Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
McDa87 może to faktycznie skok , Natalia już go przeszła 🙂 Przechodziła go dokładnie jak opisują 😉 przez 4 dni w nocy krzyczała , a wcześniej to się budziła w nocy i bajki oglądała 🙃, a teraz odpukać w niemalowane śpi w nocy od 20 - 6 z 2 karmieniami 😉 w dzień tez ładnie śpi co prawda tylko 2x lub 3x. dzis spała na spacerze do południa z 30 min i zasnęła teraz o 14,45 to mam nadzieje ,że pośpi z 2 godz bo wczoraj spała 3 godz 😉

ale tu cisza 🤔 🤔 Natalia śpi już godzinkę zdarzyłam pofarbować włosy 😜 tylko rak nie domyłam bo palce czerwone 😉 😁

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Gosiaczek a to bolało Lenkę?? czy to jest bezbolesne badanie? i to byłaś u alergologa?

i dziś położyłam się z małą po południu bo byłam wykończona i uwaga: spała 1 godz 45 min!!!! nie zdarzyło się jej tak długo spać chyba od 4 miesięcy!!! po 45 minutach zaczęła się kręcić, pogłaskałam i spała dalej 🙂 nie wiem czy to dlatego że leżałam obok niej czy po poprostu tak się jej coś przestawiło 🙂 obudziła się o 15 ale już zaczyna trochę marudzić i muszę się z nią bawić to wtedy ok 🙂 więc mykam do Paulinki 🙂

a i dzwoniłam do męża z nowiną że naszemu dziecku się coś stało że śpi już ponad godzinę (jak jeszcze spała) to najpierw kazał posłuchać czy oddycha a potem stwierdził że to może był wczoraj jednodniowy skok i od dziś będzie spała w dzień dłużej niż 30 minut 🙂 🤪 a to by był wspaniały prezent, ale się nie łudzę 🙂 🤪

• Mamusie
McDa to jest bezbolesne ja ją zagadywałam i rozbawiałam żeby siedziała grzecznie u męża na kolanach 😉 a ta lekarka to pediatra z tym ze bardzo dobra i ma świetną opinię u nas w mieście za wizytę bierze 50 zł no ale że robiła te testy uczuleniowe to zapłaciliśmy 100zł i jest to Gabinet medycyny naturalnej i biorezonansu 😜 robią tam testy na alergie i nietolerancje pokarmowe - bezbolesne testy uczuleniowe i odczulanie 😉
Co do spania Paulinki to może jej się pozmieniać zresztą moja tak miała 🙂

Witam,
Dopiero teraz mam chwilę żeby trochę poczytać.
Gosiavczek pierwszy raz słysze o takiej metodzie, brzmi fajnie. A u nas okazuje sie, że mała chyba wcale nie ma żadnej skazy białkowe. Wszyscy jej to wróżyli od urodzenia a ja teraz jem nabiał, nawet kawę z mlekiem zwykłym wypiłam więc gdyby miała to na mleko na pewno by zareagowała i nawet jużnie dajęmleka HA tylko wprowadziłam powoli zwykłe bebiko (bo akurat dostałam próbki bezpłatne) i teżw porządku więc nie wiem.

Dziewczyny a ja mam do was pytanie modowe 🙂) kupiłam dzisiaj czarną (z eko skóry) krótką kurtkę z małą stójką i teraz się zastanawiam jakie buty do niej pasują. Lubię styl sportowy, nawet trochę rockowy, ale czasem zakładam też buty na koturnach czy obcasie Czy do takiej kurtki one pasują? i w ogóle co siędo niej nosi (jakie kolory) doradzcie coś 🙂)
cośtakieg mogłoby być? czy niebardzo
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/damskie/damskie-buty-damskie/00006001076777/cz%C3%B3%C5%82enka%20na%20koturnie.prod?r=5&c=3&st=PRODUCT&filter_cat=/damskie/damskie-buty-damskie/buty-damskie-czolenka

czy może takie botki
http://allegro.pl/maciejka-azurowe-dla-ciebie-skora-38-i2183266332.html

• Mamusie
Witam

Lenka śpi 🙂 Mąż spakowany a ja zmęczona na maxa.

monia co do butów to powiem tak oba modele są fajne i oba pasują, kwestia tego co wolisz na płasko czy podwyższeniu 😉 Ja preferuje szpilki ale rzadko w nich chodzę bo i tak jestem wysoka 😉 No i teraz dzięki tobie choruję na buciki tego typu http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/damskie/damskie-buty-damskie/00006001086504/p%C3%B3%C5%82buty%20damskie.prod?r=5&c=3&st=PRODUCT&filter_cat=/damskie/damskie-buty-damskie/buty-damskie-polbuty
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/damskie/damskie-buty-damskie/buty-damskie-polbuty/00006001086092/p%C3%B3%C5%82buty+damskie.prod

• Mamusie
butki wszystkie ładne, ja niestety od porodu nie mogę chodzić na szpilkach , strasznie mnie bolą ścięgna w dużych palcach może to haluksy 🤢. Lekarz ogólny powiedział ,że mam zaczynać od małego koreczka, ale jednak kupie koturny ,bo w nich mnie noga nie bolała i mam nadzieję ,że teraz tez będzie ok 😉 te mi się podobają http://allegro.pl/outlet-przecudne-koturny-ka284-orange-37-i2176764339.html

byliśmy dziś u znajomych i wracaliśmy po 19 i Natalia przysnęła w samochodzie , a teraz nie chce spać tylko wstaje na te swoje kiwaczki 😉.............. o zasypia 😉

• Mamusie
emilia butki śliczne a kolor powalający 😉

monia pytałaś się jakie kolory są modne wiec tak to co widziałam w każdym sklepie to ostre jaskrawe kolory pomarańczowy, zielony, czerwony, zółty i granatowy 😮 ale jak ktoś nie przepada za takimi kolorami to zawsze może wybierać spokojne kolory a jakiś dodatek w kolorze jaskrawym 😜

• Mamusie
Monia oba są ładne, ale mi się bardziej podobają na koturnie 🙂 bardziej w moim stylu 🙂 ale wydaje mi się oba pasują do kurteczki jak opisujesz...

Gosiaczek też ładne te buty...
kurcze zaszczepiłyście mnie i muszę poszukać jakiś dla siebie 🙂

• Mamusie
Witam

Nocka ok Lenka jadła tylko o 3.30 i spała do 8 🙂
Ja już posprzątałam mieszkanko, doprowadziłam się do stanu używalności 🙃 i po południu na spacerek 🙂

Męża nie ma to postaram się przez ten tydzień w ciągu dnia kłaść Lenkę do łóżeczka i niech tak zasypia zobaczę czy coś z tego mi wyjdzie, o już krzyczy 😮

Miłego dnia 😘

dziendoberek 🙂
Monia mi sie ta druga opcja podoba te szare 🙂 Emiliaa1 a takie kolory uwielbiam i naturalne tworzywa jak koturn 🙂 ale jesli chodzi o same koturny to ...nie lubie :P ja wole sandalki,balerinki, trampki kochane 😉 traperki choc juz glany poszly w niepamiec 😜 a na lato najlepiej japonki skorzane.
U nas nocka ladna , o 5tej karmienie i spanko do 7. Zuzia sie rozbrykala!!!! 🙂

• Mamusie
Dzieńdobrek 🙂

Wszystkie buciki są super a najlepsze te dla Niuńki tylko rzeczywiście drogie!!!!
Ja choruję na koturny właśnie Tommy Hilfiger butki

Wczoraj super spędziłam wieczór 🙂 A jak mąż wrócił to... hmm jak za starych dobrych czasów 🙂
Nocka od, chociaż musiałam wstać bo Lenka była do połowy w szczebelkach! Wstała dziś wyjątkowo wcześnie bo o 6:30! Jestem jakaś zamulona przez to 😞

Poniżej nowa fryzurka i jedna z opasek Lenki 🙂

• Mamusie
hej laseczki 😉

U nas nocka tez super tylko jedno karmienie o2,30 😉 Wylicytowałam te pomarańczowe koturny 🤪 licytuje jeszcze błękitne 🙂 Natalia ściąga opaski z głowy nawet zdjęcia nie zdążę zrobić 😁

gosiaczek ja Natalie usypiałam w Bujaczku , a po tych ostatnich jej szaleństwach bujak poszedł w niepamięć 😉 teraz Natalia zasypia sama w łóżeczku i wyłącznie w łóżeczku 🙂 Byłam w szoku ,że tak szybko sie przyzwyczaiła , a bałam się że wyrośnie z bujaka i co dalej 😉

tedi śliczna fryzurka i ty tak pozytywnie nastawiona ,aż miło na ciebie popatrzeć, a Lena jak zwykle cudowna 😘

• Mamusie
dzień doberek

u nas nocka ciężka , a poranek jeszcze cięższy a raczej głowa o poranku, ale co wam będę sie rozpisywać po prostu urodziny mojej siostry były.

tedit ja pochoruję na te buciki z tobą, reszta butków też super, muszę sobie jeszcze z jedne szpileczki kupić, bo ostatnio też trampki i botki do biegania po mieście sobie u lubowałam, kiedyś to tak bardziej zróżnicowanie się nosiłam ,a teraz wygoda moim priorytetem.
Twoja twarz promienieje, ale ty zawsze tak optymistycznie rozpromieniona ze tylko pozazdrościć ,a i wyczytałam na fb ze ząbek jest, gratulacje dla ślicznej Leny.

u nas też pogoda do bani chociaż ciepło po około 15 stopni,w przyszłym mówili że do 20 ma dojść temp ale ma ciągle paaaadac 😞. CZEKAMY na tate i tez wyjdziemy na spacerek i po owoce do sklepu.
ponizej moj mały poranny optymizm az sie wstawać rano do niej chce - no i mój lek na każde zło 🙂

• Mamusie
Cześć Dziewczynki 🙃

Chciałam się pochwalić,że moim spóźnionym prezentem na Dzień Kobiet od męża był bukiet kwiatków i zaproszenie na masaż całego ciała gorącymi kamieniami... ☺️ 🙂
Powiem tylko tyle- zajebista sprawa! Taka mnie babeczka wymasowała,że omalże nie zasnęłam u niej na fotelu 😁 A dzisiaj czuję się wspaniale 🙂 90min. relaksu i czuję się jak bateria Duracell 😉 😁

Olek zdecydowanie lepiej się czuje, aczkolwiek w nocy marudził... I albo było za ciepło,albo znów idą zęby 😮 A ile giluchów do odciągania 🤔

McDa jak Olkowi szły ząbki to zwyczajnie gryzł mnie za sutki. Z butlą było identycznie... Nie jadł a drapał cycem szczenę 😉 I dlatego najpierw smarowałam dziąsła żelem,a później karmiłam. U nas pomagało 🙂

Edytka jak promiennie wyglądasz 🙂 A jak fajnie widać podobiznę Twoją i Lenki 🙃

Monia ja też mam kurtkę a'la skóra- ale wygląda jak skóra 🙂 I noszę do niej długie kozaki na płaskiej podeszwie,ewentualnie platformy,które uwielbiam, pomimo,że w nich mam kopyta jak szczudła 😮
Ja uwielbiam takie buciory... ☺️ http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/czolenka/victoria_llp15_black_platforms.html
http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/botki/divine_jc1_fuschia_leather.html
http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/botki/dok103_leopard_ankle_boots.html

Dziś wybieramy się do kina, o ile Super Babcia zechce zostać z naszym Szczęściem 🙂

Miłego wieczorku 🙂