Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Dorcia po tym piwie tylko zgłodniałam

MNIE JUZ DAWNO SSIE ALE WYTRZYMAM ☺️ ☺️ 😁

ja mowie do swojego zgłodnialam a on do mnie wez mandarynke he he , ja to bym se zjadłam jakos pizzze albo kebaba
ide cos wyciagac z lodówki bo zaraz padne i bedzie musiał dzwig zamawiac moj mezus
mandarynką chcial Cie oszukac buaahahahahahaha to zaproponuj mu brzoskwinkę 😁 😁 😁

gdzie tam brzoskwinke jedno winogronko i niech sie najje chop 😁

po pierogu he he
hhhahahhahahaahaahahahahahaahahah "Skarbie ,a moze pierozka,pod pierzynką czy leniwe ?" 🙃

pod pierzynka tylko nie leniwe 🤪 🤪
😁 😁 😁 😁 tak cała ciaze leniwego serwowaly to teraz ..ruskie czy jakie? 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Dorcia wstałas juz? 🥴

nie 😆
ale siusiu mi sie chce 😁
mi też 😁 😁to pifffko naprawde dziala 🤪

NO TO IDZIEMY BĄBLOWAĆ W PORCELANE 😁
I CHYBA SPAĆ NIE TOMNA JUTRO BĘDE!!!

dasz rade toc ty wrzesniowka

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
czarna79 napisał(a):

ja mowie do swojego zgłodnialam a on do mnie wez mandarynke he he , ja to bym se zjadłam jakos pizzze albo kebaba
ide cos wyciagac z lodówki bo zaraz padne i bedzie musiał dzwig zamawiac moj mezus
mandarynką chcial Cie oszukac buaahahahahahaha to zaproponuj mu brzoskwinkę 😁 😁 😁

po pierogu he he
hhhahahhahahaahaahahahahahaahahah "Skarbie ,a moze pierozka,pod pierzynką czy leniwe ?" 🙃

z truskawkami i bita smietana he he

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
czarna79 napisał(a):

po pierogu he he

z truskawkami i bita smietana he he
😁 😁 😁 😁mniam...bosze jakze ja by pojadla pierogow z truskawami i smietana ,albo z jagodkami .. 🤨

• Mamusie
izarybka napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
a czytam tylko ze 3 dni
nie mam nastroju
ani czasu ani checi ani niczego

uuuuuuuuuuuuuuu nie podoba mi sie Twoje nastawienie zlotko 😞
jak to nie masz niczego a MY to co???????????????? 🙂
a my dzis Dorcia wilkołacze dusze jakieś "uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...." 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

buhahaha to samo pomyślałam ,że jaka pełnia czy co 😁!!!!!!!!!!!!! 🤪 🤪 🤪
oz kurna tak jestem przy Tobie blisko( i przy tym Twoim pifku-buaahahahahahaha) ,ze niemal myślimy to samo -telepatia czyni cuda , jak magnez ciągnie niedobitka do browara!

nie no kutwa jego mac my musimy sie spotkać 😁 przynajmniej Ty ,Ja,Aga Czarna,Agamu,Asia z KR ,Izarybka no i Lui aa no i Anulcia 😘 😘 🙂 🙂

😘 😘 😘

Czy tu o mnie sie rozchodzi?? 😎 🤪 😁

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
a czytam tylko ze 3 dni
nie mam nastroju

a my dzis Dorcia wilkołacze dusze jakieś "uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...." 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

oz kurna tak jestem przy Tobie blisko( i przy tym Twoim pifku-buaahahahahahaha) ,ze niemal myślimy to samo -telepatia czyni cuda , jak magnez ciągnie niedobitka do browara!

nie no kutwa jego mac my musimy sie spotkać 😁 przynajmniej Ty ,Ja,Aga Czarna,Agamu,Asia z KR ,Izarybka no i Lui aa no i Anulcia 😘 😘 🙂 🙂
🤪 🤪 🤪 🤪 KONIECZNIE NIE MA INNEJ OPCJI ! 🤪 🤪 🤪 NAJPIERWEJ Z DZIECINKAMI SWOIMI PIKNYMI ,A W MARZENIACH ZOSTAWIMY DZIECI POD DOBRA OPIEKA TATUSIÓW I POJDZIEMY BALOWAC CHOCBY POD GOLYM NIEBEM ,BO NIE WAZNE WTEDY GDZIE ,A Z KIM! 🤪 🤪 🤪

[color=purple][b][color=purple]ołlllllllllllllllll yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😁juz to widze szalone kobitki z driniaskami w rękach iiiiiiiiiiiiii cała noc przed nami ołlllllllllllllllll yeeeeeeeeeeeeeeeeee looooooooooooooollllllllllll[/color][/color]

😞 to ja odpadam 😞 bo ja nie pijąca i nie paląca 😞 chyba,że bede Waszym strażnikiem teksasu 😁 😁 🤪i bede pilnowała żeby żadnej krzywda sie nie stała 😁 😁 😁 🤪i żebyście się dobrze prowadziły tej nocy 🤪 😁 😁 😁 🙃 🙃

• Mamusie
hejka
ja nadal chora ale juz nie tak tragicznie jak wczoraj ale tylko na siedząco bo jak wstaje to mdleje.. szok zgubilam juz 3 kg w 4 dni.. 😞
a dzis chrzciny i u nas jest taki zwyczaj ze mama trzyma dziewczynkę na rekach w kościele jak ja sama ledwo stoje.. kiepsko to widze..
nawet nie ide na fryz ani makijaż do zakładu normalnie koszmar.. nadi wcale nie spi po tych szczepionkach marudna jak .. 😞 padam.. a maz w pracy a 2 noce nie spal bo nadi mu nie spala super impra bedzie..chrzestna moze nie dojedzie na czas bo jakieś problemy we Francji na promie były .. superrrr 😠

• Mamusie
heeejjjkkkaaa 😘 😘

Emi śpiocha,a ja Was nadrobiłam 🙂 i w głowie mam tylko jedną myśl....
CZY DOROTKA DOSZŁA BEZPIECZNIE DO ŁÓŻKA??CZY MOŻE WŁAŚNIE BIDULKA OBUDZIŁA SIE GDZIEŚ W ŁAZIENCE NA GOLASA,MOŻE CHCIAŁA SIE WYKĄPAĆ I BIDULKE Z NÓG ŚCIĘŁO 🤪 😁 😁 🙃 🙃 🙃Wariatki jedneeee nooooooooo 😘 😘

• Mamusie
Landusia napisał(a):
hejka
ja nadal chora ale juz nie tak tragicznie jak wczoraj ale tylko na siedząco bo jak wstaje to mdleje.. szok zgubilam juz 3 kg w 4 dni.. 😞
a dzis chrzciny i u nas jest taki zwyczaj ze mama trzyma dziewczynkę na rekach w kościele jak ja sama ledwo stoje.. kiepsko to widze..
nawet nie ide na fryz ani makijaż do zakładu normalnie koszmar.. nadi wcale nie spi po tych szczepionkach marudna jak .. 😞 padam.. a maz w pracy a 2 noce nie spal bo nadi mu nie spala super impra bedzie..chrzestna moze nie dojedzie na czas bo jakieś problemy we Francji na promie były .. superrrr 😠

współczuje choroby.. 😘 😘sama niedawno walczyłam...trzymam kciukiżeby wszystko sie udało dzisiaj 😘 😘

• Mamusie
Hej. Wpadłam sie przywitać i życzyć Wam miłego weekendu 🙂
Hania wczoraj po raz pierwszy przewróciła sie z brzucha na plecy !!!!!!!!!!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃
Później jeszcze raz powtórzyła ten wyczyn 🙂 i powoli zaczyna się przekręcać na odwrót 🙂

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
Witam się i melduje ze na nogach jestem od 7 rano 😁 bez kaca z dobrym humorem 😁no i helikopterów nie było bo w dobrym towarzystwie dobrze sie przyjmuje 😆 😆

hejka,
tylko pozazdrościć-aż się rozmarzyłam jak Was czytałam; może w święta coś wymyślę 🙂

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
a czytam tylko ze 3 dni
nie mam nastroju

fajnie.. nie wiedzialam, ze forum jest wybiorcze.. smutno 😜

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
czasem przy piwie ciagne e-fajka ale sie nie zaciagam bo sie dusze i syf taki łe
a Ty też paliłas przed ciaza? Mnie w ciazy nic ,ale teraz po jedzeniu-mysle o fajeczce,przy kawusi-mysle o fajeczce,w nerwowych sytuacjach to samo ...ech..a juz dac mi browara ,to koniec 😮

to samo mam 😮 😮 ale jak jest dluzsza przerwa w karmieniu np 10h to sobie pozwole 🤪

• Mamusie
Maga napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
a czytam tylko ze 3 dni
nie mam nastroju

fajnie.. nie wiedzialam, ze forum jest wybiorcze.. smutno 😜

ale ja napisałam przynajmniej a nie tylko 😜 😜 😜