Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

aniolek82 napisał(a):
siehankowa napisał(a):
aniolek82 napisał(a):
siehankowa napisał(a):
a dzięki marta, katar stopniowo ustępuje 😉 przemyslec przemyślałam i jestem chętna, ale mój mały jezdzi jeszcze popsuty - czekamy na kuriera z chłodnica 😜 a dużym nie chce jechać, bo ksawiera musiałby do tyłu dać, a jakos wole miec go pod ręką 😉 ale jezeli propozycja będzie nadal aktualna to "na dniach" sie zjawimy 🙂
może jeszcze aniołka z oliwką wyciągne? 🤪 😜

a gdzie chcesz nas wyciagać??????? 🤪 🤪 🤪

do marty 😁

Jeśli Martusia nie ma nic przeciwko, to my bardzo chętnie 😁 😁 😁 😁 😁 😁

zawsze możemy postawic ją przed faktem dokonanym 😁 pojedziemy, staniemy pod drzwiami, zapukamy, otworzy, to juz chyba nas nie wygoni 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

marta-lion napisał(a):
Siehankowa, Aniołek nie ma sprawy. Najlepszy byłby piatek, bo wtedy będziemy miały co oglądać 🙂 🙂 🙂 Siehankowa wie o co chodzi. Tylko uprzedzam lojalnie, że mam w domu 2 latka, hihi i z drzemkami bywa różnie, Julka już przywykła 🙂 🙂 🙂
No to jak?

tylko, że ja wątpie żeby mi do piatku auto zrobili... bo zalezy kiedy ten kurier łaskawie się zjawi... 2-latka nam nie straszna 😁 jak jeżdze do siostry to tam jest nadpobudliwy, wiecznie biegający i krzyczący, pragnący być w centrum zainteresowania 7-latek , tak więc ksawier juz przywykł 😁

Diviana napisał(a):
Siehankowa a wogóle to mnóstwo kilometrów macie do Warszawy i to jeszcze na 2 jakbyś chciała przyjechać dzień wcześniej i przenocować to zapraszam, bo domyślam się że taka długa droga z maluchem to masakra a tak zawsze troszkę bliżej no i nockę byście mogli przespać

diviana, a ty ile km przed warszawą mieszkasz? jaka to miejscowość, to lukne na mape 😉

• Mamusie
siehankowa napisał(a):
Diviana napisał(a):
Siehankowa a wogóle to mnóstwo kilometrów macie do Warszawy i to jeszcze na 2 jakbyś chciała przyjechać dzień wcześniej i przenocować to zapraszam, bo domyślam się że taka długa droga z maluchem to masakra a tak zawsze troszkę bliżej no i nockę byście mogli przespać

diviana, a ty ile km przed warszawą mieszkasz? jaka to miejscowość, to lukne na mape 😉

No ja to tak około 40 km to 5 km od Grodziska Mazowieckiego, więc od Ciebie jak się jedzie to właśnie od mojej strony do warszawy się wjeżdża

Dzień dobry

U mnie m się rozłożył.....i leżakuje.....
Tosia katar ma najgorzej nad ranem.....

Siehankowa, Aniołek, Ann powodzenia 🙂
Moniczek oklask dla Ciebie 🙂
A ja nie wiem kiedy Tosia została spłodzona 😁 😁 wychodzi że 17listopada z kalkulatora

idę ogarniać chatę

• Mamusie
siehankowa napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Siehankowa, Aniołek nie ma sprawy. Najlepszy byłby piatek, bo wtedy będziemy miały co oglądać 🙂 🙂 🙂 Siehankowa wie o co chodzi. Tylko uprzedzam lojalnie, że mam w domu 2 latka, hihi i z drzemkami bywa różnie, Julka już przywykła 🙂 🙂 🙂
No to jak?

tylko, że ja wątpie żeby mi do piatku auto zrobili... bo zalezy kiedy ten kurier łaskawie się zjawi... 2-latka nam nie straszna 😁 jak jeżdze do siostry to tam jest nadpobudliwy, wiecznie biegający i krzyczący, pragnący być w centrum zainteresowania 7-latek , tak więc ksawier juz przywykł 😁
Ok to zawsze możemy po weekendzie 🙂

• Mamusie
marta-lion napisał(a):
Ot i Siehankowa wczoraj światła nie zgasiła 😜

Dzień dobry.
Dziś mamy rocznicę. Dokładnie rok temu Moniczek założyła sierpnióweczki2011 na brzuszku 🤪 🤪 🤪
Wszystkim sierpnióweczkom przesyłam buziaki z tej okazji. Miłego dnia.

dzień dobry 😜
mamciu Marta aż mi ciarki przeszły 🤪ja się tak nie mogłam doczekać tych dwóch kresek 😮 🙃 a potem Was na forum hihi
a tu nasze bąki takie duże już 😁 jak ten czas leci

• Mamusie
hej dziewczyny!
ne doczytalam jeszcze...lilka wlasnie sie obudzila to pozniej sprobuje...

wczoraj co koncert urzadzila 😮 😮 😮 nie wiem co jej sie stalo...czy to brzuszek ( strasznie wierzgala, wyginala sie i baczki przy tym puszczala) czy zeby bo uslinione okropnie byla obie lapki na raz pchala z wielka sila do buzi a jak jej dalam gryzaka to na chwile sie uspokoila...

normalnie razem z nia sie poplakalam bo nie wiedzialam co sie dzieje...zanosila sie, powietrza zlaac nie mogla...i pierwszy raz lzy jej polecialy 😞 potem usnela i jak sie obudzila juz bylo wszystko ok 🤔 🤔 🤔

Dzień Dobry 🙂
moniczek Dziękuję Ci za stworzenie forum 🙂 Duży buziak Ci się należy 😘
Justyna jeśli Twój m chce tak bardzo kupić synkowi matę to może lepiej coś takiego 🙂
http://allegro.pl/mata-dwustronna-autobus-muzyk-swiatlo-dzwiek-i1966188868.html

• Mamusie
madalena20 napisał(a):
Dzień Dobry 🙂
moniczek Dziękuję Ci za stworzenie forum 🙂 Duży buziak Ci się należy 😘
Justyna jeśli Twój m chce tak bardzo kupić synkowi matę to może lepiej coś takiego 🙂
http://allegro.pl/mata-dwustronna-autobus-muzyk-swiatlo-dzwiek-i1966188868.html

A mówila, ze mąż ją z kompa wygonił 😁 😁 😁

Dzień dobry 🙂
Ale Wam fajnie kobietki,ze mozecie poplanowac spotkanie... Ja to w szrej d...mieskzam i do wszystkich daleko 😠 😠 😠
U nas nawet nocka mogłaby być gdyby nie męczący brak kupki...Pobódka buła nad ranem a potem Nadi przysnęła po suszarce i akcji z masażem brzusia...teraz spadam odciągnąć pokarm i dodać zagęstnika a potem na spacerek 🙂 bo umówiłam sie z ko,leżanka na kawusie więc po wizycie zajrzę do was 🙂 A tak w ogóle to jakiś czas temu zdałam sobie sprawę ,że jestem uzależniona od allegro i sklepów internetowych, i musze sie troszke zacząć kontrolowac- oczywiście nic dla mnie czy męża tylko wszystko dla Nadi a w ostatnim miesiącu ciuszków nakupowaam Nadi,ze szokqwięc muszę sie jakoś wyuleczyć 😞 🙃 😮

• Mamusie
mam jeszcze jedno pytanie...otoz w dzien jak Lilka spi to jest zawsze cieplutka ale w nocy juz nie 🤔 🤔 najpierw sala pod kolderka, pozniej jeszcze cienkim kocykiem ja przykrywalam a dzisiaj oprocz kolderki miala koc na 4 zlozony i tak nie byla taka cieplutka...w nocy mamy jakies 19-20 stopni...boje sie ze marznie...no ale spi spokojnie to moze tak powinno byc ☺️ ☺️

marta-lion napisał(a):
siehankowa napisał(a):
marta, a tak w ogóle to w jakiej dokładnie miejscowosci mieszkasz? bo chyba nie w kłodzku?
sms 😉

juz wszystko wiem, dzieli nas 45 km 😜