Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Landusia napisał(a):
marta przykro mi! trzymaj sie dzielnie kochana 😞
co do kupek i wibracji.. juz nie moge doczekac sie az przyjdzie moj.. i napisze jak dziala na zaparcia nadinki..

a u nas wibracje nie działaja.... bo i tak kupki nie mógł zrobic przez cala noc prawie stękał ale nie wiem czemu pewnie cos zezarłam ...

• Mamusie
Niedziele poświęcona na rodzinne porządku całego domku
Ale obiadek juz nawet na jutro ugotowany, bo rano przychodzi polozna
Dzidzia grzeczniutka cały dzien , teraz trza by ją rozerwać troche zeby w nocy spała a nie zwiedzała
Dzien jak zwykle sponsoruje KETONAL
jutro dzwonie do dentysty ze antybiotyk nie pomaga, bez ketonalu chce mi ryj rozerwac 😞 jestem u kresu wytrzymalosci
zeżarłam prawie całą buteleczke!!! 😲 😲w tydz,

Landusia-ale super zdjątko Nadii 😘 😘
Marta- wyrazy współczucia

Ide dopoić dziecie rumiankiem , ciezko jej z tym brziszkiem od kiedy nie karmie 😞 😞
chyba zmienimy mleko na bio combotic albo enfamil nie wiem jeszcze

• Mamusie
kahlanik napisał(a):
asia19874 napisał(a):
hej 🤢, no i pochwalilam mojego syna 😮 🤢 dał nie zły popis w nocy i nad ranem 😮 a ja nie słyszałam nic 😲 po całym tygodniu spałam jak zabita i walczył z nim mój Marko 🙂 oczywiście wygrał Tymon bo jak inaczej 😜 Od rana odsypia noc 😮 masakra ...
Kurcze ja mam leżaczek bez wibracji 🤔 może i na mojego by zadziałało i kupkał by częściej 🤔 🤨 ale bezsensu kupować następny 🥴

Marta wyrazy współczucia Kochana ! trzym się dzielnie 😘

Oj Kochana, myślę, że by pomogło, Tadzio przed chwilą zrobił CZWARTĄ kupę dziś 🤪 🤪 A wcześniej nie robił ze trzy dni. Ten co masz zawsze możesz sprzedać 🙂 Ale ja Cię do niczego nie namawiam, żeby nie było na mnie potem 😜

🤪 podpieliśmy pozytywkę z łóżeczka turysztycznego do leżaczka bo między innymi wibruje 😁 Młody leży i jest mega zadowolony 🙃 jak zrobi kupsko dziś tj.2 dzień 😉 tak jadę uściskać Czarnule 😁 🙃
Długo Tadzio leżał do pierwszej kupy 😜 ??

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
Niedziele poświęcona na rodzinne porządku całego domku
Ale obiadek juz nawet na jutro ugotowany, bo rano przychodzi polozna
Dzidzia grzeczniutka cały dzien , teraz trza by ją rozerwać troche zeby w nocy spała a nie zwiedzała
Dzien jak zwykle sponsoruje KETONAL
jutro dzwonie do dentysty ze antybiotyk nie pomaga, bez ketonalu chce mi ryj rozerwac 😞 jestem u kresu wytrzymalosci
zeżarłam prawie całą buteleczke!!! 😲 😲w tydz,

Landusia-ale super zdjątko Nadii 😘 😘
Marta- wyrazy współczucia

Ide dopoić dziecie rumiankiem , ciezko jej z tym brziszkiem od kiedy nie karmie 😞 😞
chyba zmienimy mleko na bio combotic albo enfamil nie wiem jeszcze

współczuje tego bólu 🤢 ja mam dentystę jutro popołudniu i już mam mega nerwa 🤢 😮
a jakim karmisz ?

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
mphz napisał(a):
witaaajacie wreszcie sie ja zarejestrowalam- mph to ja.bede do was znow z zuzanka zagladac 😘

hej 🙂 co u Was ? jak Zuzia 🙂 ??

WITAAAJ u nas wspaniale-dziecko aniol.juz po szczepieniu jestesmy. ja musze was koniecznie nadrobic bo nie jestem na biezaco. mam nadzieje ze wszystko oki

• Mamusie
mphz napisał(a):
asia19874 napisał(a):
mphz napisał(a):
witaaajacie wreszcie sie ja zarejestrowalam- mph to ja.bede do was znow z zuzanka zagladac 😘

WITAAAJ u nas wspaniale-dziecko aniol.juz po szczepieniu jestesmy. ja musze was koniecznie nadrobic bo nie jestem na biezaco. mam nadzieje ze wszystko oki

na co szczepiłaś ? to super że Zuzia nie daje w kość za bardzo 😜
a na forum nowe tematy 😜 min . kupy ,szczepienia i ogólnie wsio dot.naszych pociech 🙂

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
mphz napisał(a):
asia19874 napisał(a):
mphz napisał(a):

a na forum nowe tematy 😜 min . kupy ,szczepienia i ogólnie wsio dot.naszych pociech 🙂

hee musze sie wdrazyc w forum. ja to kurcze nie wiedzialam do ostatniej chwili n co szczepic...tyle roznych opinii- za i przeciw.wzielismy tylko 5 w 1 a ty

• Mamusie
mphz napisał(a):
asia19874 napisał(a):
mphz napisał(a):
asia19874 napisał(a):
mphz napisał(a):

hee musze sie wdrazyc w forum. ja to kurcze nie wiedzialam do ostatniej chwili n co szczepic...tyle roznych opinii- za i przeciw.wzielismy tylko 5 w 1 a ty

u nas rota i żółtaczka póki co bo 5in1 jest w nogę a u nas to teraz nie możliwe więc musimy czekać jak Młody nie będzie zagipsowany 🤔 no i szczepimy też pneumo także full opcja

• Mamusie
Dobrze że chociaż z kupami nie mamy problemu. Hania dzisiaj marudna,drzemie za miast normalnie pospać. Wczoraj ją pierwszy raz kąpałam,dzisiaj powtórka z rozrywki 🙂
Martwi mnie troche jej pępuszek,który jeszcze nie odpadł,pielęgnuje go praktycznie po każdym przewijaniu octeniseptem i najwidoczniej jest mało skuteczny bo dolna część jeszcze ie jest tak jak powinna być zasuszona ;/ Jutro idziemy do lekarza z ta skaza białkową to od razu go zobaczy.

Leginsik napisał(a):
Dobrze że chociaż z kupami nie mamy problemu. Hania dzisiaj marudna,drzemie za miast normalnie pospać. Wczoraj ją pierwszy raz kąpałam,dzisiaj powtórka z rozrywki 🙂
Martwi mnie troche jej pępuszek,który jeszcze nie odpadł,pielęgnuje go praktycznie po każdym przewijaniu octeniseptem i najwidoczniej jest mało skuteczny bo dolna część jeszcze ie jest tak jak powinna być zasuszona ;/ Jutro idziemy do lekarza z ta skaza białkową to od razu go zobaczy.
i najlepiej patyczkiem tam głebiej gdzie niezasuszone 🙂

u mnie tez tak było wez spirytusem i okteniseptem na zmiane ja tak robilam i odpał chociaz w srodku jeszcze nie dokonca zagojone i po kąpieli przemywam mu w srodku spirytem a w dzien okteniseptem

• Mamusie
Leginsik napisał(a):

DO MIESIACA MOJA WALIŁA W KAZDA PIELUCHĘ , A TERAZ JEDNA , DWIE DZIENNIE ,....CZYLI JUZ NIEDŁUGO ZOBACZYSZ JAK TO BEDZIE U CIEBIE

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
ASIK JAK TYMON Z KUPĄ......MAM NADZIEJE ZE COS GO RUSZYŁO.....
WITAJ MPH.....JAK ZUZKA , JA WIDZE ZE ZUZKA Z 8 WRZESNIA , A MOJA JULCIA Z 9.....JA NA SWOJA TEZ NIE NARZEKAM ....ABY TYLKO ZDROWE BYŁY NASZE KOCHANE NIUNKI....
MY PO SPACERKU..... 🙂 🙂 🙂

Czekam 😁 🤪 leży zadowolony, dupsko mu wibruje i nawet usnął 😜 czekam na efekty 🙂