Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Gosiaczek super Lenka wazy 😁 100g mniej niz Zuza 🙂
Mcda przykro mi tez..jak slysze o smierci to mnie ciarki przechodza, czlowiek chce myslami uciec jak najdalej,a to przeciez naturalna kolej rzeczy...a coraz mniej ludzi umiera ze starosci...
A zabek jak zaskoczyl 🙂 az mnie to rozbawilo 🙂 super, oby tak wszystkie cichutko wyszly 🙂

U nas nocka spoczko,
Tylko ja od rana wiadomosc..moja piesia zdechla u rodzicow, ale moja mama nie uznaje weterynarza,nie chce mi sie gadac o tym ehhh 🤨
moja Zuzia hipnotyzuje sie ta piosenka 🙂 to lalala jej sie podoba najbardziej od urodzenia jej ja spiewam 🙂 tam jak dzem do kolyski i sztywnieje i sie usmiecha jak to slyszy 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=kE0pwJ5PMDg

i jeszcze Ani Wyszkoni "czy ten PaniPani" 😁

• Mamusie
maja ja tez kocham psy i to zawsze smutek jak odejdzie 😞 faja piosenka, ale Natalia uwielbia tylko tą http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw a ta mi się podoba 😜 😜 😜 http://www.youtube.com/watch?v=9ql7-kIgwpE

gosiaczek masz super, Natalia to nawet o 3 otworzy oczy jak pije wodę 😉

• Mamusie
i ja witam,
u nas nocka troszkę lepsza ale mogło być lepiej 🙂 obudziła się już przed 24 to dałam jej jeść ale potem od 1 do 2 stałam przy łóżeczku i ją głaskałam bo się odsunęłam to stękała ale dopiero o 4 jak się obudziła i zabrałam ją jeść to sie dowiedziałam czemu się kręciła tak strasznie, była cała mokra, pampers zjechał na bok i posikana pod pachy była 😞 no to od 4 z nami w łóżku bo łóżeczko mokre.... no i do 7 spała 😞

zaraz idzie spać bo już marudzi a jak się obudzi to jedziemy do mnie do pracy na plotki 🙂

a jeśli chodzi o piosenki to moja uwielbia jak się zaczyna Julia ten początek, siedzi jak zahipnotyzowana 🙂 można wołać, szczypać, nic 🙂 no i reklamę Rozum i Serce 🙂

• Mamusie
Lenka zasnęła ciekawe ile pośpi 😜 jak wstanie to jedziemy z nią do zdjęcia jej mam nadzieję ze sprawnie to pójdzie 😜

wercia to zdrówka dla Patryczka żeby raz na zawsze pozbył się tych glutków z nosa i buziaki od Nas 😘 😘 😘

emilia no to gratulujemy Natalce ząbka hehe teraz wychodzą każdej po kolei jak grzyby po deszczu 🤪

Maja puściłam Lence tą piosenkę i na lalala ona tak fajnie piszczy a tak w ogóle to Lenka na prawie wszystkie piosenki reaguje żywiołowo ale teraz jej ulubioną jest Zuchy "Zielone słonie"

McDa hehe moja też uwielbia te reklamy z sercem i rozumem i taką jedną z playa a jej ulubiona bajka to "Tomek i przyjaciele" nawet chcemy kupic jej taka zabawkę 😁

• Mamusie
Witam,

u nas nocka spoko, tylko musiałam ją przenieść bo spało raz po drugiej str. a raz na SIEDZĄCO! Ja nie wiem co ona wyrabia!
Głowa mnie boli od rana, pogoda miesza. Nawet kawa nie pomogła.

gosiaczek spróbuj z tym mleczkiem jej dać. Może dłużej pośpi.

majaCh przykro mi 😞

emilia gratuluję ząbka, my nadal czekamy a dziąsełka spuchnięte 😞

McDa moja ma to samo jeśli chodzi o Julię, co ta piosenka ma w sobie hehe 🤪

ZDRÓWKA DLA PATRYCZKA

Kurdę teraz jak pojedziemy do mamy i nad morze to wrócimy 6 maja, i znowu nie będę miała z Wami kontaktu...ale postaram się jakoś wejść na stronkę 🙂

wercia82 napisał(a):
ech no właśnie, nie ma to jak taki "prezent'' - tesciowa mu czesto kupuje tez sloiczki w stylu - owoce z twarozkiem - buuu jeszcze mu nie dawalam ale mnie to przeraza 😠

a jeszcze mowisz ze to i to ale ona nie pamieta ze prosilismy zeby tego nie kupowac

owoce z twarozkiem to spoko tylko sa czasami z dwóch warstw to wymieszaj te warstwy

poza tym w poniedziałek idę do kliniki SM w katowicach...denerwuje sie troche...poznam lekarza prowadzącego no i moze dadzą mi interferon chociaz podobno dostają tylko "wybrani" od nowego roku...

• Mamusie
Dziekujemy za życzenia 🙂

Rozbojnik w koncu zasnal po godzinie akrobacji w lozeczku
Nie wspominajac ze narobil pelno mokrych sladow w lozeczku bo dzis dalam mu do jego picia smoczek nr 2 zamiast 1 ("zastawa" Zboja czeka na mycie)

Ja sie wzielam za segregowanie gazetek i materiałow o dziecku ale jak spi to lece zaraz zupe nastawic i gary pomyc

Czy planujecie juz cos na dlugi majowy weekend?
My chcielibysmy w gory pojechac z tymze troche mnie to przeraza bo tam gdzie bysmy jechali sa powiedzmy ze lekko spartanskie warunki jesli
chodzi o bycie tam z dzieckiem i trza by bylo wczesniej pojechac troche przygotowac a tu czasu brak...

Ja leczę sie wit c i wapnem od Patryka, na szczescie sa to medykamenty ktore moga zazywac tez dorosli- nie chce znowu byc przeziebiona

Moj zas zaspal na karmienie przed spaniem, obudzilam sie o polnocy a ten kimie na wyrku w "salonie" - budzik mu dzwonil ale go wylaczyl

emilia1
- super że nocka minęła dobrze
gratulujemy zabkow

Gosiaczek
- czekamy na wynik pomiarów
no i oby fotografowanie sprawnie poszło

MajaCh
- no Patryk pierwszy, a miał się urodzic 27 lipca

przykro mi z powodu smierci pieska, ech skad ja to znam - pierwsza sunia przy Nas padła, 2 h po wizycie u weterynarza
druga sunia w ciazy byla (nieplanowanej), miala komplikacje z porodem, urodzila 1 martwego szczeniaczka potem cesarka, ktorej juz
nie przezyla - musielismy chowac ją i jej 4 szczeniaczki

megan
- oby lekarz okazał sie spoko no i lek był dla Ciebie, ech co za kraj, ciagle problemy z pieniedzmi na wszystko, a dla znajomych zawsze sie znajdzie...

dziewczyny właśnie sobie uświadomiłam ze Marcel to ostatni lipcowy... albo sie myle 30 lipiec godz 21,40 Emiliaeem o której Olo sie urodził? hehe pamietam jak miałam skurcze okropne ale stukałam eski do ciebie między skurczami ło hihi

• Mamusie
heh fajnie powspominać, już tyle czasu minęło, szok... a wydaje mi się że to niedawno było....

Megan trzymam kciuki za wizytę w Katowicach, oby się udało załapać na ten lek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i by lekarz był ludzki!

Megan ja tez trzymam kciuki !! 🙂 kurde glowa mnie rozbolala.takie cisnienie ,ze szok......
a majowy weekend to my bedziemy miec na poczatku czerwca siostra nam zorganizowala weekend w Mikolajkach na czarterze Nautiki, bo jej szef jest wlascicielem i mamy bonusa 🤪

• Mamusie
Zdrówka dla Patryczka krasnala 😘 😘

medan trzymam kciuki 😉

gosiaczek powodzenia u fotografa 😉

wercia ja w maju wracam do pracy to sie nie wypowiadam 😜 😉

tedit26 oby głowa przestała bolec, u mnie tak wieje ta pogoda jest okropna 😞

Natalia zasnęła, mam nadzieje ze troszkę pośpi bo miała rano 2 drzemki po 30 min jak nigdy tak krótko hehhehe

• Mamusie
A my już po zdjęciu Lenka za drugim razem zrobiła poważną minę i udało się, jej ale te zdjęcia na wprost są słabe 🤢 no i jeszcze od razu złożyliśmy wniosek wiec 45min czekaliśmy w kolejce 😠

tedit oby głowa przestała boleć jej ale Wam dobrze odpoczniecie sobie i jodu się nawdychacie 😜

megan
to trzymam kciuki oby wszystko poszło po twojej myśli 😘

wercia my raczej weekend majowy spędzimy w domu może wyjedziemy gdzieś na zieloną trawkę i znajomi na dwa dni mają do nas przyjechać 😉