Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Jestem i ja ....ale sie wyspalam , jak sie z mała połozylam o 20 to do 5.30 spałam .....Julkę o 6 nakarmiłam i do łozeczka ...juz spi moje kochanie......ma dzisiaj 3 m-ce 🙂 🙂
Moj mężuś ma dzisiaj urodzinki....wiec trza zrobic jakąs kolacyjnke.... 🙂 🤪 😜
Asik z K....jestes boska.....
Wszystkie dały sie oklaska z rana....
'Ania25....po to jestesmy zeby sie wspierac , doradzic , opierdzielic he he....albo sie wyzalic...pisz o wszytskim 😘
Asik z Zg ...i jak ta mata Ci sie podoba i przede wszystkim Oli....
Agata....jak se kuźwa przypomne to leje ze smiechu he he .... 🤪 🤪
Anulcia.....Twoja Emilka jest boska....jak pisze to patrze na jej zdjecie i az mi sie sama mordka cieszy, ten usmiech

• Mamusie
Witam się kochane 🙂
Noc do dupy-spać nie mogłam do 3, Mała niby spała, ale jakoś tak nerwowo, co chwilę leciałam do łóżeczka sprawdzać, czy wsio ok z nią...
Do tego lało jak z cebra całą noc, od wieczora głowa mnie bolała,stwierdziłam,że przejdzie, ale nie przeszło...w końcu o 5 brałam tabletkę, bo myślałam ze padnę.
więc jestem nie wyspana, do tego nadal boli mnie głowa 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢

LETKA trzymam kciuki za Was 🙂
ANIA jak tylko będziesz chciała się wyżalić -wal jak w dym...po to tu jesteśmy na dobre i na złe...a wygadanie się zazwyczaj pomaga 😘
ASIA KR to się księżulo zdziwił hihihihi
AGA CZARNA najlepszego dla męzulka i dla JULECZKI 😘 😘 😘 😘 😘

idę zjeść śnadanie, Gabi ogląda baby tv 🙂 -tam leci codziennie to samo...głupów robią z tych dzieci, a one biedne mają radochę... 🤢

• Mamusie
witam sie,

u nas tez pogoda do dupy, ciemno w domu, ciagle pada. Ja tez jestem niewyspana, mama mi sie snila, ze byla w szpitalu. Ostatnio bardzo zle spie, tzn. spie jak kamien, nawet malego nie slysze, maz mnie budzi ale jakos nie moge sie wyspac, budze sie i czuje jakbym cala noc nie spala. Malo jem, tylko obiady, Darek mowil ze jakies witaminy mi dzis kupi, bo mocno schudlam, ale to nie od tego przeciez tylko od zmartwien.

A tak wogole milego dnia wam zycze dziewczynki

• Mamusie
a moja Niuńka ostatnio wróciła do pobudek o 3.30 (jeszcze niedawno spała do 6) może prze to, że o 18 robi sobie drzemkę??
na szczęście szybko zasypia a nie buszuje 2h jak kiedyś

i zastanawiam się o co chodzi bo jakoś DUŻO JE 😮 😮 zjada 140-180 i za 2 godziny znowu głodna bo palce wcina. Fakt, nie zawsze tak jest, najcześciej rano i wieczorem- potrafi nawet co godzinę jeść. Ale co mam zrobić jak marudzi???

• Mamusie
kahlanik napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
karolajna1988 napisał(a):
http://m.shtyle.fm/wsearch.do?q=kuchnia,m%C4%85%C5%BC,%C5%BCona

🤪 🤪
DOBRE! 🤪 🤪 🤪
a gdzie Tadeo i Jego mama???

Mama chodzi do pracy 😞 A Tadeo się buja z dziadkiem 😁
Tadzisław nabył wczoraj nową umiejętność: obraca się z brzucha na plecy podnosząc pupę do góry i zapierając się na głowie 🤪 A potem robi taki wykop jedną nóżką i hop! Już jest na pleckach 🤪 Pociesznie to wygląda 😁 🙃 😁

Doczytałam o Ani, moje kondolencje, Kochana 😘 😘

Alicja dzień starsza a nawet główki nie za bardzo podnosi jak leży na brzuchu 😮 ale wierzę, że nadrobi 🙂 trening czyni mistrza jak powiedziała Ania100 😉

• Mamusie
hej wczoraj nie miałam głowy pisac jakos wszystko bylo nie tak ale po rozmowie z męzem wiem juz ze musze byc silna dla nich

na szczęście inf minela choc maly jest caly czas niespokojny
noc w miare caly czas tulilismy sie z Jasiem do osiebie i jakos udalo sie troszke pospac

Aga 😘 😘 😘dla JULKI
Letka ja rowniez trzymam kciuki

cześć laseczki
nocka u nas ok chociaz mojemu dziecku poprzewracało się w tyłku i budzi sie o 3 🙂
ale i tak go kocham 🙂 🙂
kurde jak nie bylo mleka tak troche wróciło i bolaly mnie cyce w nocy i byly twarde ,
ale jak sie przyssał to wyssał wsio 🙂 a teraz leży w lezaczku i ogląda nastoletnie matki 🤪

a wogule to Buziaki dla Julencji 😘 😘 😘 😘
Ania musisz jeść zrób to dla pawełka jedz bo się rozchorujesz 😘 😘 wiem to bardzo trudne pamietam jak moja mama wygladala po smierci swojej mamy same kosci i skóra ...

Kamiśka trzymamy kciuki za Jasieńka

kamiska napisał(a):
dzięki Karola trzeba miec nadzieje ze bedzie 🙂

ja mam dzis dola maz wyjezdza na studia ja sama z malym znow ciezki dzien i smutno mi samej bede zagladala do Was ...

zaglądaj zaglądaj a weekend szybko minie 🙂 taka aura jest ze nic sie nie chce i człowiek tylko łapie doły

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Jestem i ja ....ale sie wyspalam , jak sie z mała połozylam o 20 to do 5.30 spałam .....Julkę o 6 nakarmiłam i do łozeczka ...juz spi moje kochanie......ma dzisiaj 3 m-ce 🙂 🙂
Moj mężuś ma dzisiaj urodzinki....wiec trza zrobic jakąs kolacyjnke.... 🙂 🤪 😜
Asik z K....jestes boska.....
Wszystkie dały sie oklaska z rana....
'Ania25....po to jestesmy zeby sie wspierac , doradzic , opierdzielic he he....albo sie wyzalic...pisz o wszytskim 😘
Asik z Zg ...i jak ta mata Ci sie podoba i przede wszystkim Oli....
Agata....jak se kuźwa przypomne to leje ze smiechu he he .... 🤪 🤪
Anulcia.....Twoja Emilka jest boska....jak pisze to patrze na jej zdjecie i az mi sie sama mordka cieszy, ten usmiech

najlepszego dla meza i Julki 😘

• Mamusie
BUZIAKI DLA NASZEJ SŁITAŚNEJ JULCI 😘 😘 😘 😘
LETKAMY TEZ DZISIAJ ORTOPEDE MAMY I JAK JA BYM CHCIAŁA TEJ CHOLERNEJ FREJKI SIE POOZBYC!!!!!!!!!!ONA MATEUSZOWI TO NIE PRZESZKADZA TYLKO MI BO CIAGLE MAM WRAZENIE ZE MU W TYM GORACO I NIE WYGODNIE ALE ON NIE PROTESTUJE NA SZCZESCIE
ANIABADZ DZIELNA A NAWET MUSISZ BYC BO MASZ DLA KOGO I PAMIETAJ CHOC TO MARNE POCIESZENIE TO Z KAŻDYM DNIEM BEDZIE LEPIEJ
KAROLAJNATO GŁODOMOR Z TWEGO SYNCIA MÓJ NAJWIECEJ ZJADŁ 130ML 🙂

• Mamusie
karolajna1988 napisał(a):
cześć laseczki
nocka u nas ok chociaz mojemu dziecku poprzewracało się w tyłku i budzi sie o 3 🙂
ale i tak go kocham 🙂 🙂
kurde jak nie bylo mleka tak troche wróciło i bolaly mnie cyce w nocy i byly twarde ,
ale jak sie przyssał to wyssał wsio 🙂 a teraz leży w lezaczku i ogląda nastoletnie matki 🤪

cos sie dzieciakom pozmienialo 😁
moj tez sie obudzil o 2giej, ale dlatego, ze caly sie zasiural 😠 😠glupie huggiesy, na szczescie juz je konczymy 😠 😠 😠 a byl taki zaspany, ze jak go maz przebieral to prawie zasnal na przewijaku 😉

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
BUZIAKI DLA NASZEJ SŁITAŚNEJ JULCI 😘 😘 😘 😘
LETKAMY TEZ DZISIAJ ORTOPEDE MAMY I JAK JA BYM CHCIAŁA TEJ CHOLERNEJ FREJKI SIE POOZBYC!!!!!!!!!!ONA MATEUSZOWI TO NIE PRZESZKADZA TYLKO MI BO CIAGLE MAM WRAZENIE ZE MU W TYM GORACO I NIE WYGODNIE ALE ON NIE PROTESTUJE NA SZCZESCIE
ANIABADZ DZIELNA A NAWET MUSISZ BYC BO MASZ DLA KOGO I PAMIETAJ CHOC TO MARNE POCIESZENIE TO Z KAŻDYM DNIEM BEDZIE LEPIEJ
KAROLAJNATO GŁODOMOR Z TWEGO SYNCIA MÓJ NAJWIECEJ ZJADŁ 130ML 🙂

moj na noc je 210 😮 a za dnia to cyc.. po poludniu tak ok 150 z butli je mojego..

• Mamusie
kamiska napisał(a):
hej wczoraj nie miałam głowy pisac jakos wszystko bylo nie tak ale po rozmowie z męzem wiem juz ze musze byc silna dla nich

na szczęście inf minela choc maly jest caly czas niespokojny
noc w miare caly czas tulilismy sie z Jasiem do osiebie i jakos udalo sie troszke pospac

Aga 😘 😘 😘dla JULKI
Letka ja rowniez trzymam kciuki

Trzymamy za Was kciuki, mam nadzieję, że wszystko co złe niedługo będzie tylko wspomnieniem 😘