Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Tilii no sukieneczka super ☺️ ale obiecuję że jak będzie Ci na czymś zależało to nie będę licytowała 😉 teraz już tylko czekam na przesyłki i nie licytuję no chyba ze wpadnie mi coś w oko bardzo wyjątkowego 😜

wercia ja Ci kiedyś podrzuciłam linki ze spodniami ale nie wiem czy z nich skorzystałaś 😉

• Mamusie
Gosiaczek Nie martw się już to sobie odbiłam 😉 Kupiłam http://allegro.pl/show_item.php?item=2248908824
To już będzie 14 sukienka Sabinki. Mąż twierdzi że jestem nie normalna 😁

Maja Ona właściwie to nie wygląda tak źle. Po prostu jest drobna, ale fałdki to i ówdzie ma 😉
Tylko z wagą jest na 3 centylu 🤢 Mam nadzieję że przy następnym ważeniu będzie lepiej.
No i badaj się badaj - lepiej w razie czego szybko działać, ale oczywiście trzymam kciuki żeby badanie niczego nie wykazało.

• Mamusie
Jestem wieczorem bo w dzien juz czasu nie bylo bylam na kawce u kuzynki Oskar bawil sie z Bartusiem wzrostem sa rowni i jesli chodzi o rozwoj to tez Oskar go dogonil a nawet i przegonil a jest roznica 7tyg

Tedi26 u nas to samo raczkowanie razem z wstawaniem na nogi i to w roznych miejscach nie tylko meble ale np paczka pampersow nie otwarta cwaniak sie jej zlapie i wstaje a potem robi fikolki ktore czasem bola bo rabnie glowa o podloge niestety teraz guzow coraz wiecej

Monia zagladaj zagoladaj widze ze zdecydowaliscie sie juz na 2 dziecko dlugo to do tje pracy nie pochodzisz nie ma to jak bawic sie w pieluichy raz a dokladnie a nie na raty 🙂 ja jeszcze poczekam z 3 lata choc nhie ukrywam znow bym chciala byc w ciazy

Dzis bylismy po obiedzie w miescie wkoncu mozna go bylo wziasc w wozek i w 2 sek zlozyc jak i rozlozyc a nie bawic sie w wkladanie i wykladanie poszczegolnych elementow pierwszy raz widzial gołebie i fontanne na rynku

tili jak dla mnie to piszesz normanie no chyba ze jak ty piszesz w oknie swoim to ci zmniejsza ale to nie wiem jak naprawic

• Mamusie
Lenka zasnęła o 20 taka zmęczona bo od 14.30 nie spała, nawet jej nie kładłam bo sąsiad cały czas wiercił 🤢

Maja no to daj znać jak pobadaniu na pewno wszystko będzie ok 🙂

Tilii sukienka śliczna widziałam widziałam ją 😉 jak wpadnie mi jakaś fajna sukienka to umieszczę linka 🙂 a co do wagi Sabinki no to rzeczywiście drobna jest no ale tak to już z tymi dzieciaczkami jest moja waży 8700 i przez 2 tygodnie przybrała 100 g no to raczej mało ale dobrze wygląda to nie panikuje 😉

• Mamusie
Tili ctrl+0 🙂
Nie martw się, ważne, ze nie jest poniżej. Moja za to jest pomiędzy 90 a 97 😜 a 10 kg już od dłuższego czasu ma.

Gosiaczek jakie masz ciasto? Ja jadłam Stefanka 🤪

emilia jak Natalia? Nie chodzi już czasem, bo ona to szybka jest hehe 🙂

wercia wyrobiłaś się ze wszystkim?

Byliśmy dziś na kulkach z Lenką. Były urodziny i to podwójne, szum, krzyk no i płacz gotowy. Ale potem juz było ok 🙂

A tu moja ślicznotka 🙂

• Mamusie
Witam ponownie wieczorkiem

Rozbojnik juz polegl z pol godz temu, dzisiaj malo spal to szybko go zmogło

tedit - plan na dzis wykonany 🙂
Tilii - mnie Patryk robi to samo - ponaciska i literki lupa by trzeba bylo czytac...
McDa- przeglądałam linki ze spodniami

Oj ja gapa, dopiero jak przeczytalam post darki to sie skaplam i od razu na suwaczki zerkłam do monia321- no no Wielkie Gratulacje!!! - jesteś pierwsza z Nas które zdecydowała się na kolejne dziecko
Jak się czujesz monia321 - pisz!!!

• Mamusie
witam,
ja dopiero w zasadzie jestem po świętach 🙂 wczoraj byliśmy cały dzień u rodziców i dziś też tam z małą byłam od 10 do 20 bo mama miała urlop 🙂

obżarta jak nie wiem, teraz trzeba się zabrać za jakieś ćwiczenia 🙂 ale dziś już idę spać 🙂

Monia jeśli jesteś w ciąży to moje gratulacje!!!!!! zdawaj relacje na bieżąco!!! 🙂

Gosiaczek piękne zdjęcia i piękne Wy! jaka mamusia taka córeczka 🙂

Tedit Lenka też słodziutka!! i gratulacje postępów!

MajaCh no i Zuzia ślicznotka i fajen fotki na placu zabaw!

Tedit sliczna Lenka i to ubranko 🙂)) a jaka minka,cos popsocila? 😁
Moja dzidzia spi kochana, a sasiad byl i przyniosl mi kwiatki do ogrodka i kompost 🙂 kochany 🙂)) ahhh i angole sa fajni ciesze sie ,ze w takim miejscu mieszkamy 🙂 i dziecko mi zabawi i pogada, i poradzi duuuzo i pilnuje,zeby nikt sie nie wlamal jak wie,ze nas nie ma 🙂 i mlody przystojny i madry z niego czlowiek . 😜 to pocukrowalam 😁

• Mamusie
I ja witam

Nocka jak standardowa 24 i 4 mleczko a o 6 już mi skrzeczała przez sen wiec wzięłam ją na siebie i spałą do 7 😜 z tym że ja już nie 🤢

emilia oby głowa przestała boleć ja na szczęście już po okresie 😉

emiliaeem ale się rozpisałaś nie szalej 🤪

McDa to miałaś wyjątkowo długie święta 😉

idę na śniadanko 🙃

• Mamusie
Głowa przestała bolec, teraz żołądek pobolewa bo na czczo tabletkę wzięłam 😜 Natalia wstała o 6 i teraz już śpi i jak zwykle na brzuszku 🙂

tiliii hehehe mi tez Natalia tak robi ,że literki takie małe, ja wchodzę w widok i powiększenie i powiększenie pierwotne Ctrl+0 😉

Maja żeby wyniki wyszły rewelacyjnie 🙂

darka to super ,że jesteś zadowolona z wózka 🙂 mój super się prowadzi i nawet jest wszystko ok jak przełożyłam spacerówkę tylko duży minus ,że ciężki jak cholera i nie da się złożyć jedna ręką , a jak się złoży to i tak wielki hehehehe. Wniosek jeden potrzebna lekka spacerówka 😉