Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

agamu, dzieciaczki w tym wieku pchają łapki (i nie tylko) do buzki, bo tak poznają "świat". ale jeżeli widzisz, ze dziąsełka są spuchniete, czerwone, takie "podkrwawione" to jak najbardziej moga to byc ząbki 🙂

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

siehankowa napisał(a):
andzelika, paninka, dzięki 🙂 tez w pierwszej wersji myslałam o żyrafie, tylko nie jestem czy to taka zabawka "na juz" 🤨

Moja Nadi dosatała od mojej koleżanki grającą plastikową żabkę i to na dzis jest hicior zaraz po karuzeli grajacej i nakręcanej muzycznej zabaweczce, którą ma od urosdzenia 🙂
Moim zdaniem grające zabaweczki sa na chwilę obecna najfajniejsze, tylko póki co narazie ja załanczam, dzwięki i najkręcam bo Nadi jeszcze nie umie 😞

• Mamusie
dobra moj spioch w koncu wstal...teraz nawija do grzechotki...nakarmie ja i jade troche pieniazkow wydac...moze to mi humor poprawi...chociaz watpie...

siehankowa ostatnio w biedronie duzo fajnych kolorowych zabawek dla niemowlat bylo a koszt kolo 50zl z tego co pamietam...moze skocz na zywo obejrzysz i latwiej Ci bedzie zdecydowac 😘 😘

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
Co myślicie o takiej sukience na sylwestra 🤨 🤨 🤔

Andzelika osobisty ocenił ją w 5 stopniowej skali na 4,5 (bo mu się bardzo podoba)ale...uwaga...nie na sylwestra, myślał, że to tak na co dzień do chodzenia 😮 🙂 Na sylwestra stwierdził, że za mało elegancka 😮 I wez tu mężczyznę zrozum 😉 🤨
Mi się podoba, jeśli szczuplutka jesteś to fajna laska będziesz 🤪 góra jest według mnie sexi(kiecki) 😜 Bo nie mogę powiedziec że mi się kobieta podoba bo jak by to wyglądało 🤪

Kornelka7 napisał(a):
Andzelika napisał(a):

Andzelika osobisty ocenił ją w 5 stopniowej skali na 4,5 (bo mu się bardzo podoba)ale...uwaga...nie na sylwestra, myślał, że to tak na co dzień do chodzenia 😮 🙂 Na sylwestra stwierdził, że za mało elegancka 😮 I wez tu mężczyznę zrozum 😉 🤨
Mi się podoba, jeśli szczuplutka jesteś to fajna laska będziesz 🤪 góra jest według mnie sexi(kiecki) 😜 Bo nie mogę powiedziec że mi się kobieta podoba bo jak by to wyglądało 🤪

Kornelka ta góra właśnie mi się najbardziej podoba. Heheh podziękuj osobistemu 🤪 😁 😁
A my robimy w domu u nas, albo u kolegi, więc bardzo elegancka nie musi być chyba. 🤨 🤨

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Andzelika napisał(a):

Kornelka ta góra właśnie mi się najbardziej podoba. Heheh podziękuj osobistemu 🤪 😁 😁
A my robimy w domu u nas, albo u kolegi, więc bardzo elegancka nie musi być chyba. 🤨 🤨

jak z wanny wyjdzie to mu powiem 🙂 musi nie musi ale może 🙂 Ty sie odpicuj na maxa i czuj sie jak KRÓLOWA BALU 🙂 🙂 🙂 poczekaj na inne opinie, nie polegaj tylko na mnie. wazne zebys Ty sie extra laską czuła, młoda mama w końcu jestes 🤪 🤪 🤪
ps 1 reka 🙂

Kornelka echh tam od razu królową 😁 😁 I tak jedna dziewczyna będę więc nie muszę się starać, żeby lepiej wyglądać od którejś 😁 😁, bo się tak kolegujemy grupką osób, w sumie sami chłopacy i żaden dziewczyny nie ma.

A nie przepraszam, ma do nas moja kuzynka z narzeczonym przyjechać na sylwestra, więc będzie 2 😁 😁

Kornelka7 napisał(a):
Pati123 napisał(a):
Wkurzaja knie Ci goście od Krokodyli,żaden ani słowa dzis mi nie napisał 😞 Jak do jutra nie odpiszą to do nich zadzwonię...

kurcze a moze oni mysla ze Ty zartujesz 🤢

Pati może Kornelka ma rację 😁 😁 Myślą, że sobie jakiegoś psikusa robisz, bo aż tyleee krokodyli 😁 😁 Albo próbują załatwić 🤨 🤨 😁 😁

Andzelika napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Pati123 napisał(a):
Wkurzaja knie Ci goście od Krokodyli,żaden ani słowa dzis mi nie napisał 😞 Jak do jutra nie odpiszą to do nich zadzwonię...

Pati może Kornelka ma rację 😁 😁 Myślą, że sobie jakiegoś psikusa robisz, bo aż tyleee krokodyli 😁 😁 Albo próbują załatwić 🤨 🤨 😁 😁

Daje im czas do jutra a jak nie to dzwonie do nich bo nie mozna tak robić trzeba dbać o klientów w dzisiejszym konkurencyjnym handlu 🙂

Andzelika ile ja bym dała,żeby w taka kiece wskoczyć 🙂 ale nie z tymi kg 😞

Pati123 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Pati123 napisał(a):

Daje im czas do jutra a jak nie to dzwonie do nich bo nie mozna tak robić trzeba dbać o klientów w dzisiejszym konkurencyjnym handlu 🙂

Andzelika ile ja bym dała,żeby w taka kiece wskoczyć 🙂 ale nie z tymi kg 😞

Ja to się muszę pomierzyć, bo też nie wiem czy się w nią wcisnę 🤨 🤨

Andzelika, sukienka śliczna 🙂

a ja z moim m. mielismy dzisiaj taaaki ubaw z Ksawiera 😁 lezał u mnie na kolanach a ja robiłam mu "aaaa psssik" , a on robił mine jak ten 3 dzieciaczek z filmiku od madaleny 🤪 po czym smiał się w głos tak, że az sie zanosił 🤪 i tak za kazdym razem - najpierw wielkie przestraszone oczy po czym mega głosny smiech 🤪 bosko to wyglada 😁
a teraz mały juz smacznie spi po kapieli 😉 a ja nadal głowie się nad zabawką na mikołaja 🤢

No to skoro taka fajna to może się skuszę, no ale najpierw muszę się pomierzyć 🤨

A Julek od 13 nie spał, teraz zasnął na pół godziny i już się zbudził 🤨 🤨 A zawsze taki śpioch w dzień hmmmm...