Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Lydzia - a mi położna mówiła, że z torebki rumianek właśnie torebka na szklankę i tylko ją włożyć do wrzątki a za chwilkę wyjąć... aaaa. i wrzątek zagotować chwilkę w garnuszku z odrobiną cukru........ Tak mi radziła... ale uwaga bo rumianek goni kupke 🙂

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Diviana mądre te "wierszyki" 😉
Foga 3500 waga urodzeniowa Tosi
A ja sie wzięłam za sprzątanie klatki-trochę tych pięter jest 🤢 a tu już moja królewna mnie woła, kurcze przyśnie na troszkę i się budzi 🤢 i jak tu cos zrobić??

• Mamusie
Foga napisał(a):
Lydzia - a mi położna mówiła, że z torebki rumianek właśnie torebka na szklankę i tylko ją włożyć do wrzątki a za chwilkę wyjąć... aaaa. i wrzątek zagotować chwilkę w garnuszku z odrobiną cukru........ Tak mi radziła... ale uwaga bo rumianek goni kupke 🙂

ja do picia daję Rysiowi właśnie herbatkę w granulacie Bobovita Herbatka rumiankowa łagodna po 1 m życia.

Diviana - podzielam twoją pasję. Zarówno torebek jak i butów mam mnóstwo.
W zasadzie to części torebek powinnam się pozbyć bo już ich nie noszę. Może któraś z was ma ochotę? Mogę wysłać zdjęcia torebek na maila. Bo wyrzucić to trochę mi szkoda 🤢

• Mamusie
jo-aneczka napisał(a):
W zasadzie to części torebek powinnam się pozbyć bo już ich nie noszę. Może któraś z was ma ochotę? Mogę wysłać zdjęcia torebek na maila. Bo wyrzucić to trochę mi szkoda 🤢

Ooo ja o torebce nowej myślę 😉 🙂 Ja torebkę potrzebuję jedną ale taką żeby mi się wszystko w niej zmieściło, śrubokręt, bezpiecznik.... 😉 😜 🙂 Żatruję 🙃 Ta którą mam jest ok ale uszy o pomstę do nieba wołają. Chętna jestem 🙂

marta-lion napisał(a):
Co do torebek to ja też uwielbiam 🙂 Nawet na gwiazdkę zażyczyłam sobie torebkę 🙂
Buty oki, ale bardzo wybredna jestem i w sumie mam mało. Bo musi coś do mnie bardzo przemowić, żebym chciała kupić.

A ja myślałam, że tylko zwierzęta czasem przemawiają 🙂 A tu się okazuje, że buty również 😁

jo-aneczka napisał(a):

jo-aneczko błagam Cię nie pisz takkkk bo cięzko się nie skusić a ja mam fioła na punkcie torebek 😮 🤢 🤔 🥴

• Mamusie
jo-aneczka napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Co do torebek to ja też uwielbiam 🙂 Nawet na gwiazdkę zażyczyłam sobie torebkę 🙂
Buty oki, ale bardzo wybredna jestem i w sumie mam mało. Bo musi coś do mnie bardzo przemowić, żebym chciała kupić.

A ja myślałam, że tylko zwierzęta czasem przemawiają 🙂 A tu się okazuje, że buty również 😁
Oj to ty mało o świecie wiesz 🙂
Hihi wszystko gada 🤪 🤪 🤪

Diviana napisał(a):
jo-aneczka napisał(a):
Madalena - twojego maila mam więc chcąc nie chcąc - dostaniesz.
Jak sobie coś wybierzesz to fajnie, jeśli nie to będę szukać dalej. ODDAM W DOBRE RĘCE 😁

O jej to ja też chce zobaczyć

I ja też chcę pooglądać.

Ale żeśmy się rzuciły na ta Jo-aneczkę 😁

Kornelka7 napisał(a):
jo-aneczka napisał(a):

Ooo ja o torebce nowej myślę 😉 🙂 Ja torebkę potrzebuję jedną ale taką żeby mi się wszystko w niej zmieściło, śrubokręt, bezpiecznik.... 😉 😜 🙂 Żatruję 🙃 Ta którą mam jest ok ale uszy o pomstę do nieba wołają. Chętna jestem 🙂

kornelka - to jesteśmy pokrewne dusze 😉 ja na serio w torebce mam śrubokręt, normalni i krzyżak oraz latarkę i trochę apteczki i poza tym babskie bibeloty....... kiedyś m miał coś mi tam poszuka ale zrezygnował.stwierdził że on w garażu ma mniej rzeczy niż ja w torebce..
ale jo-aneczka, ja też chętnie obejrzę i może coś odkupię... bo w sklepie nigdy sobie nie umię wybrac...a jak już kupię, to później mi się nie podoba 🤢 🤢 🤢 🤢

Paninka napisał(a):
a ja nie mam zadnej torebki ☺️ ☺️ wiec jo-aneczko chetnie sobie obejrze ale mi tak glupio...wolalabym odkupic zebysmy obie z tedo korzysc mialy...a teraz zakochalam sie w tych butkach...ale na Lilke chyba za male by byly

http://szafka.pl/c634193-sztruksowe-botki-10cm.html

Hmm 10,5 cm długości stopy ma mój Julek. 😁 😁

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
Paninka napisał(a):
a ja nie mam zadnej torebki ☺️ ☺️ wiec jo-aneczko chetnie sobie obejrze ale mi tak glupio...wolalabym odkupic zebysmy obie z tedo korzysc mialy...a teraz zakochalam sie w tych butkach...ale na Lilke chyba za male by byly

ja Lice wlasnie zmierzylam i wyszlo 9,5 ale jak dojda rajstopki czy skarpetka to lipa...a tak cudne sa

ooo a miałam pisać, że Divianka świetny pomysł o emailach na forum zapodała a ja o sklerozo zapomniałam go urzeczywistnić. ☺️ 🤔 Zaraz się poprawię. nooo i oczywiście zaklaszczę koleżance 🙂 🤪

• Mamusie
Paninka napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Paninka napisał(a):

ja Lice wlasnie zmierzylam i wyszlo 9,5 ale jak dojda rajstopki czy skarpetka to lipa...a tak cudne sa

Ja je mam w ulubionych bo dziś też wypatrzyłam ale Ala ma 9 cm i też pomyśklałam że lepiej chyba większe