja Mama przyjedzie zajac sie PAtrykiem a My bedziemy malowac, byc moze i zahaczy o niedziele, potem sie spakujemy
i moze w poniedzialek sie uda wyjechac - CZY U NAS JUZ NIGDY NORMALNIE NIE BEDZIE 😠 😠 😠
A jeszcze przygnebia to ze nie mozemy jechac nad morze bo pieniedzy nie ma..............

McDa -
przeczytalam ze zahaczyliscie o Św-ce 🙂
widzę że nocki coraz lepsze takze oby tak dalej
ooo widzę ze kupiliscie smartfona z FP - jak dla Nas jest super chociaz ja bym wprowadzila zmniany
1. - regulacje glosnosci - jak w wiekszosci zabawek FP
2. - nieco mniejszy rozmiar

Kasia321
- hehe no cóż forum uzależnia ale super że jest

agapurka
- u Nas uwielbia reklamy aut, serca i rozumu, keczupu właśnie, a bajki - "babelkowy swiat glupikow" "dora", "dinopociag" - zauwazylam ze na poczatku
oglada a potem zaczyna bawic sie innymi zabawkami i olewa bajki

darka
- no no ale ma fure Oskar

hehe no ja praczka normalnie jestem, teraz przed wyjazdem to szaleje - do dzis 4-ry pralki nastawione a jutro 2
ale nasza "wieczna kupa prania" zmniejszyla sie pieknie - no ale i tak po powrocie znowu stery beda
my z racji ciasnoty mamy mniejsza pralke wlasnie wiec pranie za praniem odchodzi - standardowo 3-4 na tydzien - no chyba ze tak jak teraz - przed wyjazdem to codziennie 🙃

Kiniek
- 3-maj sie

emiliaeem
- Oluś szaleje

Nic zycze milej nocki

Jutro 2 prania, poczta, apteka, szykowanie do malowania w ciasnym i zagraconym pokoiku
i oczywiscie uzeranie sie z mezem 😜

• Mamusie
hejka
nocka znów straszna;( obudziła się już przed północą i nie mogła zasnąć, musiałam jej dać jeść, potem od 2.30 i do 3 stałam przy łóżeczku bo co się odsunęłam to ona na nogi i marudzi, a jak stałam to niby spała 🙂 no i 4 to samo 😠, 5.30 zabrałam ją już do nas bo nie miałam siły tak ciągle chodzić no i z nami spała prawie do 8!!!! Pieron mały! nie rozumiem o co chodzi, czasami ładnie śpi a czasem tak wymyśla, a wierci się jak nie wiem....

Wercia mam te same zastrzeżenia do smartfonika, a najbardziej brakuje reglacji głosności, poza tym jest fajny 😁właśnie się nim bawi 🙂 no i nie przejmuj się tymi kłótniami, musisz poczekać aż to chłop sam zrozumie, bo inaczej nie ma sensu 🥴
no i Paulinka też tylko na chwile zainteresowana bajką,potem już nie zwraca na nią uwagi 🤪 trochę to wkurzające, bo sporadycznie się zdarza że muszę coś pilnego zrobić i mieć choć pół godz spokoju to jest problem, bo po 10 min baja be. a w domu jestem ciągle sama więc jest to problem 🥴

Kiniek no i nam się możesz żalić 🙃 zawsze jakąś ulgę to przynosi 🙂

my czekamy na męża bo przyjedzie zaraz na śniadanie, a potem idę spać razem z małą po strasznej nocy, gdzieś mam to że bałagan w domu i uczyć się trzeba;( ale po 15 jadę znów do mamy i będzie bawić a ja się będę uczyć 🥴

Dzieńdoberek
Dziś zdecydowanie wstałam prawa nogą 😁 , więc ....

Tysiąc buziaczków dla Wszystkich dzieciaczków ,od cioteczki Kini i Maksia

dzień jest super,szkoda tylko, że tak zimno, przez to mam lekkiego lenia 🙂 idę go zwalczać

CZESC JA NA CHWILKE :d :*:*:*:*:*:* MILIONY BUZIACZKOW DLA NASZYCH PIEKNYCH DZIECI, OBY CHOWALY SIE ZDROWO BYLY POGODNE, ZYLY PELNIA ZYCIA I KAZDY DZIEN BY BYL DLA NICH PELEN NIEZASTAPIONYCH DOSWIADCZEN 🙂
U nas ok, pesel mamy w 3 dni! jestem zaskoczona ,ze jest tak fajnie 🙂 juz niedlugo Was poczytam itd. teraz musze sie zbierac jedziemy do znajomych ,gdzie maja synka mlodszego o mieiac od Zuzy i tata tego synka ma urodziny i wogole jest tam jeszcze dziewczynka sliczna 🙂 ahhh 🙂))) a wieczorem uderzamy do Wawy na stare smieci 🙂 ale bedzie fajnie ,szkoda mi,ze juz zblizamy sie do konca urlopu....w srode chyba wyjedziemy....:* trzymajcie sie :*:*:*

• Mamusie
Hej!!!

Wszystkiego Najlepszego dla Dzieciaczków!!!

Pogoda nieciekawa - rano padało, teraz chmury straszne i wiatr silny
My po rehabilitacji, porozmawialam z babka i bedziemy chodzic 1 raz w tyg.

Poza tym nerwowa atmosfera, maz probuje dzis zrobic robote chyba za te 2 tyg bo juz wczoraj chodzil zakrecony
poza tym czuje ze nie jest tak jak byc powinno - dopadlo Nas chyba malzenskie wypalenie albo partnerskie nawet bo znamy sie przeciez dluzej....
kiedy to nastepuje niby kryzys w zwiazku - po ilu latach??? 🥴 chyba po 7 🤨 🥴

Poza tym wyskoczylam zrobic zakupy do apteki na wyjazd i facet zamiast Cebionu multli dal mi Bioaron - a jak wrocilam wymienic bo napchal do reklamowki i nie widzialam wcześniej to mi wmawial ze chcialam Bioaron - pokazalam mu nawet kartke ze mam Cebion wpisany 😉

McDa - oj bidulo widzę nocka ciężka

MajaCh- korzystajcie ile się da z urlopu

Lecę nastawic kolejne pranie - dzis 2 i koniec

Wercia ja o kryzysach słyszałam po 4 i po 7 właśnie 🙂

Zmykam po córę do szkoły, później jakiś obiadek ,także zajrzę pewnie popołudniem albo wieczorkiem 🙂

• Mamusie
ja tylko na chwile wpadłam z mnóstwem całusów dla naszych kochanych dzieciaków. Niech wam nie zabraknie miłości.

tez uciekam zaraz po prezent dla syna , jeszcze nie zdążyliśmy mu kupić, biedak czeka. Lilijka dzis dostała moc uścisków , całusów i fotelik hehe tak uniwersalnie wypadło bo dziś akurat mąż miał wolne i ja wcześniej z pracy się urwałam, wiec kupiliśmy http://poznan.dzieciecyekspert.pl/axis-p-23.html plus jeszcze pokrowiec frote na upały razem ponad 270€
Mała zachwycona pozycja , zdziwiona była , na początku małe weto stawiała i pasy dla niej się wydaja za duże, ale to kwestia przyzwyczajenia myślę .
ide bo mi sklepy zamkną

• Mamusie
No więc Babeczki prosimy ucałować od nas swoje Bachorzątka 🙂 😘
Oby wszystkie rosły szybciutko jak grzybki po deszczu 😉 I w końcu przesypiały smacznie nocki 🙂
Oby zdrówko dopisywało calusieńki rok,a mordziapki się szczerzyły 24h/dobę 🙂 😘

Dobry wieczór 🙂

U nas dzionek spokojny, Olek troszkę pospał sobie, ja się odprężyłam na rehabilitacji... ☺️
Oprócz tego już drugi dzionek z kolei Maluszek nasz robi kupsko do nocnika 😜 Ćwiczymy dopiero 🙂

Cisza na forum,bo Gosiaczka zabrakło... Gaduła opala się pod palmami 😎

Edytka Ty też koniecznie zwolnij tempo i pokaż fotki Lenki, bo już zapomniałam jej buziolka 😉

Kinia ja w dalszym ciągu czekam na fotki mebli 😜

Agapurka a dla Was gratulacje, a oprócz tego jeszcze z tonę cierpliwości i ze dwie wytrwałości 😉 No i córki 😜

A Ty moja droga Werciu jeszcze słowo o praniu i sprzątaniu,a zostaniesz pobłogosławiona tą oto lachą prze ze mnie 🙃!!!

No i taką odrobinką humoru kończę post i o ile nie uda mi się wskoczyć jutro- ŻYCZYMY MIŁEGO WEEKENDU!!! 😘

• Mamusie
agapurka - dużo miłości dla Was

emiliaeem
- hehe ale lacha 🙃
na razie już cicho o praniu - pralka odpocznie przez 2 tyg 😜

za to mój Mistrzunio dziś pił herbatkę za zdrówko wszystkich dzieci 🙂

[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7d148d1097ced66d][IMG]http://images42.fotosik.pl/398/7d148d1097ced66dm.jpg[/IMG][/URL]

i prezenty dostal od nas smartfona, od mojej Mamy pieluszki, chusteczki, sloiczki, ciasteczka i kase od dziadkow koszulki *3 i o dziwo kase a od chrzestnego misia gryzaka i ksiazeczke do kapieli zmieniajaca kolor - to sie wychwalilam ☺️ ☺️ ☺️

milej nocki 😘

• Mamusie
witam

a co tu dziś tak pusto??
Gosiaczek wracaj bo nikt nie chce pisać!! 🙂

Agapurka no to ważny dzień mieliście, mam nadzieję że właściwie uczczony 🤪

Emiliaeem aż się wystraszyłam tego kija 🙂 najpierw zobaczyłam zdj a potem czytałam i już se myślałam że to Olo taki duży 🤪 albo mąż za Tobą czymś takim gonił 🤪

Wercia to zdrówko do Patryczka 🙂 za te herbatkę 😁

a ja dziś miałam fajną noc bo pierwsza pobudka o 4 a potem 6!! 🙂 dawno się tak nie wyspałam 🙃no ale zasnęła dopiero przed 22 więc pewnie dlatego 🥴

teraz śpi już 15 minut, ma drugą drzemkę, czekamy aż się obudzi i wyruszamy na wycieczkę po sklepach meblowych pooglądać na razie i szukać pomysłów 🙃

• Mamusie
Witam!

Póżno ale jednak 😁

Co do rocznnicy - dziękuje za życzenia ☺️
Mąż zajął sie maleństwem cały dzień by ja mogła odpocząć 😆 😆

Nocki są ok...nie narzekam - naareszcie i zaczynam sie przyzwyczajać!!

Chodze w końcu na siłownie McFit - polecam - genialna...Czuje się świetnie po ćwiczeniach...Dbam o figure a przy tym odpoczywam tą 1h od codzienności...
Taka dumna z siebie jestem!!
Jutro terner mi pokaże co i jak przy innych "aparaturach" do ćwiczeń...nie mogłam po nniemiecku sie dogadać to po angielsku mi sie udało - kolejny powód do dumy!! 😁 😁

A! taka prośba GŁOSUJCIE NA FILIPA PROSZE ☺️ ☺️ ☺️

[color=red]********* [adres usunięty] - złamanie regulaminu
ADMIN[/color]

Agapurka no i super, tak trzymaj ! 🙂 a głos już poszedł 😉

Emiliaeem Ty to zawsze mnie czymś rozwalisz 😉 kij rządzi 😁
A mebelki stoją, ale foty będą jak pan domu swoje zbiory płyt ustawi, bo zagracają podłogę i przyjdzie stół z kanapą ,spokojnie ja wciąż pamiętam 😎

• Mamusie
Hellol
Wskoczylam jeszcze na chwilke
Oj dzisiaj raczej pustki widze byly na forum

Dzisiaj mielismy zakrecony dzien - malowanie pokoiku, przesuwanie mebli, do tego drapanie sladow po tasmie klejacej, oczywiscie musielismy malowac 2 razy
Do tego te slady musialy byc zdrapane i zaszpachlowane i do teraz nie wyschlo to - czyli jutro poprawka

Na szczescie moja Mama bawila sie z PAtrykiem

Dzisiaj spimy w "salonie" bo jeszcze farba smierdzi pomimo ze niby zapachowa - akurat zapach gruszki

Hehe widze dziewczyny ze kazda zareagowala na tego "bata" od emiliaeem 😁
prosze a to wszystko zasługa tego slaskiego brudu - to potem tylko pisze pranie i sprzatanie 🙃 🙃 🙃
ale za to teraz mam zamiar odpoczac sobie na eko wsi w czystosci 🙂

McDa
- super że nocka była prawie przespana, zycze kolejnej przynajmniej takiej

agapurka
- bardzo fajnie ze poszlas na silownie no i ze mozesz poswiecic

Kiniek -
widze ze jeszcze nastepne mebelki kupiliscie, jak juz bedzie gotowe oczywiscie czekamy na fotki

Nic znikam
Jutro mimo niedzieli czeka Nas wykanczanie pokoiku, prasowanie i pakowanie
Moze w pon uda sie zajechac w gory

Buziole
Dobranoc 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
Agapurka głos oddany, mam nadzieję że Fifi wygra, bo uśmiech zabójczy 🤪

myśmy dziś łazili po Agacie i oglądali narożniki, piękne skórzane, a jakie wygodne!! ale 8 tys trzeba dać 🥴 masakra! ale potestowałam sobie i fajnie choć na chwilę wygodnie usiąść 🙂

dziewczyny a co powiecie na takie fototapety??
http://allegro.pl/fototapeta-fototapety-pap-lateksowy-nowosc-280gr-i2371722864.html
myślałam o salonie na jedną pustą ścianę dać, ale nie na całą... no i kwiaty, chyba tulipany, myślicie że to nie jest obciach?? 🙃 tak na 3/4 ściany chciałam, żeby ramka jakby ze ściany była....

Emilia a co z Tobą?????????????????????

• Mamusie
agapurka2 napisał(a):
Witam!

Póżno ale jednak 😁

Co do rocznnicy - dziękuje za życzenia ☺️
Mąż zajął sie maleństwem cały dzień by ja mogła odpocząć 😆 😆

Nocki są ok...nie narzekam - naareszcie i zaczynam sie przyzwyczajać!!

Chodze w końcu na siłownie McFit - polecam - genialna...Czuje się świetnie po ćwiczeniach...Dbam o figure a przy tym odpoczywam tą 1h od codzienności...
Taka dumna z siebie jestem!!
Jutro terner mi pokaże co i jak przy innych "aparaturach" do ćwiczeń...nie mogłam po nniemiecku sie dogadać to po angielsku mi sie udało - kolejny powód do dumy!! 😁 😁

A! taka prośba GŁOSUJCIE NA FILIPA PROSZE ☺️ ☺️ ☺️

[color=red]********* [adres usunięty] - złamanie regulaminu
ADMIN[/color]

BAN do 4.06, do godz. 16:00

• Mamusie
witam,

widzę że dziś też pustki 🙂 ja właśnie wróciłam z kursu, uśpiłam małą i jak się obudzi to idziemy na miasto bo są Dni Skoczowa i różne atrakcje dla dzieciaczków 🤪

widze że Admin znalazł złamanie regulaminu 😞 ale Agapurka pewnie nie to miała na myśli! 🙃

• Mamusie
Cześć Mamusie 🙂

Kinia bardzo się cieszę,że mój czarny humor potrafi Cię rozśmieszyć 😉

Ja dzisiaj umieram... Tak mnie ciągnie brzuszysko w dole,ze poleguję na wyrku jak ciężarna kotka 😮 W tamtym miesiącu było identycznie,a miesiączka dopiero za 16 dni... 🤨 Czyżbym tak jajeczkowanie odczuwała??? ☺️
U nas dzisiaj odpust parafialny 😁 Byliśmy z Olkiem na straganach, ale atrakcje średnio na jeża 🤔 Za to wczoraj ruszyliśmy z mężusiem w tan 🙂 O trzeciej w nocy powitaliśmy wyro 🙂 Przynajmniej się oderwaliśmy troszkę ☺️

No właśnie Emmilianna co z Tobą? Zapominasz o nas... 😞

Później wkleję linka jak Olek tańczy 🙂