Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dziękuję za życzenia.
No Marta pochwal się tym koniem 😜 pokaż tego Araba co chowasz w łazience 🤪

Widzę że wogóle dzis dzień wesoły.
A my byłysmy na spacerze 2 godziny spotkałam kolezanke mojego m ze szkoły średniej 🙂 ale się zdziwił jak mu powiedziałam.

A ja zrobiłam mufinki jogurtowe takie akurat były w sklepie co prawda z pudełka, ale są pyszne i mega szybko się je robi.

• Mamusie
Oj jola Tobie też humor dopisuje 🤪 Arab czeka w łazience a Marta... och ta nasza kokietka 😉 😉
Justyna teskniłyśmy za Tobą 🙂
Daniela mój kiedyś usnął ale teraz nie lubi, preferuje w dzień wózek na noc łóżeczko 🙂
Paninka my się śmiejemy ale w dobrej wierze 🙂 Nie z Ciebie czy męża ale z sytuacji i tekstów Waszych 🙂 Wy się fajnie dobraliście, jak Lilka taka będzie to bardzo wesoła z Was rodzinka będzie 🙂
Ja sie narazie ewakuuję, dobranoc powiem pózniej bo mam nadzieję jeszcze tu zajzec 🙂

Paninka, dziękuje za odpowiedz w sprawie wózka 🙂 a tekst o mleku dobry był 😁
marta pewnie zdecydowała się na kąpiel z koniem 😁
diviana, porównanie faceta z kotem - jakie to prawdziwe 😁
daniela, tosia jest przeurocza 🤪

a my bylismy dzisiaj u lekarza. Pani doktor wytłumaczyła mi, że z chorobą Ksawiera to nie jest tak, że my (ja i m.) też musimy być chorzy - po prostu któreś z nas może być"nosicielem", a choroba nie jest "uaktywniona"... może być tak, że np. kiedyś ktoś w naszej rodzinie byl chory i mały "odziedziczył" to po dziadkach, pradziadkach... i niestety u niego choroba uaktywniła się...

• Mamusie
Kornelka7 napisał(a):
Oj jola Tobie też humor dopisuje 🤪 Arab czeka w łazience a Marta... och ta nasza kokietka 😉 😉
Daniela mój kiedyś usnął ale teraz nie lubi, preferuje w dzień wózek na noc łóżeczko 🙂
Paninka my się śmiejemy ale w dobrej wierze 🙂 Nie z Ciebie czy męża ale z sytuacji i tekstów Waszych 🙂 Wy się fajnie dobraliście, jak Lilka taka będzie to bardzo wesoła z Was rodzinka będzie 🙂
Ja sie narazie ewakuuję, dobranoc powiem pózniej bo mam nadzieję jeszcze tu zajzec 🙂

wiem, wiem Kornelko! ja to sie czasem boje ze Wy pomyslicie ze my nie do konca normalni jestesmy ☺️ ☺️

Daniela Tosia jest BOOOOOOska 🙂
Foga moja Nadia lubi nawet się uberać kiedyś nie lubiła czapki, a teraz nawet fajnie grzeczie czeka,aż ją ubiorę,podobnie jak Julcia Marty nawet się uśmiecha 🙂 Dziś przed spacerem właśnie fotkę jej zrobiłam to ta w avatarku 🙂 chyba,że za długo to trwa to ubieranie to wtedy zaczyna się złościć... 🙂
Siehankowa ja mocno ściskam kciuki aby Ksawier jak najszybciej był zdrowiutki, i żeby skutki choroby były dla niego jak najmniej szkodliwe....

• Mamusie
Paninka napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):

wiem, wiem Kornelko! ja to sie czasem boje ze Wy pomyslicie ze my nie do konca normalni jestesmy ☺️ ☺️

🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 o matko i córko 🤪 🤪 i wez tu się nie smiej 🤪 🤪

Kornelka ja tez za Wami tesknilam ☺️ 🙂
widze za humory dopisuja 🙂
Paninka to my rówiesniczki jestesmy 😉
siehankowa bardzo sie ciesze ze juz w domku jestescie,mam nadzieje ze ta choroba Ksawiera nie przeszkodzi mu w jego zajebistosci 🙂
pati jaki śmieszek z Nadii,slodziutka jest 😜 pewni po mamie
my mielismy gorsze dni ostatnio ale brniemy do przodu

• Mamusie
Zobaczcie co dostałam od swojego męża, aż nie mogłam się nie pochwalić. 😜
Paletę cieni sephora. Bardzo podobna do tej. Tylko na dole wysuwają się pudry. Po bokach są cienie, a w środku błyszczyki i szminki.
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/253/3983232pluginggaqqeu201.jpg/][IMG]http://img253.imageshack.us/img253/6909/3983232pluginggaqqeu201.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

jo-aneczka to za Piotrkowem jakies remonty sa? Zobacz ze nie wiedzialam co sie w okolicy dzieje 😁
jola ale super prezent ☺️ do konca zycia bym chyba tego nie wykorzystala.Zestaw malego tynkarza 😁 Wszystkiego najlepszego 😘 😘
daniela Norbi to juz struga z siebie doroslego,najbardziej lubi nasmiewac sie z mamy(z udzialem m oczywiscie).Dzisiaj prawie caly dzien z tatusiem byl bo ja poprostu opadlam z sil,jak go wzielam wkoncu na rece to na mnie troszke zwymiotowal a potem popatrzal na mnie i zaczol sie smiac w glos.Normalnie jakby sie z ojcem ugadal na to wczesniej 😁

haha Justyna zestaw małego tynkarza 😁 😁 się uśmiałam....masz oklaska
Jola fajny prezent 🙂 postarał się mąż 🙂
a tu ranking imion na 2011 🙂 http://www.papilot.pl/dziecko/15470/Imiona-dla-dzieci-RANKING-2011.html

• Mamusie
A ja wróciłam od lekarza,byłam po skierowanie na krew i mocz i takie tam,bo jak ostatnio byłam u ginekologa to kazał mi po robić i wykluczyć nie dokrwistość.Nie wiem czy wy też tak macie,ale mi po porodzie strasznie mrowieją ręce.
jola prezent super
daniela mój Filip czasami zaśnie w tym bujaczku,ale to raczej jak jesteśmy w gościach.A ty masz całkowicie go rozłozonego??
Widzę,że wam dziewczynki humory dopisują 😆
diviana wierszyk fajny 🙂
I ciekawe co u Inez,bo dziś miała z małym jechać do lekarza.