Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
cisza ,Majka bo lato poczuły, słonce ich rozpieszcza, a u mnie lejeee, Ta zgnilizna do połowy maja ma trwać podobno , depresji dostane 🥴 😞
gratuluje wygranej aukcji!!!. Te foteliki są śliczne, myślimy o nim o bebe confort,no i cybex, ale wybór od przymiarki uzależniamy. Idę po kawę , bo usnąć można, i tez na ebay-u pogrzebie

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ja to juz z nudow na ebayu grzebie heh,
Zuzia wogole dzis oszalala, tanczy pogo i wogole heheh spac nie chce.
Zaraz jedziemy po ten fotelik 🙂 ale bedzie radosc 🙂 ja juz sie ciesze 🙂

Hej Kochane

no pogoda niesamowita, wciąż upał i słońce, a miało być chłodniej, ja już mam dość , u nas też chyba ząbek, bo było kilka dni spokoju i znów zaczęło się marudzenie ehh
Jak na majówkę jednak wypoczywam nieziemsko, na prawdę to jedna z moich lepszych majówek w życiu 😁

Maju jeszcze zdążysz ją zganić czego nie wolno 🙂 nauka przez zabawę i śmiech jest najlepsza 😉 może niekoniecznie dywanem i kaszką ale co tam liczy się kreatywność 🤪 🙃 🤪

Maksior zjadł dziś pierwszy raz ogórkową, matko jak mi buźkę otwierał, jak wariat 🙃 to z pewnością po mamie, tez uwielbiam .

A co słychać u nieobecnych ? Edytka? Asia? jakoś dawno mi się w oczy nie rzuciły ? no i ciekawe jak Emilka pierwszy dzień w pracce ?

• Mamusie
hej 🙂

Maju masz racje co za pustki , nawet nie wejdą sie przywitać 😠 😁 😁 😁 I pokaz ten fotelik 😉

Natalia dziś sie ju lepiej czuje, wczoraj gluty geste jej wychodziły, puszczała bąbelki a dzis juz bardziej wodnisty i przezroczysty . Daje jej nurifen wapno i wit c 🙂 🙂 🙂Nocki mam wciąż przespane, Natalia raz po raz obudzi mnie z raz lub 2 x w nocy to podejdę dam smoczek i śpi. mleko pije tylko 2x dziennie rano i wieczorem a tak to danonki, kasze parówki i obiadki 🙂 z nowych umiejętności to potrafi już stać sama bez trzymanki pol min 🤪 i klaskać brawo 🙂 albo nam karze bić brawo ,ze stoi 😜

Pierwszy dzień w pracy zaliczony, było całkiem milo i szybko zleciało 🙂 Jutro wolne 😆 😆 😆

• Mamusie
Witam wieczorkiem 🙂

Jej pogoda śliczna wiec my od rana do wieczora na dworku wiec jak już wrócę o tej 20 to ledwo żyję dla mnie idealna pogoda to max. 25 stopni 😉 Każdego dnia spotykamy się z kimś innym i tak nam majówka zlatuję a jutro do teściów na 3 godz a potem do moich rodziców na grilla oby tylko nie padało 😜

emilia ja tam pamiętam o was tylko jakoś tak wyszło ale już sie poprawiam 🙃 super że w pracy szybko zleciało 🙂 no i gratuluję Natalce postępów 😁

McDa oby pracę szybko się pisało 😉

MajaCh gratuluję wygranej 🙂 no i powiem Ci że moja bardzo cieszy się jak mąż ją wkłada do fotelika jutro zamierzam to nagrać 😉

• Mamusie
witam,

dzień znów zleciał, trochę popisałam, potem pojechaliśmy do rodziców a potem poszliśmy zobaczyć z małą na festyn 🙂 ona uwielbia głośną muzykę, co grali to tańczyła albo dyrygowała 🙂

a jutro mamy odpust więc zabieramy ją do kościółka, mam nadzieję że będzie dalej ładnie bo pewnie na zewnątrz będziemy z nią stali... a zapowiadają jutro u nas burze, tylko podobno wieczorem, zobaczymy...

mała już śpi, zasnęła szybciutko bo była strasznie wymęczona festynem 🙂 i dziś się obudziła o 7 i spała tylko 2 razy po 40 minut...

ja też zmykam spać bo wczoraj poszłam późno, oglądaliśmy Wyjazd integracyjny z mężem wieczorem i przeciągnęło się do północy 🙂

Emilia oby każdy dzień w pracy tak zleciał szybko, a jak Natalka z teściową? tęskniła za mamusią, czy nawet nie zauważyła że jej nie ma?? 🙃

• Mamusie
McDa przynajmniej u Was się coś dzieję bo u nas w mieście wieje nudą 😠

Jej zapomniałam napisać dzisiaj widziałam w Galerii dziecko podobne do Oskara darki kurcze już taki mały a ma sobowtóra 😁 no chyba że to darka z małym była w Radomiu 😁

Dobranoc 😘

• Mamusie
hehe Gosiaczek my jak z mężem byliśmy w Turcji na podróży poślubnej to była tam mała dziewczynka (Rosjanka) która była prawie identyczna jak ja w dzieciństwie 🙂 mała Magdzia normalnie!!! cały czas ją oglądaliśmy z mężem bo to było takie dziwne, ale jakbym siebie widziała ze zdjęć... podobno każdy ma gdzieś swojego sobowtóra, to Oskarem ma w Radomiu 🙂

hejka dziewuszki :P Marcel ma sie już lepiej...dalej nie je mleka bo ma odruch wymiotny więc daje mu kaszke ryżową bananową do tego kleik ryzowy i jedną miarkę mleka MM i tak go oszukuję...w szpitalu jadł tylko MM i chyba sie przejadł...byłam w cc i kupiłam buty mega wysokie ahhh...fajne..dzisiaj miałam sprzątanko w domu i mój synio zjadł knobel czyli podłoże królika zasikane i zasrane wyciągałam mu z buzi mam nadzieje ze nic mu nie będzie :-(..aha w piątek ide na roczek do chrześniaka rozmawiałam z bratem i chciał obrazek srebrby dla niego ..Marcel dostał od moich rodziców...z matką boską i dzieciątkiem..śliczny..

Megan fajne koturny, lubie takie naturalne tworzywa,
a to moj fotelik ale tu nowy, ten nasz wyglada prawie jak nowka troszke zmechacony przy nozkach ale to sie "ogoli" 😁
http://www.amazon.co.uk/Maxi-Cosi-Forward-Facing-Group-Reflection/dp/B000NQ52LI

Megan dobre!!! rozbawiłaś mnie do łez tym filmikiem 😁 a tatuś się tak starał zagadać i zonk 🙃 a buciki super, widziałam identyczne ale na szpilce i w sumie nawet zacierałam na nie rączki , ale muszę poczekać na kasę najpierw ☺️

Maju fotelik fajny, też go brałam pod uwagę, zobaczymy na co padnie ostatecznie 🙂

Dobra zmykam spać bo to 00:30 już 😮

• Mamusie
Witam z rana 🙂

nocka przespana cała 😉 pogoda słoneczna i oby tak został0 bo dziś znów grill, tym razem na działce u kuzynki 🙂

McDa mała była z tatą, bo ma dłuuuugi weekend 😉 i nawet nie zauważyła ze mnie nie ma 🙂 Z teściowa od 7 maja i żeby było tak samo jak z tatą.

megan super buty, uwielbiam koturny i filmik mnie rozbawił 😁

Maju fajny fotelik 🙂

Dziewczyny udanego 3 maja , super grillowania 🙂 🙂

• Mamusie
Witam 🙂

Już druga nocka jak najbardziej ok tylko pobudka na mleczko o 5 i spanko do 7 🙂

megan to super że z Marcelkiem już dobrze buziaki od Lenki dla niego 😘 śliczne buty ja to lubię i koturny i obcasy 😉 Filmik bomba 😁

MajaCh ładny fotelik tak naprawdę wszystkie są do siebie podobne 😜

emilia udanego grilowania 🙂

Miłego dnia 😎 😎 😎

• Mamusie
Cześć dziewczynki. Ostatnio krucho z czasem.
W poniedziałek byliśmy na 35leciu. Sabinka była z dziadkami. We wtorek poprawimy 😉 i juz jestem chora, chyba sie zaziebiłam.
Sabinka zrobiła się marudna, ma spuchnięte dziasła więc chyba wreszcie pójdą ząbki. Przed wczoraj musiałam ja uśpić na rękach 😮 tak płakała. Poza tym ma katarek i kaszel 😞 🤨
Ale na szczeście w nocy ok. Budzi się tak jak zawsze tylko raz koło 3. Ale tatus wstaje.
U mnie zaczyna się sesja więc znowu nie będę miała czasu na czytanie 🤨
Zaraz zaczynam sie uczyć bo w sobotę koło.

Megan Filmik świetny 😉 Buty też

Dziewczyny co do butow podobno wygladam w nich jak zyrafa buuuu bo bez butow mam 168 cm a z butami z 175 😞 jak nie wiecej...czuje sie dziwnie

• Mamusie
witam,
u nas dalej upalnie ale chyba wieczorem przejdzie burza bo strasznie duszno...
Paulinka dziś spała nie najlepiej, ciągle się budziła, ale mąż dwa razy wstał 🙂 no i ja kilka razy 😞

byliśmy na odpuście, Paulinka grzeczna, uwielbia orkiestrę dętą, wczoraj na festynie jak najpierw grali to skakała we wózku a dziś to samo, uśmiech od ucha do ucha i albo tańczy albo dyryguje 🙂 no kupiłam zabaweczkę na odpuście, ale będzie się nią bawić jak będzie chodzić, bo taka do pchania...

a poza tym to odpoczywamy 🙂

Megan ładne buciki! i fajnie że Marcelek już w domu!

hej hej a u mnie Zuzia wczoraj tylko dwie drzemki po 20 minut a wieczoem jak padla o 20.30 tak wstala o 6 na butle i spala ze mna do 8.30!!! a dzis to samo przed chwila dopiero zasnela od rana!!!!
Tilii napewno zabki....McDa jak ja lubie odpusty 🙂)))

• Mamusie
hej 🙂

Nocka super 🙂 właśnie wróciliśmy z działki, było super bo słoneczko za chmurami i nie było aż takiego upału 🙂 I zauważyłam dziś ,że Natalia cała wysypana w małe kropki 🤔 🙃

tilii to pewnie na ząbki. Natalia tez ma katar , ale taki gęsty . Natomiast w nocy ładnie śpi wiec ja leczę niuroflenem i wapnem 😉 Mam nadzieje że przejdzie 😉

McDa no to rośnie mała tancerka 😉