Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
mój był wczoraj u siebie w parafi i zamówił chrzest na 10.12 na 15.30 , proboszcz spoko , zgodził sie i robi nam mszę osobną za Tymonka z chrztem i powiedział że rozumie że chcemy wcześniej bo są małe dzieci itp...i teraz musimy jechać do mnie i odmówić 🤪 czuję że będzie hard core bo bez kasy nie wyjde 🤪 😠 ale go zdziwko strzeli jak mu powiemy że robimy gdzie indziej 😜 😁

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
mój był wczoraj u siebie w parafi i zamówił chrzest na 10.12 na 15.30 , proboszcz spoko , zgodził sie i robi nam mszę osobną za Tymonka z chrztem i powiedział że rozumie że chcemy wcześniej bo są małe dzieci itp...i teraz musimy jechać do mnie i odmówić 🤪 czuję że będzie hard core bo bez kasy nie wyjde 🤪 😠 ale go zdziwko strzeli jak mu powiemy że robimy gdzie indziej 😜 😁

heehehheeh no i bardzo dobrze zrobiliście 🙂 Instytucja księży to temat rzeka-zaraz mi się ciśnienie podnosi.... 😠 😠 😠 😠
Chociaż zdarza się czasem taki prawdziwy,fajny księżulo-u moich rodziców w parafii w Lesznie taki jest wlaśnie. I tam też chcemy chrzcić Małą 🙂

• Mamusie
agamu napisał(a):
asia19874 napisał(a):

heehehheeh no i bardzo dobrze zrobiliście 🙂 Instytucja księży to temat rzeka-zaraz mi się ciśnienie podnosi.... 😠 😠 😠 😠

mi też 😠 czarna mafia ... 😠
A niech no mi tylko kasy nie odda , bo to są bezczelne typy więc wcale bym się nie zdziwiła .

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
agamu napisał(a):
asia19874 napisał(a):

A niech no mi tylko kasy nie odda , bo to są bezczelne typy więc wcale bym się nie zdziwiła .

Brak slów-oni sobie urządzają państwo w państwie!!!A później się dziwią, że ludzie nie chodzą do kościoła... 🤢

• Mamusie
my chrzcimy mała 17 grudnia jak da rade a jak nie to 18 🙂 wlasnie jestem na etapie wybierania zaproszen 🙂 co do ksiezy to ja tam nic do nich nie mam.. raz trafil mi sie taki niefajny przy spowiedzi przedslubnej jak wyzywal mnie za ciąże i nagadał ze bedziemy nieszczesliwi do konca zycia a nadia bedzie chorowala bo jest dzieckiem grzechu.. .. 😮

• Mamusie
agamu napisał(a):
asia19874 napisał(a):
agamu napisał(a):
asia19874 napisał(a):

Brak slów-oni sobie urządzają państwo w państwie!!!A później się dziwią, że ludzie nie chodzą do kościoła... 🤢

dlatego właśnie jestem wierząca nie praktykująca bo to co oni wyprawiają to się w pale nie mieści ... 😮 siedzą bąki zbijają i kasa im leci z nieba ... żyć nie umierać . Jeszcze jak się trafi na jakiegoś faktycznie z powołania , ale to niestety rzadkość 🥴

• Mamusie
Landusia napisał(a):
agamu napisał(a):
ASIULKA ZG!!!!!!!!!!!!!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN-ZDRÓWKA, USMIECHIU, MIŁOŚCI,SPEŁNIENIA MARZEŃ I RADOŚCI Z CÓRECZEK 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

podpisze sie pod zyczeniami! ☺️ 😘

i ja z zuza 😘

• Mamusie
mphz napisał(a):
Landusia napisał(a):
agamu napisał(a):

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN-ZDRÓWKA, USMIECHIU, MIŁOŚCI,SPEŁNIENIA MARZEŃ I RADOŚCI Z CÓRECZEK 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

i ja z zuza 😘

i MY 🤪 😁
😘 😘 😘 Kochana najlepszego !!!!

• Mamusie
kamiska napisał(a):
dzien dobry 😘na dobry początek tygodnia
moj maz ma urlopp wiec 🤪siedzimy w trojeczke w domku a moze nawet gdzies wyjedziemy 🙂choc pogoda nie sprzyja

czy wasze dzieciaczki tez maja caly czas zapchane noski po nocy??musze koniecznie kupic nawilzacz bo od miesiaca walcze z zapchanym noskiem o 5 rano

jak dobrze masz zawsze cos maz pomoze 🙂 my tez mamy noski zapchane moze kiedy pojde po chociaz zawieszke na grzejnik 🥴

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
mphz napisał(a):
Landusia napisał(a):
agamu napisał(a):

i ja z zuza 😘

i MY 🤪 😁

my tez!!! 😘 😘 🤪

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
mphz napisał(a):
Landusia napisał(a):
agamu napisał(a):

i ja z zuza 😘

i MY 🤪 😁

i my tez 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
Asiu dziś wielki dzień Twojego święta
i Dorcia o Tobie pamięta
więc z okazji 28 Urodzin
składam ci moc życzeń:
uśmiechu, zdrowia, radości,
mnóstwa prezentów i gości,
przyjaźni wielkich i małych,
wielu przygód niebywałych
i uśmiechu wesołego i wszystkiego,
wszystkiego najlepszego!

• Mamusie
Landusia napisał(a):
asik dam znac jak cos sie dowiem.
izka a tobie co?
laski do kiedy daje sie wit d?

mi paznokiec po ciazy, szpitalu zaczal wrastac raz maz wycial na okraglo troche pomoglo a potem jeszcze gorzej ropa az pod paznokciem wycielam caly rog plytki i jeszcze gorzej zrobilam 😮 po domu jak cie moge najgorzej wyjsc 😮
wit d chyba do roku sie podaje

• Mamusie
mam to samo tylko mi tak rosnie samo.. wyje z bolu jak maz mi wydusza ta rope i wycina paznokcia od polowy płytki az z boku guzego palca.. wiem co czujesz.. a jak boli jak buty zakladam jak juz sie nazbiera ropy.. niesttey nic na to nie pomoze... 😞 😠 w moim przypadku nawet gdyby mi go zdjeli to i tak rósł by tak samo.. taki ma bieg koslawy 😁 😠

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Siema
Co do seksu ....to ja jakos nie mogę ....jeszcze przed pojsciem do Gina tak czasmi miałam chęć ...ale zawsze nie było M....a po wizycie to mi sie odechciało wszytskiego ....ja myslałam ze to tylko boli jak sn rodzimy , a nie po cc.....myslałam ze sie zsune z fotela ....a lekarz do mnie zachowuje sie Pani jak dziewica ....a ja bardzo smieszne ....myslałam ze to nic nie boli jak w czasie ciązy ...moj Gin jast bardzo delikatny ale teraz jak zasunął mi to myslałam ze zejde .....
Kasia....ze tak napisze mam nadzieje ze sie nie obrazisz ....ale z Ciebie dojna.....no szok ile ty masz mleka ....Michas rosnie jak na drożdzach , czy przy Grzesiu tez tak miałas....??
Lui.....jak Ty cos napiszesz to na serio idzie popuscic w gatki ....
Asik z Zg ....powtarzam pyanie kochana!!!!!Jak po wywiadówce???????

Kochana byla moja mam w ten dzien i qrwA zapomnialam z tego wszystkiego o wywiadowce ☺️...tzn przypomnialam sobie w trakcie trwania zebrania 🙃...i kij juz zaniechalam pędzenia na nie ..bo kobita nie dosc ,ze z Kami sie ma to jeszcze matka gapa ... ☺️
Ale pewnie nic nowego bym sie nie dowiedziala..."Kamila nie potrafi sie skupic na lekcji,wychodzi do wc kiedy chce i nie chce pracowac .."-piekne realia 🤢

Asik niezła jestes....a co do Kami.....chyba kazde dziecko nie potrafi sie skupic.....wiesz siedziec tak przez 45 min .....ale ze sobie sama wychodzi to jest niezła , w sumie w domu nie pyta sie Ciebie czy moge mamusi zrobic kupę....hi hi...wiem o co chodzi .....
A na nk widziałam zdjeci babci .....jaka Ty jestes do mamy podobna.....mam nadzije ze teraz wszytsko sie ułozy i bedzie git.....
A rodzice Jędru juz byli u Was ....????Pierwsza wnuczka...????

no tak tym bardziej,ze Pani ma z uczniami uklad...ze kazde dziecko wychodzi do wc i sie nie musi pytac..dla mnie to jest chore -takie uklady z pierwszakami 😮 😮 😮 😮 a potem ma pretensje,ze dziecie naduzywa swawoli....powinna babka zakazavc i tyle..jesli sobie nie radzi na lekcji to chyba nie za bardzo nadaje sie na wychowawce..ja nie moge siedziec z dzieckiem na lekcji no do hugab wafla! 😠 Owszem jestem zla na Kami nieraz ,ale druga str medalu jest taka ,ze Pani chyba najlepiej by chciala posadzic dzieciaki do lawki jak laleczki ....dzieci sa rozne -moja to aktywna fizycznie az nadto 😲 😁 😁
A z mama mam nadz bedzie ok... 🙂
Jesli chodzi o mame Andrzeja -to jest na wozku i mieszka za sciana 🙂hehe a ojciec ŚP...
a wnusia dla Niej nie pierwsza ,a siódma bodajże 😉