Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Witam wieczorkiem

Wskakuje jeszcze na chwile, mam jeszcze troche pakowania i musze powtornie umyc wlosy bo przez ta pieprzona odzywke w spray-u z Isany (Rossman) ktora kupilam zamiast Gliss Kur-a strasznie mi sie wlosy kleja i nie wytrzymam do rana z tymi klejuchami

Jestem po wizycie u gina, niestety w czasie usg okazalo sie ze mam polipa w macicy - jakby tego wszystkiego bylo malo jeszcze 😞 😞 😞
na szczescie mam juz zabieg umowiony na najblizszy czwartek, blisko siebie i wykona go wlasnie moj gin, w chirurgii krotkoterminowej - czyli wychodze niby w dniu zabiegu a potem kuruje sie w domu
Ale do tego wszystkiego musze byc uspiona i tu mam stracha bo nigdy nie bylam usypiana 🥴 🥴 🥴

Nic pozalilam sie
Lece pakowac i myc kudly

Jakbym juz nie wskoczyla to milego weekendu zycze 😘 😘 😘

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wercia az mi sie slabo zrobilo na mysl,ze mnie uspia na fotelu ginekologicznym.......a polip....to wczesniej tego nie wykryli,przeciez to sie dlugo rozwija,bardzo dlugo.....
Milego weekendu..

• Mamusie
Witam

A u mnie znowu śnieg zima wróciła 😠 kurcze ja chcę wiosnę 😉
Wczoraj o 21.30 już spałam ale miałam w nocy 3 pobudki 🤢 a rano słyszałam ją od 8.30 ale dała mi pospać do 9.15 😁

wercia udanego weekendu, ja tez kiedyś miałam nadżerkę mnie zrobiła się najprawdopodobniej od tamponów więc już ich nie używam i mam spokój ale dawno nie byłam u gina i jak tylko zrobi się ciepło to muszę się wybrać 🤢

Zjem śniadanko i biorę się za porządki 😉 i mąż dzisiaj wraca pewnie będzie późnym wieczorem 😉

I wszystkiego dobrego Kobitki w naszym dniu samych radości i zgubienia kg życzę tym które ćwiczą 😘 😘 😘
Miłego 😘

Ja tez dolaczam do zyczen, pozyczmy sobie same 😁 moj maz bankowo zapomnial bo poszedl spac jakby nigdy nic po nocce ale ma wybaczone ,natomiast moj tata ma dzis urodziny hehehe baba 😁

• Mamusie
Hej!!!
Wszystkiego Najlepszego dla Nas hehe

Moj maz milczy 😜

My za chwile sie zbieramy

Co do tego polipa to niby usypiaja na chwile, ok 10 minut bo jest to chirurgia krotkoterminowa wiec nie daja znieczulenia w plecy zeby nie lezec potem 12 godzin
wole juz spac niz sie wic z bolu na fotelu, porod mi wystarczy 😉

Nic znikam
Milego weekendu 😘 😘 😘

• Mamusie
witam
mój mąż też na razie nic 🙂 ale od dwóch uczniów dostałam po tulipanie 🙂 a jak wróciłam z pracy to akurat był przelotem w domu także wie co dziś za dzień 🙂 a za chwile jedziemy z Paulinką spowrotem do szkoły bo nasi faceci nauczyciele tradycyjnie organizują dla nas przedstawienie i ciastko z kawusia na auli 🙂 i Paulinki nie mam z kim zostawić, także jedzie ze mną 🙂

Gosiaczek życzenia trafione z tymi kg 🤪 oby się spełniły 🙂 Tobie tego nie życzę bo i tak już jesteś chudzinka ale tego brzuszka co sobie marzysz 🙂 żebyś ćwiczyć nie musiała 🙂

• Mamusie
Lenka śpi już 1,5h więc pewnie niedługo wstanie 🙂

Dziewczyny stwierdziłam ze w ćwiczeniach Skalpel dużo jest na nogi wiec lekko zmodyfikowałam z naciskiem na brzuszek 🙂

Mój tez narazie nic w temacie Dnia Kobiet nie zrobił no ale może jak wróci...choć to będzie już późno 🤢

McDa oj zazdroszczę takich wyjść związanych z pracą 🙂 a co do płaskiego brzuszka to raczej bez ćwiczeń efektów nie będzie 😉

Maja wszystkiego naj dla taty 🙂

• Mamusie
najlepszego kobietki żebyśmy były zawsze piękne szczupłe i mądre
i uwaga mój kochany pamiętał w tym roku !!!! Bylo milo bo na pobudkę była kawusia ,croissant z nadzianiem truskawkowym i tulipanik,aż się z wyrka nie chciało wstawać. następstwem tej pieszczoty bylo spóźnienie do pracy. ☺️ No i sama tez se chciałam prezent sprawić w postaci fryzjera(po kobiecemu) ale nie ma miejsc na ten tydzień. 😆 no i czekanie do następnego tygodnia, a ja nie lubię czekania, no i boje się jeszcze ze z mojej umyślonej metamorfozy się zdążę rozmyślić.

ide pichcic obiadek

• Mamusie
cześć kobitki i ja życzę nam wszystkiego najlepszego 🙂 🙂

Moja Natalia tez nie potrzebuje dużo snu, dzis wstała juz po 3 🤪przez godz z nami w łóżku była i spać nie chciała ,ąz się zdenerwowałam i przed 5 pozapalałam światła a ona hepi i zaczęła sie bawić ja piłam juz kawę i byłam umalowana a do pracy wyjeżdżałam o 6,15 . Zasnęła dopiero o 12 na godz i 15 min i teraz padła przed 20 ta. Zmykam tez spac bo jutro znów do pracy a nie wiem co mnie za noc czeka hehehe

• Mamusie
Lenka ładnie zasnęła o 20 ja już rowerek zaliczyłam i czekam na męża może za godzinkę będzie choć pogoda fatalna i drogi tez więc nigdy nie wiadomo

anjaP no to mąż za plusował mój wysłał mi życzenia smsem 😉 i właśnie czekam na niego.

emilia jej o 3 już wstała przecież to środek nocy, Lenka jak narazie śpi max do 8.30 a najwcześniej wstaje o 7 i nie ma znaczenia o której zaśnie wieczorem z tym że jeszcze dwa razy w nocy do niej wstaje.

Z nudów oglądam Kac Vegas po raz czwarty bo w Tv nic nie ma 🤢

• Mamusie
Gosiaczek ,powoli ale oby szczęśliwie do Was dojechał.

U nas nieważne kiedy Lili pójdzie spać, śpi moze zasnąć o 20h30 czy o 22h a i tak potrafi spać do 9 rano , najczęściej jednak sie budzi kiedy ADama do szkoły budze czyli ża 15minut 8 .

Mój mąż pojechał po butelkę dobrego wina, zaraz wypijemy razem z siostra.
A ja siedzę i grzebie w sieci , temat fryzury. Mam zamiar ściąć włosy. Chyba tak ale moze za kilka nocy sie rozmysle. Co powiecie na to.

http://wizaz.pl/Fryzury/Foto-fryzury/Foto-krotkie-fryzury-na-jesien-2011/Balmain-fryzury-z-krotkich-wlosow-na-jesien-2011

• Mamusie
anjaP twoja niunia to już w ogóle śpioszka niezła 😁 co do fryzury super ja nie mam tyle odwagi i może jakbym miała grubsze włosy...a żeby dobrze wyglądać musiałam bym je codziennie myć i układać więc to nie dla mnie a poza ty mąż by się załamał 😜 on lubi długie więc zapuszczam ale jakoś marnie mi rosną może znacie jakiś złoty środek który to przyspiesza?

Anja mi sie podoba troche nielad ja tak lubie 🙂 a ladnie klasycznie mozesz sie ulozyc "ulicac" i troche frywolnie puscic tu i tam. jesli Twoje wlosy sa podatne to jak najbardziej 🙂 a wiem,ze nie farbujesz wiec bedzie ladnie 🙂 i w razie WU odrosna. Tylko wiesz nie zwiazesz ich juz gumka ani ie zepniesz jesli jestes przyzwyczajona. Ja w kazdym razie Ciebie widze w tej fryzurze,masz duze oczy , wydatne usta 🙂 TAAAAK 🙂

• Mamusie
Dzień dobry.
MająCh z pewnością wiem ze krótkie sciecie będzie mi pasowało, kiedyś już miałam i wszyscy byli zachwyceni, oprócz mnie . Chciałam żeby mi jak najszybciej odrosly, nie mogłam sie przyzwyczaić cały czas miałam długie i splatane w kucyki.Boje sie ze tym razem tez będę ryczec po nocach i żałować swojej decyzji.

Co do układania i mycia to i tak codziennie z rana prysznic, potem suszarka i czasem wałek, gumkami czy spiseki tez trzeba jakoś z sensem wpisać w te włosy.podumowujac ,minuty przed lustrem nie skraca sie moim zadaniem. Moze na poczetku puki nie opracuje techniki układania, cżas trochę sie przeciąganie, potem sie wyrówna.

Mąż zaakceptował fryz tez, on lubi zmiany, już wcześniej mnie nawet na trwale loki namawiał, ale ja sie boje , więc teraz jak pokazalam ze moze zetknę włos, był za i to w sumie to on wybrał ten styl.
Staram sobie to jeszcze jakoś przemyśleć i mieć nadzieje ze pomoze to mi w tym iz nie będę tej decyzji żałować.
Gosiaczek, przybyło enderfin po powitalnej nocy? 😉
I słyszę mamo mamo mamo, dzień czas rozpocząć

• Mamusie
Maja moze cos w tym jest bo Podobam sie sobie.
Czekam na męża i jego reakcje, siostra powiedziałem ze jest dużo inaczej ale dziwnie sie czuje jak patrzy na mnie ,stwierdziła ze jest ładnie i ze mi pasuje . Syn powiedział tak, aha to tak teraz będzie wyglądać moja mama ,nawet niezle, dodał na koniec. No ale on jakzwykle nie jest zbyt wylewny i z jego usto to brzmi jak najwiekszy najwazniejszy komplement .

Potem jak chwila będzie to sie ujawnie na fotce

• Mamusie
Witam

Ja wczoraj też byłam u fryzjera ale tylko na farbowaniu 😉

Maja musisz mi wybaczyć ale nie miałam męża prawie przez tydzień a poza tym strasznie źle się wczoraj wieczorem czułam i nie miałam siły nic napisać 😉 ale już jestem 🙂

anjaP ja tez czekam na foteczkę 🙂

My dzisiaj do moich rodziców na obiad wiec pewnie wrócimy wieczorkiem. Miłej niedzieli 😘

• Mamusie
i ja witam
też przepraszam za wczoraj ale miałam gości 🙂
wrzucam filmik z dnia kobiet 🙂 http://www.youtube.com/watch?v=-wK39o08fUE&feature=youtu.be

i zaraz wczytam filmik jak paulinka się dziś bawiła sama ponad godzinę! 🙂

Anja ja też czekam na fotki!!!

Gosiaczek i co mąż za niespodzianke przywiózł?? 🙂