Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witam noc w szpitalu minela jak wyniki będą dobre jutro do domu. Natalia podobno ladnie noc Przespala rano pytała o mnie to Maz po powiedział że wysylam do pracy. megan to twój Maz będzie blisko mojego miasta toruń 30 min jazdy samochodem 🙂 i zrob jak maja pisze wywieź kartke 🙂 . Gosiaczek ja na lekarzach zasnelam jak tam nocka u ciebie. maja a jak Zuzla 🙂 Milego dnia

• Mamusie
Emila mam nadzieje ze moje Dzień dobry poprawi tobie poranny szpitalny nastrój . Sie nie rozpisuje bo zaraz praca, wiecie ze u nas wiosna 13 stopni i piękne słońce. Bociany cztery wczoraj widzialam leciały.
Wczoraj lilka była u mnie w pracy ,od 15 do 18 biegali po dziedzińcu przed studium. Nie chwała do do środka, ale wieczorem nam padła Zaraz po przyjściu do domku. Jeszcze śpi.
Gosiaczek, ja tez mam tego pełno, co prawda trendów modowych nalogowo nie śledzę , ale nawet jak wybiorą sie na zakupy do dla siebie to wracam z niczym a Lilce zawsze coś kupię. Mąż mi mówi ze to tez nałóg. Ostatnio jaj zobaczył ile majtek jej nakupowalam , to tak to skomentował. Tylko to nawet ty nie masz

• Mamusie
Witam

U mnie nocka też ok tylko dwie standardowe pobudki i spała do 8.30 🙂 Ja już po ćwiczeniach a reszta wieczorkiem bo za godzinkę idziemy na spacer a przy okazji wyjdziemy na przystanek po siostrę i Natalkę więc dzień powinien mi szybko zlecieć 🙂

emilia to byle do jutra a ja byle do czwartku choć mąż będzie dopiero koło 23-1 w nocy 😉

Maja ponawiam pytanko emilii jak tam Zuzia?

Dziewczyny trochę mnie uspokoiłyście bo myślałam ze tylko ja tak szaleję z tymi ciuchami jak nie w sklepie to nawet przez internet jej coś zamówię 😉

anjaP u nas też ślicznie i słonecznie ma być 7 stopni a jutro 10 no ale jak tak patrzę na pogodę to jeszcze ma się ochłodzić 🤢 Ja też trendów modowych nie śledzę ale jak coś widzę i bardzo mi się podoba to kupuję 😜

🙂 czesc Zuza troszke lepiej ale w nocy znow miala temperature i wedrowala po sypialni bawic sie chciala, bajki ogladala itd. maz dzis w domu spal to byl w szoku 😁 on zapewne myslal,ze ja wyolbrzymiam.... no i mala ma kaszel silny katar,kicha z glutami ,ja widze poprawe. Licze,ze juz z gorki. Ciagle dostaje leki.
Emilia dobrze,ze spokojna noc mialas 🙂 czekamy na wyniki!!
Gosiaczek to powera zlapalas ,co? tak rano i juz po cwiczeniach 🙂!!
Anja i u nas piekna pogoda 🙂 Az chce sie zyc 🙂 ja walcze z bolem glowy ,pol nocy z kompresem na glowie przelezalam....i od rana to samo...

• Mamusie
Hej

Nocka - 2 razy dawalismy picie
zapomnialam napisac wiec dopisuje ze dzisiaj pobudke Patryk uczynil o 6.50 i nie chcial spac dalej 🤪 🤪 🤪
normalnie wstaje ok. 8-8.30

U Nas sloneczko od rana

Wyslalam Patryka z moja Mama na spacer

Ja troche posprzatalam i zdarzylam wydepilowac nogi

megan
- widze ze tescie znowu pokazali "klase" zostawiajac
Was z tymi dlugami
porzadnie sie zabarykaduj, nie wiadomo co odstrzeli tesciom

emilia1
- zycze szybkiego powrotu ze szpitala

MajaCh
- oby bol glowy szybko minal i bardzoooo duzo zdrowka dla Zuzi

Gosiaczek
- gratuluje samozaparcia w cwiczeniach

Hej Kochane znow nas troszke nie było, ostatnio dom wariatów, moje duże kochanie załapało sie na masowe zwolnienia z pracy, wiec mielismy duze zawirowania stresowe w domu ;/

W każdym razie jakos jest , na razie nic nowego nie znalazł ale szuka bardzo intensywnie i poruszylismy wszelkie znajomosci zobaczymy jak to bedzie 🙂

Maksior nam daje do wiwatu ostatnio, drzwi otwiera, chowa rzecyz po szafkach (sam sprzata ) nie widzi jednak roznicy ze zabawek do szafy z ubraniami nie chowamy 🙃 ostatnio probuje sam sie ubierac i rozbierac, zabawnie to wyglada xD no i chyba mamy pierwszy raz w zyciu leciutki katarek, na razie nawet nie przeziębienie ale cos tam sie saczy co jakis czas 🤔

Maluszkom zdrówka życzymy a tu coś na dobry początek dnia
http://www.dailymotion.com/video/xx5d23_paperman-full%C2%AD-animated-short-film-vo-hd_sho%C2%ADrtfilms%EF%BB%BF#.UTXD6DAXtMt

Czesc Kinia 🙂
Wercia wlasnie 😁 niedawno wydepilowalam sobie PACHY!!! jestem masochistka heh, nie rusze nog wole maszynka ale pachy to praktyczne bo na dwa tyg mam luz 😉

• Mamusie
MajaCh - wow podziwiam, ja kiedys probowalam pachy depilatorem potraktowac ale myslalam ze sie ze...m z bólu i spasowalam, za grube mam kudły pod pachami od ciaglego golenia golarka

Kiniek - jak jeszcze jestes to mam prosbe, zdaje mi sie ze wspominalas kiedys ze pracowalas przy bucikach dzieciecych, jakie marki oprocz Batkow polecasz?

Geoxy z czystym sumieniem, to bardzo porządna marka 🙂 wykonanie mają świetne , zdrowotne i profilaktyczne marki Daniel, no i sam Bartek 🙂 o tych mogę mówić, bo znam ich oferty od kuchni :]

• Mamusie
WITAM

widzę że dużo osób dziś zagląda 🙂

ja wczoraj pisałam wieczorem i przy wysyłaniu wiadomości mi się laptop zawiesił i wszystko szlag trafiło, no i nie pamiętam co pisałam

w każdym razie kupiłam wczoraj buciki Paulince po długim zastanawianiu się http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/dziewczece/buty-dzieciece/00006001149693/p%C3%B3%C5%82buty%20dzieci%C4%99ce.prod?r=5&c=3&filter_brand=all&filter_color=all&filter_padding=all&filter_size=all&orderby=brands&st=PRODUCT&filter_cat=dziewczece/buty-dzieciece a wygrały tylko dlatego że były wyższe więc jako przejściowe się nadają, a takie typowe buciki co mi się z Lasockiego podobały to może kupię jak wiosna będzie 🙂 a poza tym Paulince się bardzo spodobaly bo kotek jest 🙂
dodattkowo Paulinka uparła się na te kalosze http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/dziewczece/buty-dzieciece/00006001160776/kalosze%20dzieci%C4%99ce.prod?r=5&c=3&filter_brand=all&filter_color=all&filter_padding=all&filter_size=all&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=dziewczece/buty-dzieciece/buty-dzieciece-kalosze i nie chciała je ściągnąć jak przymierzyłam, nawet skasowac nie chciała pozwolić, do wieczora w nich w domu chodziła i wszystkim pokazywała nowe bucici 🙂

no i zakochałam się w tych http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/dziewczece/buty-dzieciece/00006001079569/markowe%20buty%20dzieci%C4%99ce.prod?r=5&c=3&filter_brand=all&filter_color=all&filter_padding=all&filter_size=all&orderby=brands&st=PRODUCT&filter_cat=dziewczece/buty-dzieciece wyglądały słodko na nóżce ale jeszcze za zimno, kupie je pewnie jak będzie ciepło, bo to na suche dni, przemakać mogą i łatwo się nie wyczyści, ale naprawdę super wyglądają!

kurcze patrze teraz na stronę Bartka, prawie 2 stówy za buciki 😞 a najgorsze jest to że pochodzi w nich jedną wiosnę, a do jesieni już mogą być małe 😞 kupiłam paulince Bartka końcem jesieni i już ma małe!

• Mamusie
Witam

Siostra już pojechała a szkoda dziewczynki super się bawiły 😉

McDa śliczne buciki 🙂 co do drogich butów właśnie szkoda tyle kasy wydawać no ale z drugiej strony płaci się za jakość 😉 Lence na jesień kupiłam Ecco i przez zimę jej tak nóżka urosła że zrobiły się za małe 😞 jedyny plus ze je na allegro sprzedałam 😉

Kiniek fajnie że jesteś. Geox ma śliczne buty ale i drogie choć jak trafię na jakąś promocję to napewno jej kupię balerinki z tej firmy 😉

A ja rozmawiałam z mężem i już zdążyłam się wkurzyć wraca jednak w piątek twierdzi że nie wiedział...jasne 😠

• Mamusie
Maja u ciebie deszczowo a u nas słonecznie a mimo to po spacerku położyłam Lenkę spać i sama przycięłam komara i wstałam nieprzytomna 😮

emilia to super że już jesteś to teraz czekamy na dobre wyniki 😉

Maja zdrówka dla Was 😘

Lenka ładnie zasnęła po 20.30 a ja już po ćwiczeniach, wykąpana obejrzę top model i idę lulu. Dobranoc 😘