Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
ANIA100 napisał(a):
MamaNataszy napisał(a):
Landusia napisał(a):
kurde laski jutro mam kontrole nadinki.. porzychodzi pierwszy raz piguła do nas.. boje sie;/ 😮

U nas była już 🙂) i tylko do drugiego msc przychodzi. My ogólnie już po szczepieniu 6w1 . Ciesze się bo mała czesto choruje. A teraz znowu ją coś łapie bo katarek się jej zaczyna. Ale już uskuteczniłam inhalacje.

Sandra a jaki macie inhalator ?. I jak mała na nowum?
Kurcze to jeszcze jakaś piguła ma przychodzić, ? Nie wiedziałam o tym?

No na nowo katarek ma. A inhalator firmy Elewis. 200 zł kosztuje ale nie trzeba psikać niczym on sam paruje wodą morską.Można stosować go w każdym wieku. więc to jest zakup na kilka lat

• Mamusie
dziewczyny widzialam ze pisalyscie o parowarach... to jest cudowny wynalazek! a jeszcze, za 2 miesiace, kiedy nasze dzieci skoncza 4 miechy, to juz wogole bedzie super ( na papki jak znalazl). praktycznie zero brudnych naczyc, 20 min i obiady gotowe. wszystko zdrowe! ja juz tylko w parowarze gotuje! mam taki http://allegro.pl/tohrh2-zdrowy-parowar-tefal-vs-4003-vitacuisine-i1915737629.html

• Mamusie
Leginsik napisał(a):
Landusia napisał(a):
mamanataszy i jak wygladala wizyta> o co p0ytała> mam stracha.. jak byla polozna to sie nie balam a teraz nie wiem co nas czeka.. 🥴

też myslałam że chodzi tylko położna środowiskowa 😮 w przychodni mi nic nie mówili o tym aby sie jakas pielegniarka do mnie wybierała,moze co region to obyczaj może nas nawiedzi lekarz chyba że to sie juz zalicza do wizyty patronażowej na której już byłysmy 🤔
raz tez u lekarza z tymi krostkami,wczoraj na szczepieniu mała była badana i od razu dostałam skierowanie na kolejne szczepienie wiec wydaje mi sie że na tym koniec
u mnie byla pielegniarka tydzien po szczepieniu..najpierw zadzwonila..obejrzala Ole ,wizyta trwala krotko,nie ma czego sie bac 🙂

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
Landusia napisał(a):
mamanataszy i jak wygladala wizyta> o co p0ytała> mam stracha.. jak byla polozna to sie nie balam a teraz nie wiem co nas czeka.. 🥴

też myslałam że chodzi tylko położna środowiskowa 😮 w przychodni mi nic nie mówili o tym aby sie jakas pielegniarka do mnie wybierała,moze co region to obyczaj może nas nawiedzi lekarz chyba że to sie juz zalicza do wizyty patronażowej na której już byłysmy 🤔
raz tez u lekarza z tymi krostkami,wczoraj na szczepieniu mała była badana i od razu dostałam skierowanie na kolejne szczepienie wiec wydaje mi sie że na tym koniec
u mnie byla pielegniarka tydzien po szczepieniu..najpierw zadzwonila..obejrzala Ole ,wizyta trwala krotko,nie ma czego sie bac 🙂

No właśnie, Jest z tego korzyść bo sprawdzi czy dzidzia jest zdrowa, zmierzy, zważy, obejży i pójdzie.hehe

• Mamusie
Leginsik napisał(a):
asia19874 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
Landusia napisał(a):

u nas jest tylko wizyta położnej do 6tygodnia 4do6 razy w zależności od potrzeby i nie ma potem jakiś innych wizyt

u nas właśnie jest raczej tak samo,a połozna była tylko u mnie raz potem kilka razy ja spotkałam na mieście jak byłam z Hania na spacerze,pogadałysmy i chyba sobie potem zanotowała to i owo,a jak ostatnim razem ja spotkałam i powiedzialam ze bylam z mala u lekarza to juz stwierdziła ze nie ma sensu nas odwiedzac
ale czad.. 😮 😮 😮 😮alew sumie mialas'' intruza ''z bani 😁 😁 😁 😁

czeeeśćććć
co mi sie nic nie chce bozeee
bylam na spacerze z malym 2 h juz dluzej nie dalam rady,
nocka super po raz pierwszy spał od 21 do 4.30 🤪
ale wieczór xza to masakra .... nie wiem co jest ale wieczorem nie chce cycka jest tragedia taki ryk no i za chiny nie chce musze sciagac zje z butli i spi..
rano i w dzien w nocy normalnie je z cycka nie wiem co jest
no i od jutra sajgon pichcenie...

• Mamusie
MamaNataszy napisał(a):
ANIA100 napisał(a):
MamaNataszy napisał(a):
Landusia napisał(a):
kurde laski jutro mam kontrole nadinki.. porzychodzi pierwszy raz piguła do nas.. boje sie;/ 😮

U nas była już 🙂) i tylko do drugiego msc przychodzi. My ogólnie już po szczepieniu 6w1 . Ciesze się bo mała czesto choruje. A teraz znowu ją coś łapie bo katarek się jej zaczyna. Ale już uskuteczniłam inhalacje.

No na nowo katarek ma. A inhalator firmy Elewis. 200 zł kosztuje ale nie trzeba psikać niczym on sam paruje wodą morską.Można stosować go w każdym wieku. więc to jest zakup na kilka lat

no szkoda ze wczoraj nie zgralysmy sie ja zakupilam philipsa zobacze jak sie sprawdzi,a wode morska to kupujesz w wiekszym opakowaniu ?

• Mamusie
ANIA100 napisał(a):
MamaNataszy napisał(a):
ANIA100 napisał(a):
MamaNataszy napisał(a):
Landusia napisał(a):

no szkoda ze wczoraj nie zgralysmy sie ja zakupilam philipsa zobacze jak sie sprawdzi,a wode morska to kupujesz w wiekszym opakowaniu ?

Moja mama pracuje w instytucie transfuzjologi i mi przynosi z pracy w takich małych opakowaniach. a masz linka do tego swojego inhalatora?

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
http://allegro.pl/tanio-i-szybko-cd-zakopower-boso-nowosc-i1921168045.html

i to jeszcze przypomina mi brzusia ale teraz sie nie szarpne na dwie płyty 😜

Boss (ki) ooooo !!!!!! 🤪 😁 😁 😁 😁 😉
slysze Bułecke wspominam Asieczke 😁 😁 😁

• Mamusie
mphz napisał(a):
dziewczyny widzialam ze pisalyscie o parowarach... to jest cudowny wynalazek! a jeszcze, za 2 miesiace, kiedy nasze dzieci skoncza 4 miechy, to juz wogole bedzie super ( na papki jak znalazl). praktycznie zero brudnych naczyc, 20 min i obiady gotowe. wszystko zdrowe! ja juz tylko w parowarze gotuje! mam taki http://allegro.pl/tohrh2-zdrowy-parowar-tefal-vs-4003-vitacuisine-i1915737629.html

Też w takim pitraszę choć bardzo rzadko 😞 Sama nie wiem dlaczego. Masz jakieś fajne przepisy na niego?

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
http://allegro.pl/tanio-i-szybko-cd-zakopower-boso-nowosc-i1921168045.html

i to jeszcze przypomina mi brzusia ale teraz sie nie szarpne na dwie płyty 😜

Boss (ki) ooooo !!!!!! 🤪 😁 😁 😁 😁 😉
slysze Bułecke wspominam Asieczke 😁 😁 😁

dokładnie 😁

• Mamusie
letka82 napisał(a):
mphz napisał(a):

Też w takim pitraszę choć bardzo rzadko 😞 Sama nie wiem dlaczego. Masz jakieś fajne przepisy na niego?

fajny ale kuźwa troche drogi

• Mamusie
letka82 napisał(a):
mphz napisał(a):

wlasnie tego sie obawiam...ze zakupie i jak zwykle bedzie to jedynie kolejny eksponat itak juz zagraconego ,malego mieszkanka 🤔