Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Siehankowa dużo zdrówka dla Ksawiera i oby okazało się że wszystko jest dobrze, ja już pisałam kiedyś że mojej koleżance powiedzieli że jej maleństwo ma białaczkę, po czym się okazało że sprzet był zepsuty a dziecko zdrowe ehhhh
A ja wczoraj jak położyłam małą poszłam poćwiczyć, potem prysznic, mąż rozpalił w kominku deszcz padał i szumiał o szyby ja się wbiłam w gorset i pończochy a co 🙂 i przytulanie też było 😎
Mała oczywiście zaczęła dzien od prężenia i płakania ale kupię dziś ten kminek i zamówię ss
Dziękuję Kornelka za namiar i oklask dla Ciebie

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
dzień dobry kobietki 😁
siehankowa i ja trzymam kciuki za Ksawcia i sercem jestem z Wami
Divianka wysłałam Ci wiadomość na sierpnióweczkach 🙃
brunia86 ale jesteś opanowana - mamciu ja to bym wygarnęła i chyba wystawiła walizkę za drzwi 😮 ... moja teściowa też próbowała swoje dyrygować ale ja to tupnęłam nogą od początku czego efektem chyba jest że mnie nie lubi 😜
Marta , Kornelka ja nie mogę haha...aż miło tak się pochichrać 🤪 🙃 🤪
w ogóle jak czasem nie mam kiedy zajrzeć to aż mnie skręca 😁 zaklaszczę Wam wszystkim za to że Was mam 🤪 🤪 🤪
Moja Tosia obudziła się dziś po 4 - postękała,poprężyła się,puściła kilka pierdzioszków i zasnęła 😮 😆 i teraz też jeszcze śpi
idę sobie farbnąć włosy hihi...małż jak wróci z pracy to mnie nie pozna albo....NIE ZAUWAŻY hehe
miłego dzionka 🤪

Dzień dobry!
My mamy dziś marudny poranek...Jagoda chce spać ale nie może usnąć...a ja zaszalałam i zrobiłam sobie filiżankę kawy.... nie piłam jej bo wydaje mi się, że maleństwo po niej jest niespokojne..ale taką miałam dziś ochotę, że nie mogłam się oprzeć ☺️

Diviana - no to zaszalałaś 🤪 Czyżby tekst Kornelki o czyszczeniu komina zainspirował ciebie do ...... 🤪

Miłego dnia dziewczynki

siehankowa - w nocy myślałam o was.... kurcze, nie mogę przeżyć tego jakie chamstwo panuje wśród lekarzy.... i pomyśleć że wszystkie te dziady składały przysięgę 🤢 🤢 🤢 🤢 ech......... trzymam kciuki za szybki powrót Ksawcia do zdrowia i do domku.... Buziaki dla was 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
Dzień dobry 🙂

Siehankowa daj znać jak będziesz mogła co tam po obchodzie.

Hehe Foga co do myśli, ja młoda mężatka jestem i zdrowa kobieta 😉 😉 😉
Ale musisz przyznać, że tekst Kornelki o czyszczeniu komina przed zimą (hihi) i że będzie z tym jazda jest niesamowity 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
A ja wczoraj sobie przypomniałam że jabłek pieczonych od kilku dni nie jadłam, a mała tak strasznie się męczyła i wczoraj kupy nie było więc upiekłam jabłka wsunęłam 6 i dziś rano kupa poszła a teraz Alicja śpi chyba wczorajszy dzień odsypia, dochodze do wniosku że naturalne metody najlepsze dziś zaopatrzę się więc w kminek jeszcze.

• Mamusie
Diviana napisał(a):
Moniczek odpisałam Ci i oklask dla Ciebie, a na jaki kolor się będziesz farbowała?
Foga a tekst Kornelki przeczytałam dopiero dziś rano, choć wczoraj rano też o tego zaczęłyśmy dzień na forum 🙂

kolor wybrałam sobie smakowity 😉 migdałowo-pralinowy i właśnie czekam na efekt - jeszcze 15 minut 😜

DZIEŃ DOBRY ZBEREŹNIKI KOCHANE 🙂
Lubie jak sobie tak luźno fisiujemy o dupie Marynie 🙂
Kurdele Marta Ty mówisz,że młoda mężatka jesteś, ja w sumie też ale jakoś u nas nastał długi przestój....
Moniczek pisałaś wczoraj że u Ciebie kilogramy stanęły..u mnie kurdele też 😞 Skóra jeszcze na brzuchu wisi, rozstępów pełno aj czuję się jakoś mało atrakcyjna...Gdybym nie karmiła piersią to bym może na jakąś ekspresową dietę przeszła....a tak to na razie muszę czekać może Nadia zacznie wysysać ze mnie te kilogramy nie mogę się doczekać, aż to nastąpi..
Marta lion jak tam się czujesz po Cerazzecie? Kurde ja mam jakieś plamiena i na dodatek jak bym mniej pokarmu miała 😞
Siehankowa czekam z niecierpliwością na wieści 🙂

a u mnie po mojej wczorajszej rozmowie z prezesem wieczorem delikatnie podgrzali grzejniki ale teraz......... znowu zimne... no debile jakich mało... cholera to w końcu my płacimy wspólnocie na opał a durny prezes decyduje kidy grzać.... no w łeb mu tylko strzelić.... 🤢 🤢 🤢 😠

• Mamusie
Dziewczynki pochwalę się wam 🙂 Ostatnio juz nie mogłam się doczekać kiedy Hania się do mnie uśmiechnie 🙂 Szczególnie, że wszystkie wasze maleństwa zaczynały się uśmiechać, a moja nie 🙂
No i dzisiaj Hania pierwszy raz obdarzyła mnie cudownym uśmiechem 🤪 🤪 🤪
Aż mi na serduszku się cieplej zrobiło 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
Dzień dobry.
Jeden komin przepchany askoro laptopa nie szukałam to wiecie który będzie drugi 😁 Przy pierwszym fajnie było 🤪 ..........
Foga ja to czasem myślę o Tobie. O tym jak sobie radzisz 🙂 Mój osobisty też tak ma że jak mały jest spokojny to tatuś wniebiwzięty i stoi przy synku i pogada i na rączki weżmie a jak się drze to raz powiedział ,,weż go uspokój bo ...." i tu nawet cytowac nie chce. Zdziwiłam się ogromnie, 2x tak było i w końcu go pytam o co chodzi to powiedział, że on nie może słuchac jak synkowi się krzywda dzieje. Jaka krzywda, sposób trzeba znależc, popatrzec jak ja sobie radzę i robi to samo a nie tylko w komputer patrzec. No ogółnie chęci ma ale jak wraca z pracy po 14 godzinach to jest padnięty jak pies. No isoboe myślę że ja przecież cały dzień też nie lezę i pachnę to przewinąc nieboraka pogadac do niego, poleżec z nim to też może byc odpoczynek. I tak moje argumenty przeciwko osobistego. Nie jest tak że nic zrobic nie chce ale woli żebym to ja się dzieckiem zajmowała. A ja cwiczę silną wolę i synka tacie, żeby troche z tatą Rysio pobył. Ostatnio stwierdziłam, że mu się nudzi bo mały tylko patrzy i nie chodzi nie gada to może dlatego bo na spacery też niechętnie chodzi bo trasa jest nudna 🙃zytam dalej
No a teraz poczytam dalej póki moje towarzystwo śpi bo osobisty wziął urlop specjalnie z okazji komina...drugiego 😁