Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Co do dzieci, to nasz Julka rysowała sobie w notesiku, podchodzi do niej moja babcia i mówi "Juleczko narysuj może babci lalkę" na co Jula "Dziewczynoooo nie widzisz, że się nie zmieści" i oczywiście po tym powiedzonku jej słynne warczenie 😁 Bo robi takie wrrrr jak się wkurzy. 😁 😁

I przyszłam do mamy, wszyscy siedzieli w salonie, a Jula bawi się w przedszkole, my oczywiście dzieci byliśmy. Do mojej mamy kochana Beatka - super przedszkolak 😁 A do mojej babci brzydka dziewczynka - zsikała się w majtki 😁 😁 😁 Mojej mamie dała lalkę barbi żeby się pobawiła, babci przyniosła takiego chomika, babcia na to śliczny chomiczek - a Jula zaś wrrrrr to nie chomik to SZCZUR !!!!!! HAHA LEŻAŁAM. Taka wredna jest dla babci 😁 😁 😁

ann5353 napisał(a):
Siehankowa a jak ci idzie z jabłuszkiem 🙂 Ksawierek chętnie je? Bo niedługo zamierzam podać Hani i nie wiem jak zareaguję na coś innego niż tylko cyc 🙂

bardzo chetnie je 🙂 na widok łyżeczki łapie mnie za rękę i pcha do buzi 😁 nie mówie ze świadomie, bo on teraz wszystko pcha do buzki, ale fajnie to wygląda 😁 ale ogólnie bardzo fajnie wychodzi nam karmienie łyżeczką, bo ksawierowi leki podawałam i z łyzeczki i z kieliszka, więc jakąś wprawe juz ma 😉

• Mamusie
siehankowa napisał(a):
ann5353 napisał(a):
Siehankowa a jak ci idzie z jabłuszkiem 🙂 Ksawierek chętnie je? Bo niedługo zamierzam podać Hani i nie wiem jak zareaguję na coś innego niż tylko cyc 🙂

bardzo chetnie je 🙂 na widok łyżeczki łapie mnie za rękę i pcha do buzi 😁 nie mówie ze świadomie, bo on teraz wszystko pcha do buzki, ale fajnie to wygląda 😁 ale ogólnie bardzo fajnie wychodzi nam karmienie łyżeczką, bo ksawierowi leki podawałam i z łyzeczki i z kieliszka, więc jakąś wprawe juz ma 😉

No to mam nadzieję, że i u mnie jako tako pójdzie 🙂 Zaczynamy za tydzień 🙂

A nie wiem czy Wam kiedyś już nie pisałam.

Mojej kuzynki córka, ma teraz 5 lat.
Szłyśmy kiedyś do niej (Wiki miała 4 lata) i biegła sobie przed nami w gumowcach i z patykiem w ręku. Na jakiś budynku było coś sprejem nabazgrane, Wiki stanęła i pyta się mamy "Mamusi wiesz co tutaj napisali?" I takie hmmmm. Na co mamusia "No co kochanie" - "ŻE JESTEŚ GŁUPIA !!!!!!!" 😮 😮

A kiedyś zaś nie chciała jej dać czekolady czy tam czegoś i wyobraźcie sobie stanęła patrzy na nią takim kamiennym wzrokiem i "Dzi*ka" 😮 😮 😮
Ale to akurat jest dobitnie chamskie i niewychowane dziecko.

ann5353 napisał(a):
siehankowa napisał(a):
ann5353 napisał(a):
Siehankowa jaki super Mikołajek 🤪 🤪 🤪

mikołajek z miną mówiącą: "hmmm...pomyślmy... kto zasłużył na prezent" 🙃

Pewnie Mikołajek 😁

😁 😁 😁

• Mamusie
A co do tej dziewczynki o której pisałaś Andżelika, to ja rozumiem, że dziecko może być niekiedy niegrzeczne. W końcu każdy z nas ma swoje gorsze dni 🙂 Ale to co ty opisałaś to juz nie było smieszne jak w przypadku Alanka i Julci 🙂 Ja sobie nie wyobrażam , że moje dziecko nazwie mnie dzi... Zdarza im się, że się ze mną nie zgadzają - mają prawo, ale zawsze jestem mamcią, no w gorszych chwilach niedobrą mamą, ale to to juz przesada. No i zawsze mają przytulkę dla mamy, albo całuska, nawet Norbi, chociaż Igusiowi czasem dla taty brakuję, bo listonosz nie dowiózł 😁 Ale to fajne dzieciaki 🙂

• Mamusie
W końcu miej więcej was doczytałam 🙂
Justynka trzymam kciuki za decyzję, oby była słuszna 😉 😉 😉 😉 😉 😉
Siehankowa suuuper mikołajek i Fogi mikołajkowa 😁 😁 😁
Ja szukałam wszędzie stroju mikołaja dla Oliwki ale nigdzie nie dostałam 😞 😞 😞 😞 Mojej małej cos ostatnio mleko się odwidziało. Herbatkę pije chetnie a jak tylko poczuje mleko to zaraz się wydziera 😲 😲 😲 😲 Czy któraś z Was miała podobny problem???? Kurcze w sumie tylko w nocy mi spokojnie je bo na spiocha 😠 😠 😠

Aniołku - dzięki a w sprawie mleka się nie wypowiem bo my na cycu jedziemy 😉

A ja w sobotę na balkonie powiesiłam plaster słoniny dla sikorek i teraz mamy żywą karuzelę Fischer Price 😉 Jagodę lepiej bawią ptaki żrące to mięcho niż karuzelka 🤪

• Mamusie
dzień dobry 😎
miłego mikołajkowego dnia pełnego prezentów 😜

widzę plany sylwestrowe ,my jeszcze nic nie wymyśliliśmy i pewno spędzimy na białej sali
ann fajne zdjęcia
Inez kocyki super - fajne na prezent na przykład
Paloma poprawy humoru życzę i dużo cierpliwości
No a u mnie wczoraj siekał deszcz wrrr....no ale mikołaj dotarł 😉
Madzia powodzenia
Daniela i ja trzymam kciuki
siehankowa polecam Pulmex baby - maść rozgrzewająca - tylko że dopiero od 6 miesiąca
o Paninka widzę że wróciła dawna Lilka
jakie nowe mikołajki się pojawiły 🤪 🤪 🤪

uciekam bo mama przyszła na kawkę - b edziemy snuły świąteczne menu 😜

• Mamusie
ale slicznie swiatecznie w avatarkach sie zrobilo 🤪 🤪

a ja mam nerwy, wczoraj wzielismy cyfre i dzisiaj m. dzielnie ja sklada...poprzestawial meble, porozkladal tych srubek stojakow pudelek itp. nie ma jak sie ruszyc syf straszny a jeszcze moj tata ma przyjechac a nawet nie wiem o ktorej 😠 a ten moj madry gamon pojechal do znajomych po kabel - wczoraj 10 m kupilismy i okazalo sie ze za malo - a co jest najsmieszniejsze - jak kupowal 10 prosilam 3 razy zeby wzial wiecej 😠 teraz pewnie pojechal to zginie a ja siedze w tym balaganie 🤨
oooo przepraszam juz przyjechal 😉 😉

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Nadrobię Was później dziewczyny, bo wychodzę właśnie na spacerek.
Chciałam Wam tylko życzyć MIŁYCH MIKOŁAJEK

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/195/dsc08871j.jpg/][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/6562/dsc08871j.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]