Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Diviana napisał(a):
o jej dziękuje to w takim razie też zaczynam klaskać 🙂 jeśli mi sie uda bo pewnie wszyscy mnie wyprzedzili.
Lydzia a mój m jest praktyczne jedyne kwiatki jakie mi kupił to bukiet na ślub cywilny a potem bukiet na kościelny, jak to on twierdzi po co przecież zwiędną 😮

Tata kiedyś mamie sztuczne kupił i powiedział, że następne dostanie ja te zwiędną 🤪

Paninka- może kiedyś Ci zaklaskam 🙂 ale najprędzej za 118 min :P

lydziaa84 napisał(a):
Diviana napisał(a):
o jej dziękuje to w takim razie też zaczynam klaskać 🙂 jeśli mi sie uda bo pewnie wszyscy mnie wyprzedzili.
Lydzia a mój m jest praktyczne jedyne kwiatki jakie mi kupił to bukiet na ślub cywilny a potem bukiet na kościelny, jak to on twierdzi po co przecież zwiędną 😮

Tata kiedyś mamie sztuczne kupił i powiedział, że następne dostanie ja te zwiędną 🤪

🤪 🤪 🤪:woohoo 😁OBRE 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
lydziaa84 napisał(a):
Diviana napisał(a):

Ja tam nie narzekam dostaję biżuterię 🤪

Paninka napisał(a):
lydzia i co doczekala sie? 😉 😉 😉 oj szybciutko pomoglabym im zwiednac...platki jeszcze tego samego dnia by poodpadaly 😁 😁 😁

nie wytrzymał w tym postanowieniu 🙂

Diviana napisał(a):
Wiecie dziewczyny z Wami to jak z najlepszymi przyjaciółkami 😘 😘 😘 Jak to dobrze że trafiłam na to forum i na Was 😘 😘 😘

Co fakt, to fakt. Na tym forum powinna być informacja.
UWAGA! Wchodzisz na własną odpowiedzialność, te forum uzależnia 🙂

Ale dziś te strony się produkują i oklaski też. Posprzątałam w baru a tu już następne strony. 🤪 🤪

Lydzia dobre z tymi kwiatkami sztucznymi 😁 😁

Diviana[URL=http://fotoszek.pl/pm-AKHC.html][IMG]http://fotoszek.pl/dm-AKHC.jpg[/IMG][/URL] 🤪 🤪

Wymyśliłam kartki na święta, tylko muszę wylicytować ten pajacyk. Wtedy zrobię małemu zdjęcia i zaniosę do fotografa, żeby zrobił ala kartkę świąteczną, albo sama przerobię a dam tylko do wywołania - będzie jeszcze taniej. 🤨

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
Wymyśliłam kartki na święta, tylko muszę wylicytować ten pajacyk. Wtedy zrobię małemu zdjęcia i zaniosę do fotografa, żeby zrobił ala kartkę świąteczną, albo sama przerobię a dam tylko do wywołania - będzie jeszcze taniej. 🤨

Też o tym myślałam ale nie za bardzo mam strój, chyba że coś takiego

Dziewczynki jeszcze raz Wam dziękuję za życzenia 😘 😘 😘 za tort, bukiecik i piękny kornelkowy wierszyk 😘 😘 😘 a mężowi sama przypomniałam....ale i tak mi smutno że kolejny raz zapomniał 😞

Postów naskrobałyście mnóstwo 🤪 będę was powoli doczytywać bo u nas była akcja "czyszczenie ścian" wilgoć nam wyszła, pełno wody i m czyścił a ja z Tosią wybyłam.....

Idę czytać

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
Diviana ja licytuję taki, jak wylicytuję to Ci podeślę do porobienia fotek. 🙂 🙂 Tylko koniec aukcji dopiero jutro, mam nadzieję, że będzie mój 🤪 🤪

Elfik jest naprawdę super, bo mikołaje to takie oklepane na każdym rogu można kupić taki strój a to naprawdę fajne, to trzymam kciuki za wygraną

Diviana napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Diviana ja licytuję taki, jak wylicytuję to Ci podeślę do porobienia fotek. 🙂 🙂 Tylko koniec aukcji dopiero jutro, mam nadzieję, że będzie mój 🤪 🤪

Elfik jest naprawdę super, bo mikołaje to takie oklepane na każdym rogu można kupić taki strój a to naprawdę fajne, to trzymam kciuki za wygraną

Jest jeszcze taki, ale tej licytacji akurat nie wiedziałam, dopiero potem. A na razie tam mnie nikt nie przelicytował, więc nie licytuję tego 🙂

Nowe kosztują prawie 100 z przesyłką 😮 😮 😮