Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Megan to taki mniama 😁
https://www.google.co.uk/search?q=dragon+fruit&hl=en&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=-i0BUdKAGIWS9gT8s4CoDw&sqi=2&ved=0CEYQsAQ&biw=1600&bih=740
McDa sliczna mala z kaczucha 😁 Zuzia pewnie tez by jej nie chciala oddac 🙂!!! a Zuza dzis znow zrobila do kibelka 😁 WOOOOW 🙂 jestem dumna jak paw 🙂
My dzis bylysmy na nowej plagrupie i Zuzia sie tak wyszalala,ze tylko domu weszlysmy a ona chce mleko i na schody,ze juz spac 🙂
A ja uzywam Loreala taki fajny na dzien. Uzywam go tez na noc, Buzia milutka,gladka,nawilzona.
WERCIA heheheh Ty to z grubej rury opisalas to wideo hahahaah

• Mamusie
Ja pierd.... No pa posible . Dobrze ze ja takich kaszek nie kupowałem dla Lili . Niunia od dawna karmiona manna.

Wiecie co. Leże Pól przytomna wróciłam z gorączka do domu. Grypa, czuje sie jak rematyczka, kazda kostecza w moim ciele mowi mi ze istnieje. Jutro mam wizyta o 10 u lekarza. A płuca to mi zaraz wyskocza od kaslania.

• Mamusie
megan - oby Marcelowi przeszło

MajaCh
- no prosze, moze juz tak codziennie do kibelka bedzie...

anjaP
- duzo zdrowka
rozumiem jak sie czujesz bo ja choruje na stawy...

Gosiaczek
- ciekawe czy z ta kaszka to jakas podpucha czy co...

A ja sie wkurzylam i bardzo mi przykro, z nikim sie prawie nie widujemy
ja chora to moja rozrywka jest chodzenie po przychodniach i lekarzach
Umawiam sie od 2 tyg z "przyjaciolka" zeby sie zobaczyc z mezami i dziecmi i ona dobrze wiedziala co to za dzien
a tu znowu odmawia bo sobie myslala ze jestesmy umowieni na inny dzien
wczesniej tez bylysmy umowione to dzien przed mi pisze ze jednak nie bo jej maz bedzie spal po nocce to mam nie
przychodzic, zwlaszcza z dzieckiem..............

mnie wkurwila na maxa

• Mamusie
Wercia nie to ja ciebie rozumiem. Współczuje Tobie ogromnie. I jeszcze musisz sama z tym fszystkim funkcjonować, bo ja przynajmniej mam wsparcie, jest siostra, synek, a wieczorem mąż. Tak więc raczej nie mam zbytnio powodów do narzekania. Tylko nienawidzę sie tak czuć.
Ja mam podobna koleżankę. Tez czasem takie akcje odwolawcze mam .Niestety sama robię podobnie. Nie mamy do siebie o to pretensji. No ale u nas z czasem zawsze kiepsko. Pracujemy , mamy dzieci, jej mąż tez na nocki chodzi do pracy, czasem zniechęca nas kiepska pogoda. Zwłaszcza kiedy jestem przemarznieta , zwilgocona i zdepresjowana, masz ochotę na kubek gorącej herbatki i kocyk , a nie spotkanie. Ale ja dzwonię i mówię wprost w czym rzecz. Ona tez.

A co do kaszki, to qw... nie moge uwierzyc ze prawda, to musi być wkret. To nie możliwe, trzacha mnie na sama myśl . Fuj fuj fuj

• Mamusie
http://m.youtube.com/#/watch?feature=plcp&v=AEzoQf6mr1k&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DAEzoQf6mr1k%26feature%3Dplcp&gl=PL.

Znalazłam zumbe w Bxl. Spisalam numer , zadzwonił jak już nie będę miała zniekrztalconego głosu, 9 minut drogi ode mnie. Do wiosny pochodzę, bo sie tez przez ta zimę zasiedzialam od kilku msc nic, nawet brzuszkow. Motywacji i czasu brak, ale najbardziej motywacji.

Adidasy muszę kupić.

• Mamusie
anjaP - ano wlasnie u Nas troche inaczej, zwlaszcza moj maz jak sie umowi to rzecz swieta i oczywiscie sie nie spoznil...
on wlasnie z takiego domu ( co oczywiscie mnie sie nie podoba) ze nawet jak chorzy to Ci przyjda i to obojetnie czy do domu, czy do szpitala
chociaz moj maz nie chodzi schorowany ani teraz nie pchamy sie z Malym jak ktos jest chory (tak jak tesciowa, dzwonila zeby przyjsc na dzien babci ale ona jest chora...)
przykro tylko ze My jak co to jestesmy slowni a inni olewka, jak dziecka nie mielismy to lubili imprezy u nas ze sniadaniami albo wypady w gory a teraz na kawe z nami nie ma czasu
No i o czas tu nie chodzi w naszym przypadku bo My tez go nie mamy, zwlaszcza moj maz ale jakos staramy sie dostosowac...
sie wypisalam i mi lepiej, trudno łaski Nam nikt nie robi........

• Mamusie
wercia82 napisał(a):
anjaP - ano wlasnie u Nas troche inaczej, zwlaszcza moj maz jak sie umowi to rzecz swieta i oczywiscie sie nie spoznil...
on wlasnie z takiego domu ( co oczywiscie mnie sie nie podoba) ze nawet jak chorzy to Ci przyjda i to obojetnie czy do domu, czy do szpitala
chociaz moj maz nie chodzi schorowany ani teraz nie pchamy sie z Malym jak ktos jest chory (tak jak tesciowa, dzwonila zeby przyjsc na dzien babci ale ona jest chora...)
przykro tylko ze My jak co to jestesmy slowni a inni olewka, jak dziecka nie mielismy to lubili imprezy u nas ze sniadaniami albo wypady w gory a teraz na kawe z nami nie ma czasu
No i o czas tu nie chodzi w naszym przypadku bo My tez go nie mamy, zwlaszcza moj maz ale jakos staramy sie dostosowac...
sie wypisalam i mi lepiej, trudno łaski Nam nikt nie robi........

Nie no ludzie z tupetem. Nie lubimy takich 😉. Mało miałam takich sytuacji, może kiedyś, ale szczerze to mi takie zachowania zaslugiwalo by na totana olewke rownież z mojej strony. I mimo zem dziewczyna ze szczerym sercem, robiła bym tak samo, nawet specjalnie.

• Mamusie
Ja też mam nadzieję że z tą kaszką to jakaś ściema, niedobrze się robi jak sobie o tym pomyślę.

Maja i ja takiego owocu na oczy nie widziałam, ale wygląda apetycznie 😉

anjaP zdrówka 😘

wercia co to za przyjaciółka sorry ale raczej pseudo-przyjaciółka 😠 chodzi mi tu nie o przesuwanie spotkania ale o to żeby się spotkać bez dziecka 🤢

• Mamusie
Dziewczyny mój susel już 3 i pol godziny duda. Już aż sie stesknilam.

A owoce Lila kocha clementynki winogrona i kaki. A. Posialam tydzień temu rzezuszke. Lila z nim kanapki pochłania. Rzezuszke i biały twarorzek. Nawet sama siedząc przy stole , rwie i wycina.

• Mamusie
Ma dziewczynka długi sen od urodzenia. Tez sie zastanawiam do której będzie szaleć dzis wieczorem. Jeszcze sie nie obudziła, leży na kanapie i patrzy sie na mnie dziwnie.

Oglądałam , to w Rosji? Wiecie ze tu tez ludzie nagminnie nie zapinaja fotelikow, albo wogole ich nie maja. Oczywiście w marokańskiegoi murzynskim stylu 5 osobowy samochód a w nim dzieciarni ile wlezie.

Muszę wyłączyć poprawki w ipadzie , przez to korekty na forum muszę robić, inne słowa mi sie zapisują.
I jest mezus. Pa miłego wieczoru.

• Mamusie
Lenka zasnęła 🙂 i dzisiaj zrobiliśmy jej przemeblowanie w pokoju bo mąż wreszcie zabrał to biurko do pracy 🙂 było duże takie narożne ale powiem Wam że teraz i tak nie ma wolnego miejsca 😜

Maja ja bym wolała żeby Lenka w ciągu dnia spała 30 min a przesypiała całe noce a najlepiej jakby w ciągu dnia spała 1,5h i przesypiała całą noc 😉 Co do tego wypadku kurcze Rosja to Rosja ale w Polsce ludzie też wożą bez fotelików albo nie zapinają jak trzeba, znajomi znajomych jechali do sklepu na zakupy z dzieckiem mieli zaledwie 300m i nie zapieli dziecka w foteliku walnął w nich samochód i dziecko miało uraz kręgów szyjnych i głowy. To jest właśnie nasza mentalność "jadę tylko kawałek wiec po co dziecko zapinać" a my z mężem nawet jak jedziemy taxi to zamawiamy taką z fotelikiem 😉

A mnie coś zimno więc winko grzane na rozgrzanie piję 😜

• Mamusie
jeju zazdroszczę Wam że Wasze bobaski tak długo śpią w ciągu dnia!

Werciu ja Ci współczuje takich "znajomych" i lepiej skończ z takimi znajomościami bo tylko się biedna stresujesz a potem się na zdrowiu odbija!

ja dziś mam wolny wieczór, bo o wyjątkowo Paulinka zasnęła o 20, a to dlatego że wracałam od mamy to zawsze w aucie zasypia 🙂 a mąż jeszcze w pracy, od 7 rano, masakra;(
ja skończyłam rozliczenia męża, przygotowałam lekcje na jutro, teraz chcę troszkę ogarnąć domek i pójdę spać, bo tej nocy jakoś nie mogłam spać, położyłam się o 1, o 3 Paulinka sie przebudziła to ja jeszcze nie spałam, a o 7.15 pobudka do pracy;( dziś byłam w małym centrum handlowym bo musiałam sobie jakieś buty kupić na studniówkę 🙂 to jak chodziłam myślałam że zasnę;(

więc na sobotnią studniówkę przygotowana, sukienka, buty i nawet kolczyki za 5 zł kupiłam 🤪 🤪 oby tylko żadna uczennica nie miała takiej sukienki 🙂 zaraz idę przymierzyć jak mi to wszystko pasuje 😉

no i martwię sie jeszcze mamą, dziś była drugi raz w katowicach na biopsji bo pierwsza nie wyszła-niby za mało materiału pobrali, strasznie się boję, oby wszystko było ok a zmiany łagodne!

a gdzie się podziewa nasza Emiliaeem, Agapurka, Aneta i pozostałe mamuśki????? czytacie nas??

dobrej nockI!

Dziendobry 🙂
Gosiaczek zdaje sie,ze jeszcze sa wyprzedaze ale powoli je zamykaja, bo np.Argos juz skonczyl i ma nowy katalog.
A my dzis rano znow kupka na kibelek ale zaczela robic w pampka, mowie kupka? ona kiwa glowa ,ze tak to mowie szybko na kibelek i wstrzymala i pobiegla!!! i zrobila reszte do kibelka i nawet siusiu i bila sobie brawo i ja tez oczywiscie 🙂

• Mamusie
Witam

A ja od rana sprzatam już tylko odkurzanie i mycie podłóg zostało ale to jak wrócimy od okulisty. Mam nadzieję że z oczami Lenki wszystko ok trzymajcie kciuki.

Maja to miejmy nadzieję ze uda mu się jeszcze coś kupić 😉 w przecenie 😜 I gratuluję Zuzi Lenka też oznajmia mi ze kupka ale jak już jest w pampersie 🤢

Miłego 😘